Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
77.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda bi gariplik var ea gizli mesaj falanmi koydu acaba :)

Oyunu acinca kapatamiyorum

Kapatinca sovesim geliyo

Oyunda bi gariplik var :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: d3vstator

Horizon 2 cok abartilmis bir oyun. Acik dunya oyun olmasina ragmen 48 yolda yarisabiliyorsunuz. Ayni event i size 10 defa oynattiriyor. Boyle bir yapisi olmasina ragmen yapimcilar bu konuda cok vasat bir is cikartmis. Bir noktadan sonra cok sıkıcı hale geliyor.

NFS de acikcasi olmamis, bu sabah PS4 te kapali betayi bayagi oynadim, genel olarak begenmedim. Ozellestirme secenekleri falan cok iyi ama fizikler ile kontroller bildiginiz facia olmus.

Zaten grafikler konsollarda downgrade yemis, sehir bombos...

Hocam oynama imkanim olmadigi icin buyuk merak duydugum ve slap train videolariyla ilgimin arttigi bir oyun

Gercekci surus ve arkadaslarla sehirde gezebilmek kulaga hos geliyor

En azindan deneyebilmek isterdim

Bazen xbox konusuna gozatiyorum ordada online konusunda memnunsuzluk var gibi

• Hocam o konuda ne soylesem yalan

tek soyleyebilecegim denemeden oyun almayin

Denedikten sonra hakettigine inaniyorsaniz maddiyatinizi cok etkilemeyecekse hakkini verin derim

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Yeni video geldi

Oyunun 1080p oyun içi çekimini izlemek isteyenler için:

http://turbobit.net/dcez6atjvx4i.html

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti

• quote:

Hocam o konuda ne soylesem yalan

tek soyleyebilecegim denemeden oyun almayin

Denedikten sonra hakettigine inaniyorsaniz maddiyatinizi cok etkilemeyecekse hakkini verin derim

Aynen ya bende o düşüncedeyim şuandan itibaren. Zaten demosu çıkar elbet deneriz ama genel olarak izlenimler olumlu yönde anladığım kadarıyla ve önümüzdeki aylar içindede gereken iyileştirmeler yapılıcaktır ve eklenmesi gereken şeyler eklenicektir oyuna entegre edilicektir diye düşünüyorum hiç yoktan 4-5 ay beklicez burda bol bol tartışıcak vaktimiz var uzun vadeli bi oyun olsun seneye yenisi çıkıp modası geçicek bi oyuna benzemiyo bu seferki umarız world'ün kapanması bu oyuna yarar ve world gibi geniş bi oyuncu kitlesine sahip olur ztn online bi oyuna göre singleplayer bi oyundan bile fazla modifiye barındırıyo gördüğümüz kadarıyla bu oyun tutar ama nfs nin bu oyunu çöp yapmaması için ekibinin oyuna uzun yıllar emek vermesi gerekir world bile 5 sene oynandıysa bu oyuna gereken özen gösterilirse eminim çok daha fazla süre gider hem amaçladığı gibi ea kazanır hem oyuncular adam akıllı ve özlemini çektiği ug ve mw havasına tekrar kavuşurlar. Bu arada level sistemi olucakmı burada acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6047038AC -- 3 Ekim 2015; 23:24:53 >

• Arkadaşlar oyun sadece multiden mi oynanacak.

Cooler Master: CM 690 III**Enermax NAXN ENM750AWT 750W**ASUS P8P67 PRO (B3 Rev.)**Intel® Core™ i5-2500K 3.30 GHz (4.30 GHz/1.20 V)**Sunbeam Core-Contact Freezer Ultra**Gigabyte R9 290 3X Windforce OC
    Samsung SyncMaster 2343 (BWPlus / BWXPlus) Digital**SAMSUNG 840 Pro SATA III SSD 512 GB**OCZ Vertex 4 SATA III 2.5" SSD 128 GB**SAMSUNG HD103SJ F3 Spinpoint 1 TB**WD Caviar Green WD20EARS 2 TB
    Seagate Barracuda ST31500341AS 1.5 TB**SAMSUNG HD502HJ F3 Spinpoint 500 GB**WD My Book Home Edition 500 GB **Hitachi Deskstar 7k2000 2 TB**Seagate Expansion 1TB 2,5" USB 3.0**Plextor PX-820A
    G.Skill RIPJAWS-X 2x2 GB DDR3 1600 Mhz**G.Skill RIPJAWS-X 4 GB DDR3 1600 Mhz**TP-LINK TD-W8951ND 150 Mbps**SilverStone FM121B 12cm**AKASA "Viper" 12cm x3**AKASA "Viper" 14cm x2
    Thermalright X-Silent 14cm**Cooler Master Silent Fan 12cm**Cooler Master Megaflow 20cm**Aerocool Touch 2000 Dokunmatik Fan Kontrolcü**LOGITECH-Z5500**LG 47LA660S
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Arkadaşlar oyun sadece multiden mi oynanacak.

Evet hocam, sadece online oynanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

PC surumunun ertelenme sebeplerinden birisi de bence bu ve buna benzer sebeplerden dolayi konsol satis rakamlarini baltalamamak, olumsuz yorumlar almamak icindi.

