Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.782
Cevap
19
Favori
256.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ghost Games beklemeye alındı. Şu anlık sadece NFS Heat`e Update getirecekler.
  • Ghost Games Çalışanı -> Neden beklemeye alındığımızı bilmiyoruz, akşam yapılacak toplantıda öğreneceğiz.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Ghost Games için tamam mı devam mı diyecekler sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Lanet olası update xbox'a ne zaman gelecek bilgin var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyun firması 6 yıl boyunca 4 oyun çıkarıp hepsinde aynı tepkiyle karşılaşırsa neyi hakeder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Ghost Games Çalışanı -> Neden beklemeye alındığımızı bilmiyoruz, akşam yapılacak toplantıda öğreneceğiz.
    Neden beklemeye alındıklarını biz biliyoruz. Herkes biliyor gerçi. Stüdyoyu kapatacak EA. Seviyorlar böyle şeyleri malum.
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Maalesef, EA sadece güncelleme üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Herhangi bir tarih yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alican88

    Ugur abi bende 32 yasindayim nfs hayrani biri olmakla beraber tum seriyi yalayip yutmus biriyim ama kusura bakmassan bu oyuna cop diyecegim..cop derken yanlis anlasilmasin her oyunda emek var tabiki ama kotu anlamda bu kelimeyi kullanmak istiyorum..Bu arada asphalt 9 un konsol versiyonu diyenlerden biride benim bu arada :)

    Simdi abi oncelikle nfs nin kokleri nedir nasil bir oyundu diye baslamak isterim..nfs dedigimiz oyun buyuk kanyonlarda egzotik araclarla polis kovalamacisidir aslinda nfs..oyunun kokeninde bu yatar..hatta mclaren markasinin yine nam yaptigi biz araba severler tarafindan benimsendigi oyunda nfs 2 dir.. nfs serisinin ilk 3 oyunda efsanedir hot pursuit 3 ten sonra cizgisini bozmasada ustune koyamadi ama geriyede asla gitmedi..sonra nfs undergraund furyasi geldi ama onun sevilmesinin en buyuk nedeni donemin modifiye cilginligi ve istisnasiz "hizli ve ofkeli" filmidir..oyun filmle beraber resmen yurudu gitti..undergraund2 de sevildi ama ilk oyun kadar basarili bulunmadi cunku o cilginlik modifiye cilginligi azalmaya basladi daha dogrusu eskisi kadar ragbet gormedi..ondan sonra ne olduysa nfs cizgisinden cikti ve cokus basladi..fizikler hergecen gun dahada kotuye gidiyordu arac surmekten uzaklasiyorduk nesne kullaniyorduk resmen..2010 da cikan nfs hot pursuit koklerine en sagdik kalarak geri gelen oyun olmustu ki best seller oldu ama sonra yine cope cevirdiler..run,most wanted falan sanki deneme yanilma yapiyor gibiydiler..rivals ile bir kimildanma baslandi sanki yine koklere donus olarak o guzel kanyonlar polis kovalamacalari falan ama sonra gene cope cevirdiler..o aradaki shift,pro street leri falan kaale bile almiyorum..sonra 2015 nfs ile tam bir cokus yasadi oyle boyle degil hemde..sozde undergraund havasi yaratmak istediler ama oyuncularin istedigi o degildi..payback faciasi ise son nokta oldu..simdi heat ise isikli misikli pavyon misali araba demeye dilim varmiyor degisik markalarin nesnelerini kullandigimiz bir oyun olmus..nfs bu degildir abi ve istedigimiz nfs de bu degildir..

    Son olarak deginmek istedigim nokta eger bir degisim olacaksa oncelikle oyunun ghost tan alinip biran once tekrar criterion a verilmesi gerektigidir..belki gene koklerine dondururler oyunu..illaki bir degisiklik olacaksa FH den ilham alinip oyundaki araclarin fiziklerini biraz daha simcade ye kaydirmalari daha yerinde olur..mazallah yanlislikla allah korusun seytan kulagina kursun yanlislikla playgrounds fh ye polis ekleyip olayi biraz daha egzotiklestirirse piyasada nfs diye birsey kalmaz :)

    Alıntıları Göster
    Alican kardeşim tabiki beğenmemekte özgürsün. Ama şu kökler mevzusuna katılmıyorum.Köklere bağlı kalsa bu seferde , hep aynı oyunu yapıyorlar diyecekler.O yüzden bazen köklere bağlı kalmak her zaman iyi sonuç vermez.Bak meselaa forza horizon serisi her ne kadar çok başarılı bir seri olsada, hep aynı ve ona benzer ilerleyiş olduğu için, oyuncular yenilik, farklılıklar bekliyor. Nfs'ki 20 yıldan fazla geçmişi olan bir oyun, hep köklere bağlı kalsa bir zaman sonra bu sıkmazmıydı. Bir de herkes aynı şeyi istemez, mesela sen köklere bağlı bir nfs istersin, bir başkası modifiyeli underground tarzı bir nfs ister.Yani bu işin sonu yok. Ben bu oyunda 20 saatten fazla zaman geçirdim. Diğer iki oyunda bu kadar zaman geçirdiğim zaman bıkkınlık gelmişti. Diğer iki oyunda da ölü bir şehir hakimdi.Haritalar baya sıkıcıydı. Bu oyun ise içerik ve yapılacak yarışlar olarak baya zengin içeriğe sahip. Daha canlı, yaşayan bir şehir havası var. Fizikler konusunu zaten beğenmediğimi söylemiştim, ama diğer iki oyundan da daha iyi olduğunu belirtmiştim. Yapılan ince ayarlar ile daha oynanabilir oluyor. Ben ara ara eski nfs'leri pc'ye indirip oynuyorum. Oynadıktan sonra şimdiki fizikler ile karşılaştırdığımda öyle aman aman bir fark göremiyorum.Hatta bir çoğu baya geride.Tabiki her oyun zamanına göre değerlendirilmedir. Ama yücelltiğimiz oyunlarda forza horizon fiziklerini geçtim, grid oyunu fiziklerinden bile gerideydi. Zaten nfs serisi hiçbir zaman fizikleri ile gündeme gelmedi. O yüzden ben heat oyununda, fizik harici eleştilecek önemli şeyler göremedim. Siz fizik harici bir eksik gördüyseniz, belirtebilirsiniz. Bu konuda istişare yapabiliriz. :)




