Şimdi Ara

Need For Speed: Hot Pursuit (CIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
22.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun müthiş geliyor. Criteriongames costur bizi
  • eski hot pursuit tarzı mı olacak?
    test drive unlimited tarzını daha çok beğeniyorum ben
    keşke öyle olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

eski hot pursuit tarzı mı olacak?
    test drive unlimited tarzını daha çok beğeniyorum ben
    keşke öyle olsa

Sen git TDU 2 çıkıyor onu oyna nfs bozulmasın 10 numara oyun geliyor.
  • nfs daima sevdim kötü yapsalarda rafımda her zaman ona yer vardır.mrk la beklıyorum.xbox360 da grafikler fena olur.acaba kinect uyumlu olur mu bu oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

demo ne zaman çıkıyor acaba

Bu ayın son haftasında çıkacak.
  • açık konuşayım. yarış oyunlarını pek sevmem. ama criterion gibi efsane bir şirketle yine efsane bir oyun olan hot pursuit i aynı oyunda buluşturmak ne demektir arkadaş. harbiden tadından yenmeyecek oyun olacaktır bu. benim tek isteğim kısa da olsa bi senaryo koymaları single için. kötü adam iyi adam meselesi işte. hırs faktörü olunca daha bir zevkle oynanıyor oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

açık konuşayım. yarış oyunlarını pek sevmem. ama criterion gibi efsane bir şirketle yine efsane bir oyun olan hot pursuit i aynı oyunda buluşturmak ne demektir arkadaş. harbiden tadından yenmeyecek oyun olacaktır bu. benim tek isteğim kısa da olsa bi senaryo koymaları single için. kötü adam iyi adam meselesi işte. hırs faktörü olunca daha bir zevkle oynanıyor oyunlar

boyalı senaryolar yok,tam gaz sürat var..çünkü cilayla göz boyamaya gerek olmayacak kadar sağlam bir oyun geliyor.. adamlarda öyle bir öz güven varki,GT5 le aynı dönem çıkarma risikini bile göze almışlar... Bence bu iki oyun TDU2 nin ertelenme sebebidir,adamlar bunlarla aynı dönem çıkmayı göz alamadı,mesela geçen yıl shift forzayla aynı dönem çıkmayı göze alamamıştı,eylülde çıkmıştı,ama bu oyuna karşı büyük bir öz güven var... biri similüasyonu köklicek ,öbürü arcade i..kanırtacak ikiside....gel kasım gelll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 2 Ekim 2010; 12:44:27 >

• NFS şuan yarış oyunları içinde tek beklediğim oyun. Müthiş olacak müthişşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

açık konuşayım. yarış oyunlarını pek sevmem. ama criterion gibi efsane bir şirketle yine efsane bir oyun olan hot pursuit i aynı oyunda buluşturmak ne demektir arkadaş. harbiden tadından yenmeyecek oyun olacaktır bu. benim tek isteğim kısa da olsa bi senaryo koymaları single için. kötü adam iyi adam meselesi işte. hırs faktörü olunca daha bir zevkle oynanıyor oyunlar

boyalı senaryolar yok,tam gaz sürat var..çünkü cilayla göz boyamaya gerek olmayacak kadar sağlam bir oyun geliyor.. adamlarda öyle bir öz güven varki,GT5 le aynı dönem çıkarma risikini bile göze almışlar... Bence bu iki oyun TDU2 nin ertelenme sebebidir,adamlar bunlarla aynı dönem çıkmayı göz alamadı,mesela geçen yıl shift forzayla aynı dönem çıkmayı göze alamamıştı,eylülde çıkmıştı,ama bu oyuna karşı büyük bir öz güven var... biri similüasyonu köklicek ,öbürü arcade i..kanırtacak ikiside....gel kasım gelll

senaryoyu göz boyama olarak lanse etmek te bambaşka bişeymiş yahu. bu kadar mı özü kaybettik anlamıyorum ki. bir oyun kötü yönlerini kapatmak için senaryolu olmaz. bu nasıl bir mantıktır.

• Criterion Games in burnout paradise city oyununu oynuyorum. Oyunda tane lisanslı araba yoktu. Nfs hot pursiutta lisanslı arabalar var ama araya bikaç tane lisanssız araba koyarlarsa nfs nin vay haline. İşte o zaman nfs benim için bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 2 Ekim 2010; 14:19:26 >
  • Resimler mükemmel görünüyor, sabırsızlıkla bekliyoruz ailecek
  • quote:

quote:

quote:

senaryoyu göz boyama olarak lanse etmek te bambaşka bişeymiş yahu. bu kadar mı özü kaybettik anlamıyorum ki. bir oyun kötü yönlerini kapatmak için senaryolu olmaz. bu nasıl bir mantıktır.