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Oyun buyuk ihtimalle konsol surumlerine gore trafik yogunlugunu ayarlama secenekleri ile gelecektir. Hatta baska gelistirmeler de olur diye dusunuyorum.

PC surumunun ertelenme sebeplerinden birisi de bence bu ve buna benzer sebeplerden dolayi konsol satis rakamlarini baltalamamak, olumsuz yorumlar almamak icindi.
    oyunu pc'ye sabırsızlıkla bekliyorum ama grafikler durduğu yerde bulanık gibi? Eğer sağda solda gördüğüm videolar full hd ise oyun gözleri bozmak için birebir. PC'de düzeltmeleri için dua ediyorum. Yıllardır nfs oynamadım, bu sefr hevesimi kursağımda bırakmasalar bari.

Orijinalden alıntı: JagerBomb

oyunu pc'ye sabırsızlıkla bekliyorum ama grafikler durduğu yerde bulanık gibi? Eğer sağda solda gördüğüm videolar full hd ise oyun gözleri bozmak için birebir. PC'de düzeltmeleri için dua ediyorum. Yıllardır nfs oynamadım, bu sefr hevesimi kursağımda bırakmasalar bari.

Alıntıları Göster
    UG ve MW hastaları olarak beklediğimiz şey olağanüstü grafikler değil sadece o eski günlerdeki heyecan motor sesleri modifiye ve senaryo. hey gidi günlerrr ug2 de URL yarışları vardı toplam 16 turluk falandı hiç sıkılmadan onları yapardık kariyer için :) yeni oyundada modifiye parçaları için ve yeni arabaların açılması için kariyer % sistemi ya da level sistemi olması lazım aksi takdirde oyuna başladığımız anda herşey açık oldumu kabak tadı verir cünkü biz nfs ciler olarak emek vermeyi seviyoruz

• Hocam U2 çıktığı sene defalarca bende bitirdim de geçen senelerde tekrar indirip kurduğumda katlanamadım. Hele bazı yarışlar aşırı bayıyor. Mekanik ve ya grafikten değil he bu sıkma olayı. O sevdiğin turlar yüzünden çekilmiyor gerçekten. EA Games zaten ondan sonra akıllandı da turları kısalttı MW de felan. O şekil uzun turlu yarışlar gelirse büyük hata yapmış olurlar ki sanmıyorum.

U2 nin verdiği zevk hiç görmediğimiz bişeyi önümüze sunmasıydı. MW de ise durum çok farklıydı, oyun içine çekiyodu seni sanki o hikaye de bi yerin varmış gibi. Razora ulaşana kadar ne hırslar yaptım oyun ilk çıktığı zaman. Bu oyunda ikisinin de potansiyelini görüyorum ama umarım PC ye çıkcağı zaman daha bir dolu olur.

Orijinalden alıntı: Darion

Hocam U2 çıktığı sene defalarca bende bitirdim de geçen senelerde tekrar indirip kurduğumda katlanamadım. Hele bazı yarışlar aşırı bayıyor. Mekanik ve ya grafikten değil he bu sıkma olayı. O sevdiğin turlar yüzünden çekilmiyor gerçekten. EA Games zaten ondan sonra akıllandı da turları kısalttı MW de felan. O şekil uzun turlu yarışlar gelirse büyük hata yapmış olurlar ki sanmıyorum.

U2 nin verdiği zevk hiç görmediğimiz bişeyi önümüze sunmasıydı. MW de ise durum çok farklıydı, oyun içine çekiyodu seni sanki o hikaye de bi yerin varmış gibi. Razora ulaşana kadar ne hırslar yaptım oyun ilk çıktığı zaman. Bu oyunda ikisinin de potansiyelini görüyorum ama umarım PC ye çıkcağı zaman daha bir dolu olur.

Kesinlikle haklısın ama o turlara katlanmamızın sebebi ug2 nin oyuncuları kendine müptela etmesiydi bize o havayı yaşatabilcek başka bi oyun yoktu ztn o dönemlerde :)
    MW konusunada katılıyorum o zaman 6. sınıfa gidiyordum ve saatin 3 olmasını beklerdim 4 gözle çıkış zili çalsında eve gidip bian önce karalisteye kaldığım yerden devam edeyim diye öyle bi kaptırıyorduk ki kendimizi sanki oyundaki karakterin yerinde ben varımda bmw gerçekten benım arabam öyle bi hırsla sarılıyorduk oyuna. modifiye konusunda ug2 senaryo konusunda mw den üstünü çıkmadı umarız bu oyun onların izlerini fazlasıyla taşıyodur modifiye olarak o ışığı görüyorum fakat oyun içinde bi senaryo ya da başta herkesin ulaşmaya çalıştığı bi amaç olması gerek diye düşünüyorum kolay bi oyun olmamalı :) nfs 2015 in ilk trailer ini izlerken ug2 de başlangıç ekranındaki traileri görür gibi oldum havadaki koyu karanlık şehir ve yol ışıklandırmaları bi anlığına anımsattı bana ug2 yi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6047038AC -- 4 Ekim 2015; 15:12:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6047038AC

quote:

Orijinalden alıntı: Darion

Hocam U2 çıktığı sene defalarca bende bitirdim de geçen senelerde tekrar indirip kurduğumda katlanamadım. Hele bazı yarışlar aşırı bayıyor. Mekanik ve ya grafikten değil he bu sıkma olayı. O sevdiğin turlar yüzünden çekilmiyor gerçekten. EA Games zaten ondan sonra akıllandı da turları kısalttı MW de felan. O şekil uzun turlu yarışlar gelirse büyük hata yapmış olurlar ki sanmıyorum.

