Şimdi Ara

Need For Speed: Hot Pursuit (CIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
22.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

üstteki linkler de download sekmesini bulamadım yha :D
    şurdan çekiyorum güzel geliyor.
    http://adf.ly/9pmH
  • Evt beyler demo zamanlarınızı görelim ben 1.27 dakikada yakaladım tüm araçları.
  • demodaki araçlar biraz zayıf kalmış ben pors la yarıştım

finişe yaklaştın mı uyarı vermesi güzel olmuş burda nosu kökleyerek

son anda 1. oldum (: polisli bölümüde fena sayılmaz fakat en büyük eksiği

mostwanted sürüş tekniği yok abi virajda dönerken araba baya kasılıyor arcade

özellği zayıf kalmış umarım çıkan güncellemelerle bu önemli eksiği giderirler
  • Grafiklere diyeceğim yok , sanki Carbon görüntüleri eşliğinde oldu gece yarışı yanlız oyunda araba sürerken bir ağırlık var. Yani rahat değiliz arabayı kullanırken , O kadar hızlı gidiyor ama Arcade olarak hamle yapamamak kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Grafiklere diyeceğim yok , sanki Carbon görüntüleri eşliğinde oldu gece yarışı yanlız oyunda araba sürerken bir ağırlık var. Yani rahat değiliz arabayı kullanırken , O kadar hızlı gidiyor ama Arcade olarak hamle yapamamak kötü olmuş.

İlk hot pursuit'i oynamadın galiba o zaman da aynen böyle arabalarda ağırlık vardı hatta şimdi biraz daha hafif olmuş ilk oyuna göre

Demoya bayıldım polis olarak oynamak sandığımdan çok daha zevkli çıktı,Nfs serisini seviyorum arkadaş pro street'i bile zevkle oynamıştım
  • Biliyorum ama bu kadar değildi sanırım, nede olsa sürüş dinamiğini çok iyi bilmiyoruz artık ozaman nasıldı. win98 yükleyip tekrar mı oynamak gerek
  • Maalesef EA oyun kontrollerini iyi yapamıyor. SHİFT'te arabaların her yeri oynuyordu. bu oyunda ise sanki arabalarda hidrolik yokmuş gibi. O kadar sert kontoller mi olur. Kontrollerde çok ağırlık var. Bunlar acaba hiç araba kullanmıyorlar mı yapanlar?
  • araçlar pert olunca çıkan animasyon fena yalnız. etrafa saçılan kıvılcımlar gerçek gibi sanki. ben zevk aldım bu oyundan.
  • Merhaba biz geldik,öbür başlıktan kovuldukta konu ne? bana bakın hot pursuit e küfrettirmem ona göre ha peşin peşin diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pain27

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

eski hot pursuit tarzı mı olacak?
    test drive unlimited tarzını daha çok beğeniyorum ben
    keşke öyle olsa

Sen git TDU 2 çıkıyor onu oyna nfs bozulmasın 10 numara oyun geliyor.

şakamısın sen?
    bi su çarp yüzüne beynin hararet yapmış
  • bu oyunda free run olacakmı ? yani görev dışında serbestçe dolaşabilecekmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heman_

bu oyunda free run olacakmı ? yani görev dışında serbestçe dolaşabilecekmiyiz.

olmazsa yakarım dvd yi olur olur tam freerun lık oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pain27

quote:

eski hot pursuit tarzı mı olacak?
    test drive unlimited tarzını daha çok beğeniyorum ben
    keşke öyle olsa

Sen git TDU 2 çıkıyor onu oyna nfs bozulmasın 10 numara oyun geliyor.

şakamısın sen?
    bi su çarp yüzüne beynin hararet yapmış

forum yemin ediyorum dan dun adam dolmuş
    giresim gelmiyor artık
    heryerde bir fanlık, saçma sapan kavga
    fable konusunda bile kavga çıkmış

free run var mı diye tdu tarzı mı olacak diyorum, nfs bozulmasın diyor
    free run desem sensin o diyecek

• Oyun çok güzel görünüyor. Valla tüm egzotik arabalar var hepsini geçtim bugatti var.
    Need For Speed'e güvenimiz tam, güzel bir arcade oyun bizi bekliyor arkadaşlar

not: İşallah free run olur.
  • Offf

Sabırsızlıktan gebericem artık
  • arkadaşlar ben bu demoyu xtaf programı ile enjekte etmek istediğimde microsof net framework hata veriyor ve olmuyor daha önce fifa 11 ve enslaved demolarını oynadım ama bunu yapamadım neden olmuyor ya lütfen yardım edin arkadaşlar
  • arkadaşlar lütfen yardım edin yeni konu açmak istemiyorum kirlilik yapmasın bende buraya yazıyım dedim sorunumu
  • Demoyu indirmedim, sıfırdan başlamayı sevdiğim için bekliyorum...
    Geçenlerde bi arkdaş Arcade havası yok diyordu ne kadar doğru?
    Demoyu oynuyanlardan yorum rica etsem...
  • Kontrollerde eski hotpursuit e göre biraz daha katı , nasıl diyeyim doğrusu şu , sağa sola dönerken geç tepki değilde , zorla hareket ettiriyoruz edasında bir durum söz konusu, hantallık var. Onun dışında efektler güzel gayet insanın baya hoşuna gidiyor. Ses lere zaten laf yok DTS ses alıpta beğenmemek olmazdı.
  • Demo mükemmeldi, full sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.