Mantık değil,satış stratejisi... her sektörde olan birşeydir bu,ürün her ne oursa olsun albeni katmak için allanır pullanır,eğer içerik bariz derecede boşsa kullanlan boyanın dozu biraz fazla tutulur -ki dolu görünsün, eksikler fazla göze çarpmasın...carbon,undrcover ve prostreet bunun bariz örneğidir,tamamen fos olan oyunlar,jan janlı mankenler ve bizim bile oturup birgünde yazabileceğimiz dandik senaryolarla sattırılmaya çalışılmıştır,satış stratejilerini biraz araştırmanı tavsiye ederim... birde ''ÖZ'' den bahsedeceksek,NFS nin asıl özü tam olarak budur,senaryo ve modifiye furyası sonradan çıktı...senaryo isteyen GTA ya MGS ye,HIZ isteyen burayaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 2 Ekim 2010; 15:33:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mantık değil,satış stratejisi... her sektörde olan birşeydir bu,albeni katmak için allanır pullanır,eğer içerik bariz derecede boşsa kullanlan boyanın dozu biraz fazla tutulur -ki dolu görünsün, eksikler fazla göze çarpmasın...carbon,undrcover ve prostreet bunun bariz örneğidir,tamamen fos olan oyunlar,jan janlı mankenler ve bizim bile oturup birgünde yazabileceğimiz dandik senaryolarla sattırılmaya çalışılmıştır,satış stratejilerini biraz araştırmanı tavsiye ederim... birde ''ÖZ'' den bahsedeceksek,NFS nin asıl özü tam olarak budur,senaryo ve modifiye furyası sonradan çıktı...senaryo isteyen GTA ya MGS ye,HIZ isteyen burayaaaaaa

senaryo ve modifiye furyası undergroundla beraber çıktı evet. ve çoğu nfs de kullanılan senaryoların kofti olduğunu da biliyorum evet. peki şöyle sorayım. senaryoyla bir oyunu daha fazla zenginleştirmenin nesi kötüdür. oyun dinamiklerine dokunmayacak olan bir senaryo fena mı olurdu yani. bunu istememin nesini garip buluyorsun anlamıyorum. zaten güzel olacak bir oyundan daha güzel birşeyler bekleyen biriyim. hot pursuit oyununun kendisi de bu olaya müsait ( takip-kovalamaca olayı )

ben açıkçası hemen hemen her oyunda ( tabi puzzle larda falan anlamsız olur ) senaryonun olması gerektiğini düşünüyorum. sonuçta asıl mesele bir sebep sonuç ilişkisine bağlanmalı. misal o polisler o elemanları niye kovalıyor. ne olmuş bir hırsızlık olayı mı var neden kaçıyorlar falan işte.hem bu olay aksine oyun zevkini batırmaz daha fazla perçinler. şahsen o most wanted da falan callahan denen herifle yarışırken harbiden o nefreti adrenalini hissettiriyordu oyun. peki most wanted da simulasyon oyunları gibi yapılsaydı hikaye sadece script olarak falan geçseydi. bu kadar tutarmıydı sence ?

• Benim bahsettiğim şey farklı arkadaşım,benim iyi senaryoya diyecek bir şeyim yok,bende most wanted ı ağzım açık bitirmiştim,sırf son sahnesini görmek için defalarca oynamştım,benim dediğim senaryo adı altında dandik bi kaç diyalog koyup sanki çok iş yapılmış gibi gösterilmesi,Undercover da bunun artık moku çıkmıştı,inan o senaryoyu sen bile bir günde yazarsın hatta daha iyisini yazarsın,benim dediğim bu, koyacaklarsa adam gibi senaryoya eywallah ama yoksada sorun değil yeterki üç beş soytarı koyup, bakın senaryo diye bizi salak yerine koymasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 2 Ekim 2010; 16:01:31 >
  • e yani lestat. o olayı bizde istemeyiz. ucubik senaryolardan gına geldi haliyle.

bu arada lestat bana interview with the vampire filmini bi daha izleticen gibi o nickle. hadi bakalım
  • quote:

e yani lestat. o olayı bizde istemeyiz. ucubik senaryolardan gına geldi haliyle.

bu arada lestat bana interview with the vampire filmini bi daha izleticen gibi o nickle. hadi bakalım

:)) izle dostum sağlam filimdir, hatta queen of the damned ı da izle,oyuncular farklı ama interview with the vampire ın senaryosuna paralel çekildi...

Ya birde şu var,biz hep oyuncu mantığı ile şunuda isteriz bunuda isteriz diyoruz ama şirketlerin olaya yaklaşımı çok farklı,adamlar biz ne kadar para koyacaz ne kadar alacaz gözüyle bakıyor.. yoksa kubillian senaryo istiyor,yok lestat da ferrari ister,iyi çocuklar bunlar ya kırmayalım bari çocukları diye düşünmüyorlar... Adam diyorki ben bu oyuna atıyorum 50 bin dolar ayırdım diyor,bu para bu oyuna harcanacak.... eğer senaryo koyarsa bu paranın bir miktarı senaryoya,oyunulara filan gidiyor ,eğer bütçe kısıtlıysa ki son küresel krizle tüm bütçelerde kısıtlanmaya gidildi,hatta bir sürü stüdyo kapatıldı,o zaman senaryo olayı bizim zararımıza oluyor,çünkü o mankenlere şunlara bunlara ayrılan para oyunun geliştirilmesi için ayrılan bütçeden kesiliyor,bence prostreet te,undercover da senaryo olmasaydı,o para oyun geliştirilmesine harcansaydı çok daha kaliteli oyunlar oynardık gibime geliyor,kriz öncesinde böyle bi sorun pek yoktu,ondan most wanted gibi her yönden iyi bi oyun oynadık ama eğer bu oyuna kısıtlı bütçeyle senaryo konulması oyunun geliştirilmesi için harcanan paradan kesilecek,yarım yamalak fizikleri olan bir oyun oynayacaksak, ben senaryo filan istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 2 Ekim 2010; 16:39:33 >

• quote:

quote:

e yani lestat. o olayı bizde istemeyiz. ucubik senaryolardan gına geldi haliyle.

:)) izle dostum sağlam filimdir, hatta queen of the damned ı da izle,oyuncular farklı ama interview with the vampire ın senaryosuna paralel çekildi...

Ya birde şu var,biz hep oyuncu mantığı ile şunuda isteriz bunuda isteriz diyoruz ama şirketlerin olaya yaklaşımı çok farklı,adamlar biz ne kadar para koyacaz ne kadar alacaz gözüyle bakıyor.. yoksa kubillian senaryo istiyor,yok lestat da ferrari ister,kırmayalım bari çocukları diye düşünmüyorlar... Adam diyorki ben bu oyuna atıyorum 50 bin dolar ayırdım diyor,bu para bu oyuna harcanacak.... eğer senaryo koyarsa bu paranın bir miktarı senaryoya,oyunulara filan gidiyor ,eğer bütçe kısıtlıysa ki son küresel krizle tüm bütçelerde kısıtlanmaya gidildi,hatta bir sürü stüdyo kapatıldı,o zaman senaryo olayı bizim zararımıza oluyor,çünkü o mankenlere şunlara bunlara ayrılan para oyunun geliştirilmesi için ayrılan bütçeden kesiliyor,bence prostreet te,undercover da senaryo olmasaydı,o para oyun geliştirilmesine harcansaydı çok daha kaliteli oyunlar oynardık gibime geliyor,kriz öncesinde böyle bi sorun pek yoktu,ondan most wanted gibi her yönden iyi bi oyun oynadık ama eğer bu oyuna kısıtlı bütçeyle senaryo konulması oyunun geliştirilmesi için harcanan paradan kesilecek,yarım yamalak fizikleri olan bir oyun oynayacaksak, ben senaryo filan istemem

queen of the damned ı da izledim tabi. interview with the vampire ya da bram stokers dracula nın yanından geçemez o film. ama senaryonun paralel olduğunu biliyorum. sırf o yüzden izlemiştim zaten. ama geneli önceki filminin kaymağın yiyen bir filmdi.

şimdi senaryo olayına da tekrar gelirsek.( biraz uzattık galiba bu arada ) kardeş tabi ki isteyeceğiz biz oyuncular olarak. filmin yapımcılarının çıkmazları şunlar bunlar falan bizi niye ilgilendirsin ki. ekonomi mi okuyalım yani oyunları oynamadan önce . ya da ne bileyim ekonomi dergileri falan alalım hangi oyun şirketi yüksek kazanıyor diye. o dediğin dönemde hatta zannedersem mortgage krizinin olduğu zamanlarda yanlış bilmiyorsam bir amerikan şirketi olan activision her yönüyle mükemmel olan modern warfare 2 yi çıkardılar. ve kazandılar mı? fazlasyla hem de . ne kadar verirsen o kadar alırsın olayı işte.

dünyanın krizde olması olayına gelirsek. bazı sektörler hiç bir zaman bu krizden etkilenmez. hani etkilenir de öyle diğerleri gibi çok değil oyuncular da ( casual dışında. olsa da olur olmasa da tayfası yani sadece ps yi falan pes ten ibaret zannedenler ) zaten her zaman varolacaktır. aç kalıp knight peşinde koşan adam biliyorum ben. yani oyun sektörü oturmuş ve dünya piyasasında gerçekten çok büyük bir yer edinmiştir. hollywooda bile baktığımızda oyuncuları sinemaya çekmek için oyun çevrimlerini görürsünüz. bu zengin oyun olma olayı da işte şirketin büyüklüğü verimli personel sayısıyla falan alakalı işte. birini tercih etcez gibi bi olay olmamalı işte senin dediğin gibi. senaryo olursa o yöne daha fazla çalışırlar oyun kötü olur diyorsun. alakası yok. ikisi de olsun ve iyi de kotarsın bunların ikisini efsane olsun. dileğimiz o yönde yani. iki tarafında kazanması. oyuncuların da yapımcıların da

• Evet bencede fazla uzatmaya gerek yok...Tek bir temennimiz var o da: Criterioonnn biiiziiii Diskoyaaa götürr
  • Oyun çıkana kadar pek takip eden olmayacak sanırım neyse yeni görüntüler.

Need For Speed: Hot Pursuit (CIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 15 Ekim 2010; 20:32:09 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.