Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.800
Cevap
18
Favori
271.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ormanci

Bok atmak için değil, oynanış zevki açısından söylüyorum.

Senin açıklaman "ama grafikleri çok güzel, nerede böyle grafik" der gibi bişey oldu.

Yılların oyuncusuyuz, çoluk çocuk oyunu ile "iyi" bir oyunu bırak da ayırt edebilelim, neyi sallıyorsam... Ki diğer yorumlar da benzer, genç heyecanlı arkadaşlar çok beğeniyor olabilir. Şahsen benim için hiç bişey ifade etmedi.
    38 yaşındayım ve nerdeyse tüm nfs serisini oynadım. 2015 ve 2017 nfs oyunlarını yerden yere vurmuşumdur.Ama heat farklı, fizikleri daha iyi olsa direk fh4'ün önüne koyabilirdim. Ama fizikler o kadarda kötü değil.Full grip ayarları ile daha güzel oluyor.Atlama fizikleride güzel, özellikle off-road modifiyesi yapılmış araçlar ile bu daha güzel oluyor. Uzun soluklu, baya detaylı bir oyun , diğer iki nfs'ye göre daha canlı yaşayan bir şehir var.Motor sesleri, modifiye seçenekleri, eski seride olan hit arabalar, dolu dolu bir oyun.Bu oyuna gömmek için forza horizon serisi kullanılabilir.Ama crew denen dünyanın en çöp araba yarışı ,en kötü nfs ile bile karşılaştıralamaz. En azından nfs'de her aracın kendine has fizikleri ve sürüş dinamiği var, crew denen balon oyunun fizikleride adı gibi balondur.Bu da benim çektiğim bir video.Bu videodan sonra crew çöpünü bir daha açmamak üzere tarihin tozlu sayfalarına gömdüm. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

38 yaşındayım ve nerdeyse tüm nfs serisini oynadım. 2015 ve 2017 nfs oyunlarını yerden yere vurmuşumdur.Ama heat farklı, fizikleri daha iyi olsa direk fh4'ün önüne koyabilirdim. Ama fizikler o kadarda kötü değil.Full grip ayarları ile daha güzel oluyor.Atlama fizikleride güzel, özellikle off-road modifiyesi yapılmış araçlar ile bu daha güzel oluyor. Uzun soluklu, baya detaylı bir oyun , diğer iki nfs'ye göre daha canlı yaşayan bir şehir var.Motor sesleri, modifiye seçenekleri, eski seride olan hit arabalar, dolu dolu bir oyun.Bu oyuna gömmek için forza horizon serisi kullanılabilir.Ama crew denen dünyanın en çöp araba yarışı ,en kötü nfs ile bile karşılaştıralamaz. En azından nfs'de her aracın kendine has fizikleri ve sürüş dinamiği var, crew denen balon oyunun fizikleride adı gibi balondur.Bu da benim çektiğim bir video.Bu videodan sonra crew çöpünü bir daha açmamak üzere tarihin tozlu sayfalarına gömdüm. :)

Alıntıları Göster
    27 yaşındayım. sözlerine harfiyen katılıyorum abi.Crew 1i yine de fena bulmamıştım ama 2 o kadar rezalet ki bir muscle car ile exotic car arasındaki farkı bile hissettiremeyen, yarışlarda yapay zeka hilesi kulanıp rakiplerin hemen arkamıza ışınlanmasını sağlayan ağır rezalet bir oyundu.Ve Heat harbiden teknik sıkıntıları vs olmasa ve araçta hand brake kullanırken zank diye dönmek yerine biraz savrulsa en az 85 meta alırdı. bence nfs:carbondan sonra çıkan nfsler arasında en iyisi bu. motor/performans modifiyesi bütün yarış oyunları içerisinde en iyisi. ben bayıldım valla oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Alıntıları Göster
    Hocam yaşıtmışız, eskilerdensin biliyorum zaten, GT konusunda çok takip etmişimdir

Video muhteşemmiş Ya tabi ki biraz da egzajere etmek için de söyledim Crew'i ama en azından şu ilk kalkışta asfalta yapışıkmış gibi hareket edememe, kameranın da buna uygun hareketi falan beni fitil etti NFS'de. Bir de üzerine virajlardaki fizikler falan.

Yani diyorum ya bari forza horizon fiziği falan olsa tadından yenmeyecek, geri kalan birçok şeyi fena değil. Yoksa GT fiziği istemiyorum ki...

