Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
77.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Optimizasyon problemleri olmayacaksa beklenir , sorun değil.

Alıntıları Göster
    Artık alıştık PC için oyunların ertelenmesine...Araba çeşitliliği - Detaylı modifiye - Kurgu/Hikaye ,bunlar sağlam

olsunda istedikleri kadar ertelesinler...2005 yılında çıkan NFS:Most Wanted ve Juiced oynamaktan gına geldi artık

10 yıl geçti şunlar gibi oyun çıkmadı.

bu ertelemenin karsiligini pc oyuncularina vermeleri gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

yılllar sonra ilk kez bir nfs bu kadar heyecanlandırdı fiyatıda iyi olursa orjinal alınır

Alıntıları Göster
    Mesajlarınıza ek olarak haber linkini atayım:

Need for Speed'in PC Sürümü Ertelendi!
    http://forum.donanimhaber.com/m_110024289/tm.htm

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Owwwww shit!!!!!!
    Kötü haber diye buna derim....:((((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Owwwww shit!!!!!!
    Kötü haber diye buna derim....:((((

Alıntıları Göster
    Hatalı çıkacağına geç çıksın düzgün çıksın daha iyi.
    Bu arada yazıldı mı bilmiyorum fakat oyun içi cash vb olmayacak ve DLC çıkarsa ücretsiz olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rechno

Hatalı çıkacağına geç çıksın düzgün çıksın daha iyi.
    Bu arada yazıldı mı bilmiyorum fakat oyun içi cash vb olmayacak ve DLC çıkarsa ücretsiz olacak.

Alıntıları Göster
    Single olmayacak ama online üzerinde bir senaryo mu olacak? Nasıl bir sistem var anlamadım ama büyük bi ihtimal yılbaşında falan alırım bu oyunu efsane geri dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Single olmayacak ama online üzerinde bir senaryo mu olacak? Nasıl bir sistem var anlamadım ama büyük bi ihtimal yılbaşında falan alırım bu oyunu efsane geri dönüyor

The Crew gibi düşünün.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

The Crew gibi düşünün.

Alıntıları Göster
    Bir NFS Underground ve Underground 2 hayranı olarak sabırsızlıkla bekliyorum. Bu oyundan çok umutluyum, zaten Carbon sonrası hiç bir NFS oyununu adam akıllı oynayıp bitirmedim.
    İzlediğim trailer'lere Demolara göre arabaların özelleştirmesi oldukça geniş kapsamlı. Tam beklediğim gibi. Umarım oyun mekanikleri de bir o kadar güzel olur.
    AMD Ryzen™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm//Gigabyte B450M S2H//Msi RX480 Gaming 8G//GSKILL 8GBx2 RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz@3200MHz//Intel® SSD Pro 6000p 256GB Nvme//Seagate 1 TB 7200rpm//Seagate 750GB//SilverStone Strider Essential SST-ST50F-ES230 500W//Aerocool QS240 Full Tempered Glass//Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 60-72Hz Full HD FreeSync PLS //SAMSUNG 932 NWE PLUS 75Hz//Logitech G Pro//Razer Deathadder Chroma//Razer Kraken 7.1//Logitech Z5500 5.1//Windows 10 Pro x64//Battlelog

• egxte e3 teki demoyu kullanmislar galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 29 Eylül 2015; 22:24:14 >

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Yeni video geldi

Gelse de oynasak beeeee

• Oglum bu nedir ya bu nedir abiiiii bekle ilkbahar olsun offffff horizon tadinda olmus oyun insallah tuning ayarlarini iyi yedirirler oyuna

Orijinalden alıntı: antking

Oglum bu nedir ya bu nedir abiiiii bekle ilkbahar olsun offffff horizon tadinda olmus oyun insallah tuning ayarlarini iyi yedirirler oyuna
    tam aradığım araba yarışı olmuştu ertelenmesine çok içerdim. nedir bu pc kullanıcılarının çektiği arkadaş...

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

tam aradığım araba yarışı olmuştu ertelenmesine çok içerdim. nedir bu pc kullanıcılarının çektiği arkadaş...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar illa ki PS 4 mü gerekir. PS 3 alsak oynayamaz mıyız ? sırf bunun için konsol almak istiyorum

saygılar

Orijinalden alıntı: burcink

arkadaşlar illa ki PS 4 mü gerekir. PS 3 alsak oynayamaz mıyız ? sırf bunun için konsol almak istiyorum

saygılar

Alıntıları Göster
    Ps4 var ama bu oyunu konsolda oynayıp ziyan etmemek lazım.Malum yarış oyunları hızlı oyunlar 30 fps de tat alamıyorum ben.
    AMD7800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / ASUS TUF 4080 OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • quote:

saygılar

Aynen bende düşünüyorum ucuzundan bir PS3. PC versiyonunu beklemek kanser gibi.
    AMD Ryzen™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm//Gigabyte B450M S2H//Msi RX480 Gaming 8G//GSKILL 8GBx2 RipjawsV Siyah DDR4 3600MHz@3200MHz//Intel® SSD Pro 6000p 256GB Nvme//Seagate 1 TB 7200rpm//Seagate 750GB//SilverStone Strider Essential SST-ST50F-ES230 500W//Aerocool QS240 Full Tempered Glass//Samsung LS24F350FHMXUF 23.5" 60-72Hz Full HD FreeSync PLS //SAMSUNG 932 NWE PLUS 75Hz//Logitech G Pro//Razer Deathadder Chroma//Razer Kraken 7.1//Logitech Z5500 5.1//Windows 10 Pro x64//Battlelog
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

quote:

saygılar

Aynen bende düşünüyorum ucuzundan bir PS3. PC versiyonunu beklemek kanser gibi.

Alıntıları Göster
    bu oyun ps4 e çıkış tarihi ertelenmedi değil mi arkadaşlar..sanırım ps4 de de 30fps olucak oyun..
    neyse pc sürümünü bekleyelim bari 60fps de aksın oyun...

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Lan ! 2:05'de EK9 Type-R var ! EA Games & Honda *-* Önce S2000'le afallattı şimdi EK9'u göstererek havaya fırlattı inşallah 2015 Type-R'ı görmek nasip olacak be EK9 yayınlanan araç listesinde yoktu nasıl sevindim anlatamam...

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)
  • deathness666 kullanıcısına yanıt
    PS 3 alsak yeterli olur mu hocam ?

saygılar

PS 3 alsak yeterli olur mu hocam ?

saygılar

PS3'e gelmeyecek sanırım. Biraz dikkatsiz yazmışım yorumu. PS3'ü şimdiden öldürmeye başladılar. Anlaşılan Konsol ömrü'de kısalıyor. Artık PS5 vesaire çıktığında yeni oyunlar PS4'e gelmeyecek. PC en güzeli kardeşim. Bekleyeceğiz anlaşılan, oyun harika duruyor ama gidip 1200-1300 lira artı oyun 1500 lira PS4'e bayılmak pek akıl karı değil.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.