  • ne değişti şimdi bu güncelleme ile acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    Hiçbir güncelleme notu yok. Ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Hiçbir güncelleme notu yok. Ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim.
    ben internetten araştırdım loading düzelsin diye gece yarışlarına girerkenki sisli neonlu introdan sis ve neonu kaldırmışlar sadece insanlar kalmış malesef maf etmiş atmosferi . hayır bi de loading falan uzun da sürmüyordu niye böyle saçma sağan bişey yapmışlarki anlamadım. onun dışında zerre fark yok. hala kaplama sorunları devam ediyor. onun dışında hala zevkle oynuyorum ben oyunu çok sevdim.
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Loading değil de, PS4 üzerinde sislerden oluşan piksel hatası vardı. Loading bahanesiyle onu kaldırmışlardır. 5-10 saniye kadar sürüyordu yükleme ekranları.
  • Ghost Games, NFS geliştiricisi olmaya devam edecek. Criterion Games ile beraber yeni oyunu geliştirecekler. EA, NFS Heat`in 4 milyon daha rahatlıkla satabileceğini düşünüyor.

    Heat`in teknik sıkıntılarını da çözeceklerini açıkladılar.
  • Ben Walke -> PS4`ün yetersiz kalması sonucu gece yarış introsunda downgrade uygulamak zorunda kaldık. Oyun intro başında pikselleşiyor ve tekrar toparlanamıyordu. Bunun sebebi konsolun gücünün artık yeterli gelmemesi. Bu durum şu anlık sadece PS4 için geçerli, diğer konsollarda sorun oluşursa aynısı oraya da uygulanacak.


    Update 1.04 ->

    * Sunucu iyileştirmeleri
    * Gece yapılan yarışlarda neonlar ve dumanlar kaldırıldı. PS4 yükleme sırasında bunu da kaldıramazsa, araçlarda (izleyici araçları) yüklenmeyecek. Buna konsol karar verecek.
    * Garajda modifiye yaparken aracın garajın dışına çıkması çözüldü.
    * 906 adet hata düzeltildi.
    *** Geri dönüşlerinizi bekliyoruz, lütfen yeni güncellemeyi deneyimleyip bize geri bildirimde bulunun.***
  • Gaz ya da fren e basarak drifti başlatmak kalkmış sanırım Live Tuning kısmında bu seçenek çıkmıyor viraj içinde gazı köklerseniz arabanın arkası gelmeye başlıyor gayet güzel olmuş bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Ps4 pro sahibiyim neden bende patch 1.03 olarak gözüküyor bilen var mı acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nct96

    Ps4 pro sahibiyim neden bende patch 1.03 olarak gözüküyor bilen var mı acaba?
    Bugün 1.03 geldi.pslere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Loading değil de, PS4 üzerinde sislerden oluşan piksel hatası vardı. Loading bahanesiyle onu kaldırmışlardır. 5-10 saniye kadar sürüyordu yükleme ekranları.
    ps4 slimde oynamama rağmen introda hiç bir pixellikle karşılaşmadım ben hayret valla. boşu boşuna kaldırdılar desene. yazık oldu. underground 2 ile beraber en iyi yarış girişi atmosferine sahip oyundu ne güzel.gerçi hala öyle ama biraz eksildi atmosfer :(

    edit:ben walke denen herif bi tarafından sallamış resmen standart ps4te bile öyle bir pixelleşme sorunu olmuyordu yarışa girerken. sadece oyunu ilk kez açarken texture problemlşeri oluyor ki o da hala devam ediyor. boşu boşuna güzelim atmosferin içine ettiler. ayrıca heat'i ne kadar sevsem de sırf şu brake to drift mekaniğinin tarih olmasını istediğimden dolayı ghost games'in devam etmesine üzüldüm. bize eski Black Box'ı geri versinler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 22 Kasım 2019; 0:17:45 >




  • Online olayının mevzusunu hiç sevmedim.
    Herhangi bir yarışa gidip adam davet ediyorum kimse gelmiyor.
    Crew olayı yapmış ama oynadığım grup hep aktif değilki beraber oynayalım yada bu oyunu oynayan başka arkadaşım yok mesela.

    Bir lobi oluştur topla yarışçıları oraya ve yarışı başlat ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi sıkıntıları olsa da ps4 e cikmis en iyi nfs oyunu olmus benim gozum de. Ozellikle surus dinamigi ve drift i gaz ile yapma olayi.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.