arkadaşlar birşey soracağım,umarım da kurallara aykırı olmaz.Ben fw li bir cihaza sahibim ama açamıyorum hot pursuit i. Uğraşmak istemediğim için orjinal alacağım hp oyununu ,o durumda oyun herhangi bir sıkıntı yaşatmayacaktır değil mi?
Orjinal alabilirsin,hiç bir sıkıntı olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
quote:
Orijinalden alıntı: wotn
arkadaşlar birşey soracağım,umarım da kurallara aykırı olmaz.Ben fw li bir cihaza sahibim ama açamıyorum hot pursuit i. Uğraşmak istemediğim için orjinal alacağım hp oyununu ,o durumda oyun herhangi bir sıkıntı yaşatmayacaktır değil mi?
Orjinal alabilirsin,hiç bir sıkıntı olmaz
peki çok teşekkürler
1,5 sene aradan sonra sıfırdan başladım gerçekten bu nesildeki en muhteşem arcade araba yarışı oyunu, heleki o asfaltın ıslak olduğu yerlerde grafik bildiğin nextgen abartmıyorum gerçekten olağanüstü grafikleri var oyunun.
Oynamayan varsa kesinlikle oynasın sanki hiç oynamamış gibi zevkle devam ediyorum oyuna, normalde bir oyunu 2. kez oynamam kolay kolay.
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
1,5 sene aradan sonra sıfırdan başladım gerçekten bu nesildeki en muhteşem arcade araba yarışı oyunu, heleki o asfaltın ıslak olduğu yerlerde grafik bildiğin nextgen abartmıyorum gerçekten olağanüstü grafikleri var oyunun.
Oynamayan varsa kesinlikle oynasın sanki hiç oynamamış gibi zevkle devam ediyorum oyuna, normalde bir oyunu 2. kez oynamam kolay kolay.
Işıklandırma ve göz yanılması aslında PC'den hackle oynayınca 3 kamera modunda istediğin gibi dolaşınca grafikleri okadar iyi görünmüyor
Niye hackleyeyim manyak mıyım ben ? grafiklerin kötü görünmesi için elinizden geleni mi yapıyorsunuz anlamıyorumki
Bu oyunu kötüleyen varsa eğer kendi kendini hacklesin. Dolaşmasın buralarda yani..
Oyunun en büyük eksisi konusuz olması..
Oyun hakkında bir şeyde yazamayacksak ne saçma forum bu sanki rajon 2-3 oyun çok sevilir diğerlerine iyi dersen ban
Konu bayağı eski ama hortlatmakta zarar görmüyorum, oyunu Steam'dan satın aldım, oyuna göre sağlam bir sistemim var (Ki 2010'da çıkmış oyun bir zahmet) ama oyun içerisinde ara ara ciddi kasmalar meydana geliyor (5-6 FPS alıyorum) 5-10 saniye sonra düzeliyor. Var mı bir çözümü?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme