Şimdi Ara

Need For Speed: Hot Pursuit (CIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
22.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demo yarın geliyor evet, iple çekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 25 Ekim 2010; 20:28:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Demo yarın geliyormuş ana konu dibe vurmuş

http://www.gamingeverything.com/2010/10/ea_hits_the_open_road_with_need_for_speed_hot_pursuit_demo

banko oyunlara bile aşırı ilgisizlik var forumda,bilmiyorum bu rehavet neden
  • hadi ya.. goldda yok. Acaba demoyu pc den indirim direk flash diske atsam açılırmı xboxta sanmıyorum ama bi sorayım dedim :D
  • Arkadaşlar sanırım bundan sonra Free üyeler(eski adıyla silver) son çıkan demoları ücretsiz indirebilecek xbox.com daki ekrandan bunu görebiliyoruz.

TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Demo yarın geliyormuş ana konu dibe vurmuş

http://www.gamingeverything.com/2010/10/ea_hits_the_open_road_with_need_for_speed_hot_pursuit_demo

banko oyunlara bile aşırı ilgisizlik var forumda,bilmiyorum bu rehavet neden

Valla iş güç diyesim var ama iş güç olsa bile yinede bu konular boş kalmazdı,var bi rehavet havası bu sene gerçekten.

Neyse,demo 9 kasımda sonra erecekmiş onu da söyleyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Arkadaşlar sanırım bundan sonra Free üyeler(eski adıyla silver) son çıkan demoları ücretsiz indirebilecek xbox.com daki ekrandan bunu görebiliyoruz.

TIKLA

Valla hele şükür diyorum,dünyanın en saçma uygulamasıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 25 Ekim 2010; 22:47:24 >
  • bu oyunda kokpit kamerası olacakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus

bu oyunda kokpit kamerası olacakmı?

Maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Arkadaşlar sanırım bundan sonra Free üyeler(eski adıyla silver) son çıkan demoları ücretsiz indirebilecek xbox.com daki ekrandan bunu görebiliyoruz.

TIKLA

Eğer bu uygulama kalksaydı sitelerde haber olurdu gibime geliyor. Ama bir diğer yandanda bu tabloda gold'un avantajları arasında demolara free'den 1 hafta önce erişim falan bunun yazması gerekirdi. Yarın görürürz artık ama sanmıyorum.. keşke kalksa demo bile indiremiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuLTuRe* -- 25 Ekim 2010; 23:12:34 >

• @[DMC] Başlıktaki "Criteriongames Sunar" kısmını çıkartsan daha iyi olur konuları karıştıryor arkadaşlar böyle.

Demo çıktı sanırım?
  • Demoyu oynadım, bir gece yarışı. O yüzden çok grafik detayına girilemez diye düşünüyorum. Sadece oyun saf arcade değil diye bilirim. Ben uçsuz bucaksız yollarda sınırsız hız yaparak deli gibi kaçan sürücüleri yakalayacağımı hayal etmiştim. Ama ufak virajlarda bile fren yapmak zorunda kalmak canımı sıktı biraz. Belki araç kontrolümüz geliştikçe veya yeni arabalar açtıkça bu hayalima yakın bir sürüş bulabilirim. İnşallah umduğum gibidir yoksa arcade seven birisi olarak bu oyunu çok oynayacağımı sanmam.
  • Benim Gold bitmiş PS3'e bekliyorum demoyu. Demo da hangi araçlar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

Demoyu oynadım, bir gece yarışı. O yüzden çok grafik detayına girilemez diye düşünüyorum. Sadece oyun saf arcade değil diye bilirim. Ben uçsuz bucaksız yollarda sınırsız hız yaparak deli gibi kaçan sürücüleri yakalayacağımı hayal etmiştim. Ama ufak virajlarda bile fren yapmak zorunda kalmak canımı sıktı biraz. Belki araç kontrolümüz geliştikçe veya yeni arabalar açtıkça bu hayalima yakın bir sürüş bulabilirim. İnşallah umduğum gibidir yoksa arcade seven birisi olarak bu oyunu çok oynayacağımı sanmam.

Nası yani ya,300 le viraj dönemiyormuyuz artık ee olmadıki bu şimdi,oynanmaz bu oyun

Bu arada xbox bölümünde iki başlık olması can sıkıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 26 Ekim 2010; 17:47:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: imaginary

Demoyu oynadım, bir gece yarışı. O yüzden çok grafik detayına girilemez diye düşünüyorum. Sadece oyun saf arcade değil diye bilirim. Ben uçsuz bucaksız yollarda sınırsız hız yaparak deli gibi kaçan sürücüleri yakalayacağımı hayal etmiştim. Ama ufak virajlarda bile fren yapmak zorunda kalmak canımı sıktı biraz. Belki araç kontrolümüz geliştikçe veya yeni arabalar açtıkça bu hayalima yakın bir sürüş bulabilirim. İnşallah umduğum gibidir yoksa arcade seven birisi olarak bu oyunu çok oynayacağımı sanmam.

Nası yani ya,300 le viraj dönemiyormuyuz artık ee olmadıki bu şimdi,oynanmaz bu oyun

Bu arada xbox bölümünde iki başlık olması can sıkıcı

Aynen oynanmaz yani. BENCE.

• Teşekkürler SONY_55 hocam çekmeye başlıyorum linklerden. Bakalım izlenimiz ne durumda olucak

• psn için çıktımı demo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

psn için çıktımı demo ?

US PSN e düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 27 Ekim 2010; 9:04:06 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.