Ama şu yazdıklarınızdan sonra ulan allah cezamı versin oyunu fena gömmüşüm biraz daha mı oynasaydım dedim Da düşünüyorum düşünüyorum, cidden sırf bakmak için Payback'i açtım, nispeten daha zevkli geldi, Heat'te cidden dayanamadım, beklentilerim çok farklılaşmış demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 18 Kasım 2019; 23:9:42 >

• Oyun hakkında uzun süre oynadıktan sonraki yorumlarım:
    Update den sonra bir şey mi oldu bilmiyorum ama gözüme daha hoş gelmeye başladı.
    Oyun oynadıkça daha güzel hal alıyor. İlk izlenimlerime göre çok daha olumlu. Çünkü bir araca swap yapmak için kafayı takıyorsunuz ve bunu başardığınızda da aldığınız haz ve başarı hissiyatı maksimum seviye. Çünkü motorda yapacağınız değişikliklerin sesini duymak sizi çok tatmin ediyor. Takacağınız her turbo için o farklı sesi duymak gerçekten hoş.
    Polislerle kapışmakta bir süre sonra sıkar diye düşünmüştüm, aksine o da kendisine bağladı. Bir süre sonra daha hızlı arabam olsaydı 3. seviye polislere yakalanmazdım diyorsunuz ve yine arabanızı geliştirmek için oynamaya başlıyorsunuz.
    Oyun başlarda sıkıcı ve ağır ilerliyor bence bunun sebebi diğer yarış oyunları gibi al sana para al sana arabalar demediği için olabilir. Adam akıllı zevkin ve hazzın dibine vurmanız 40 levelden sonra başlıyor diyebilirim. O levele kadar sadece grind yapıyorsunuz ve bu sıkıcı bir miktar. O kısımda dengeyi tam tutturamamışlar, istediğiniz swapları modifiyeleri yapmak için yüksek miktar paralar ödemeniz lazım, başlarda kazandığınız parayı zaten tek araca yatırabiliyoruz aynı anda iki araç geliştirecek kadar lüksümüz olmuyor. Daha yüksek parçalar için level atlama zorunluluğu forzadan geçen arkadaşlar için bir miktar can sıkıcı olacaktır. Ama oyun için görüşüm oldukça olumlu ve çokta zevkli oyun aslında, sadece biraz sabrederek level kasmaya bakın diyorum bir çok arkadaş için. Ben de sıkıcı ya da çerezlik düşünüyordum ama şimdi zamanımı araçlara build denemeleri alıyor.

Bu da oyun içinden çektiğim bir fotoğraf :

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

• Ciclista kullanıcısına yanıt
    Bende de rx590 var galiba amd kartlar için optimizasyon da sıkıntıları var.

Orijinalden alıntı: Ormanci

Hocam yaşıtmışız, eskilerdensin biliyorum zaten, GT konusunda çok takip etmişimdir

Video muhteşemmiş Ya tabi ki biraz da egzajere etmek için de söyledim Crew'i ama en azından şu ilk kalkışta asfalta yapışıkmış gibi hareket edememe, kameranın da buna uygun hareketi falan beni fitil etti NFS'de. Bir de üzerine virajlardaki fizikler falan.

Yani diyorum ya bari forza horizon fiziği falan olsa tadından yenmeyecek, geri kalan birçok şeyi fena değil. Yoksa GT fiziği istemiyorum ki...

Ama şu yazdıklarınızdan sonra ulan allah cezamı versin oyunu fena gömmüşüm biraz daha mı oynasaydım dedim Da düşünüyorum düşünüyorum, cidden sırf bakmak için Payback'i açtım, nispeten daha zevkli geldi, Heat'te cidden dayanamadım, beklentilerim çok farklılaşmış demek

Alıntıları Göster
    Ne kadar oynadınız oyunu. Bu arada bana crew demeyin, kırmızı görmüş boğa gibi oluyorum sonra.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Baya az, 1-2 yarış falan yapmışımdır anca, E30 M3 almıştım bi umut Tamam demem

Crew 50 trophy si var.Yani grubunla beraber 50 level ol diyor bana.Sıfırdan bir crew kurup mu olucam veya 49.leveldeki bir crew a girsem ve 50 olsak yine bana vericekmi trophy i ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Herhangi bir 49`a girseniz de olacaktır.
    teşekkür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 19 Kasım 2019; 17:48:3 >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Ben de eski seriden sanmıştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Heat eskise bile o etkiyi yaratamıyacak maalesef oyunu bitirip volvo polestar 1'i görmedik.

• Need for Speed Heat, Sonbahar mevsiminin en çok ve en iyi satan oyun listesinde 2. sırada. 1. sırada Call of Duty Modern Warfare bulunuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Electronic Arts -> Gelecekte Toyota, Need for Speed`e geri dönecek.
    Sanırım bütün oyunlarla anlaşma sağlandı Forza horizona geri dönuyor Supra falan. Toyata sonunda uyuzlugunu sonlandırdı.

PSN:yuzi_TR / XboxLive:yuziTR
  • Dün gece saat 10 sularında Need for Speed ve Forza Horizon`ın paylaşımları yakın zamanda Toyota`nın oyuna döneceğini gösterdi.

* Need for Speed Heat`in bir Update alarak Toyota`nın eklenmesi bekleniyor. Ben Walke, yeni araçlar üzerinde çalıştıklarını açıklamıştı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.