Kesinlikle haklısın ama o turlara katlanmamızın sebebi ug2 nin oyuncuları kendine müptela etmesiydi bize o havayı yaşatabilcek başka bi oyun yoktu ztn o dönemlerde :)
    MW konusunada katılıyorum o zaman 6. sınıfa gidiyordum ve saatin 3 olmasını beklerdim 4 gözle çıkış zili çalsında eve gidip bian önce karalisteye kaldığım yerden devam edeyim diye öyle bi kaptırıyorduk ki kendimizi sanki oyundaki karakterin yerinde ben varımda bmw gerçekten benım arabam öyle bi hırsla sarılıyorduk oyuna. modifiye konusunda ug2 senaryo konusunda mw den üstünü çıkmadı umarız bu oyun onların izlerini fazlasıyla taşıyodur modifiye olarak o ışığı görüyorum fakat oyun içinde bi senaryo ya da başta herkesin ulaşmaya çalıştığı bi amaç olması gerek diye düşünüyorum kolay bi oyun olmamalı :) nfs 2015 in ilk trailer ini izlerken ug2 de başlangıç ekranındaki traileri görür gibi oldum havadaki koyu karanlık şehir ve yol ışıklandırmaları bi anlığına anımsattı bana ug2 yi :)

Alıntıları Göster
    benim araçlar

• quote:

benim araçlar

Eline sağlık :) bu arada oyun şuanda offline olarakmı deneme aşamasında ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vefasız22

quote:

benim araçlar

Tesekkurler hocam
    Online olarak tek kisilik yada coklu oyunculu kisimlar oynanabiliyor hocam

Surekli internet baglantisi gerekiyor bu gercekten kotu ve sinir bozucu olabiliyor misal hikaye kisminda yarisirken baglanti kopunca aninda yaristanda oyundanda atiyor

Oyunun online kismi eger betadaki gibiyse cok ama cok kotu

Arkadaslarla gezip guzel vakit gecirilebilir yabanci bir oyuncuyla turlamak ve karsilikli meydan okur gibi dolanmakta keyifli ancak onun disinda betadaki onlinedan hic keyif alamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 4 Ekim 2015; 18:01:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vefasız22

quote:

benim araçlar

Tesekkurler hocam
    Online olarak tek kisilik yada coklu oyunculu kisimlar oynanabiliyor hocam

Surekli internet baglantisi gerekiyor bu gercekten kotu ve sinir bozucu olabiliyor misal hikaye kisminda yarisirken baglanti kopunca aninda yaristanda oyundanda atiyor

Oyunun online kismi eger betadaki gibiyse cok ama cok kotu

Arkadaslarla gezip guzel vakit gecirilebilir yabanci bir oyuncuyla turlamak ve karsilikli meydan okur gibi dolanmakta keyifli ancak onun disinda betadaki onlinedan hic keyif alamadim

Alıntıları Göster
    Bu da son aracim 732 beygir en yuksek hiz 346 0_100 3.43

brz yi satip modifiye ettim

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Grafik anlamında bir downgrade gözlemlediniz mi acaba?

İnternet bağlantısı gerektirmesi tamamen saçmalık sırf bu yüzden fazla tutulacağını düşünmüyorum ben oyunun.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Grafik anlamında bir downgrade gözlemlediniz mi acaba?

İnternet bağlantısı gerektirmesi tamamen saçmalık sırf bu yüzden fazla tutulacağını düşünmüyorum ben oyunun.

Oyun hos gorunuyor hocam ps4 icin grafikleri yeterli buldum diyebilirim

Oyunda kullanilan degisik efektler var ve bu efektlerle hem etkileyici hemde gercek bir goruntu gibi gorunuyor

Bunlarin ustune gercekten calisilmis seslerde eklenince oyun etkileyici bir hal aliyor

En buyuk mesele surus ve hiz hissiyati

Surusu bu oyuna ait kabul edip keyif almaya baslanabilir yoksa gercekci bir surus dusuncesiyle bu oyuna yaklasilirsa bastan hayal kirikligi olacak

Betaya guncelleme geldi bu guncellemeyle trafikteki arac sayisi kismen artti

Oyun hos oyun ancak oynamak icin dogru adres bana kalirsa pc olacak

• Guncellemeden sonra neler degisti

Orijinalden alıntı: antking

Guncellemeden sonra neler degisti
    Mesut Çevik canlı yayına başladı arkadaşlar.

https://www.periscope.tv/w/1lDGLZwqwbRxm

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.