Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
0
Favori
55.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Opricnik

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Facebook sayfasında official olarak duyuruldu deniyor NFS'nin kendi sayfasında.
    Hayırlı olsun o zaman.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151804967070298&set=a.343506820297.351946.212717370297&type=1&theater

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Facebook sayfasında official olarak duyuruldu deniyor NFS'nin kendi sayfasında.
    Hayırlı olsun o zaman.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151804967070298&set=a.343506820297.351946.212717370297&type=1&theater

Alıntıları Göster
    Hem de Criterion yapıyormuş muhteşem

• Bu oyuna da free roam koymazlarsa ayip ederler valla artik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu oyuna da free roam koymazlarsa ayip ederler valla artik...
    NFS most wanted
  • quote:

Bu oyuna da free roam koymazlarsa ayip ederler valla artik...
    Umarım bu sefer modifiye seçenekleri olur zira modifiyesiz bir MW2 ilk oyuna ihanet olur.

NEED FOR SPEED: MOST WANTED a CRITERION GAME (ANA KONU)

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

NFS most wanted

Alıntıları Göster
    Gelmiş geçmiş en iyi NFS oyunu MOST WANTED' dir devam oyununu merakla bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

Gelmiş geçmiş en iyi NFS oyunu MOST WANTED' dir devam oyununu merakla bekliyorum

Alıntıları Göster
    Şu modifiye işi kafama takıldı.
    Resimdeki araçta da bi gram modifiye yok gibi.
    Bu oyunda Free Roam ve Modifiye olmazsa cidden çok büyük hayal kırıklığı olur benim ve bir çok kişinin adına sanırım..
  • Modifiye olmaz bence yine basarlar tonla lisansli exotic ve supercar arabalari;)

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Bu oyunda Free Roam ve Modifiye olmazsa cidden çok büyük hayal kırıklığı olur benim ve bir çok kişinin adına sanırım..

Free Roam kesinlikle olacak projenin arkasında Criterion varsa,fakat Hot Pursuit 2010,The Run dan gelen gelenek sürdürülürse yine modifiye göremeyeceğiz.

Bu adamlar anlamıyor ben supercar istesem Forza 4'de poligon manyağı yüzlerce var zaten.NFS'nin en çok sevildiği dönemde en büyük kozu bugün senin benim altımızdaki arabaları oyun içerisinde görebilmek ve onları modifiye edebilmekti.

Misal VW Golf bu araba en son hangi NFS'de vardı ben unuttum şahsen.Şu cümleyi tekrar yazıyorum NFS'nin en iyi olduğu dönemde oyunun ana amacı supercar sürmek değildi.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Free Roam kesinlikle olacak projenin arkasında Criterion varsa,fakat Hot Pursuit 2010,The Run dan gelen gelenek sürdürülürse yine modifiye göremeyeceğiz.

Bu adamlar anlamıyor ben supercar istesem Forza 4'de poligon manyağı yüzlerce var zaten.NFS'nin en çok sevildiği dönemde en büyük kozu bugün senin benim altımızdaki arabaları oyun içerisinde görebilmek ve onları modifiye edebilmekti.

Misal VW Golf bu araba en son hangi NFS'de vardı ben unuttum şahsen.Şu cümleyi tekrar yazıyorum NFS'nin en iyi olduğu dönemde oyunun ana amacı supercar sürmek değildi.

Alıntıları Göster
    Güzel haber oldu bayağı, Criterion tek adresti zaten.Adamlar HP'yi hayata döndürdü bunu da döndürmesi bilir bana kalırsa.Ama hikayeyi oturtmaları lazım ilk oyundaki gibi olmazsa hayal kırıklığı olur.Mutlaka Supercar dışındaki araçları koyacaklardır ve dedikodular gibi Free Roam olacaktır ama performans modifiyeleri dışında modifiye beklemiyorum şahsen resme de bakarak, polis işini seviyor Criterion ilk oyundakilerden daha fazla bela olacak gibi bu oyunda polisler.

Ama Forza Hroizon'dan sonra gelir yine de şu anda benim için.Hem teknik olarak hem araç olarak Forza önde olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: On.E

Güzel haber oldu bayağı, Criterion tek adresti zaten.Adamlar HP'yi hayata döndürdü bunu da döndürmesi bilir bana kalırsa.Ama hikayeyi oturtmaları lazım ilk oyundaki gibi olmazsa hayal kırıklığı olur.Mutlaka Supercar dışındaki araçları koyacaklardır ve dedikodular gibi Free Roam olacaktır ama performans modifiyeleri dışında modifiye beklemiyorum şahsen resme de bakarak, polis işini seviyor Criterion ilk oyundakilerden daha fazla bela olacak gibi bu oyunda polisler.

Ama Forza Hroizon'dan sonra gelir yine de şu anda benim için.Hem teknik olarak hem araç olarak Forza önde olacaktır.

Alıntıları Göster
    grafik güzel olsun diye oyunun oynanbilirliğini öldürüyorlar.
    underground 1 i ve most wanted i 2005ten beri oynuyorum ama diğerlerini bir kere bitirdikten sonra veya bitirmeden sildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yossi Kohen

grafik güzel olsun diye oyunun oynanbilirliğini öldürüyorlar.
    underground 1 i ve most wanted i 2005ten beri oynuyorum ama diğerlerini bir kere bitirdikten sonra veya bitirmeden sildim.

Alıntıları Göster
    Spray modifiye spoiler koyma vs olmazsa satmaz

Alıntıları Göster
    Bunun yerine Underground 3 ü tercih ederdim ama buda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgay007 -- 2 Haziran 2012; 0:02:44 >

Orijinalden alıntı: tolgay007

Bunun yerine Undreground 3 ü tercih ederdim ama buda olur

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

+1

-1

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

quote:

+1

-1

Alıntıları Göster
    Hiçte beğendiremiyorlar ha.Tüm dünya MW2 istedi işte oldu.Şimdi U3 çıkardınız oda gelir.

• quote:

Hiçte beğendiremiyorlar ha.Tüm dünya MW2 istedi işte oldu.Şimdi U3 çıkardınız oda gelir.

Alıntıları Göster
    Bence U3 te çıksın onu da çok isterim.
    Underground 2 ve Most Wanted NFS'nin en deli oyunlarıydı..
    Underground ile birlikte gelen modifiye çılgınlığı ve U2 ile bunun iyice doruklara ulaşmış olması üstüne bi de Free Roam olması ile U2 tam bi fenomen.
    En az 10 defa bitirmiştim zamanında U2'yi... Umarım U3 gibi bi oyun da çıkar. Günümüz grafikleri ile Sponsorların yönlendirdiği yada kendimizin sokakta bulduğu bilimum Drag Drift Sprint Circuit Street X tarzı yarışlarda uçar kaçarız çok zevkli olur.

Ama MW bi başka tabi. Onun senaryosu gibi güzel bi oluşum ve en önemlisi geliştirilmiş Bounty sistemi ile gelecek bş MW2 tadından yenmez.

• quote:

Alıntıları Göster
    Modifiye koysunlar bağımlısı olabilirim.

Senaryo ilk oyunun devamı mı olacak?

Orijinalden alıntı: [DMC]

Most Wanted'i kackere bitirdiğimi unuttum

Senaryo ilk oyunun devamı mı olacak?

Senaryo zaten bitmişti oyunun sonunda amacımıza ulaşmıştık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.