Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.103
Cevap
25
Favori
77.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox One için beta kod gelmiş birazdan başlıycam oyuna ama bu oyunu PC'de oynuycam inşallah

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Source kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de kayıt olmuştum, bana da geldi ama 5'ine kadarmış, bakalım nasıl olmuş.
  • 2 gun once eklenmis beta videosu

Fuarlardakinden farkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cengavers

X One kapali beta kodu para eder mi :)

Bana da gelmiş. Ps4.

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Sanki grafiklerde ve fiziklerde bi farklılık hissettim bende. İlk çıkan videolara göre kırpmışlar mı yoksa o direk animasyon sahnesi miydi insan düşünmüyor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion

Sanki grafiklerde ve fiziklerde bi farklılık hissettim bende. İlk çıkan videolara göre kırpmışlar mı yoksa o direk animasyon sahnesi miydi insan düşünmüyor değil.

Bencede kırpmışlr ama bu haliyle bile güzEl görünüyor.. pc de kırpılacagını pek sanmıyorum...
    Muhtemelen oyun dx12 desteklide gelirse öfff ki ne öfff tadından yenmez.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

oyun cok tuhaf iki saattir oflayip pufluyorum ancak buna ragmen oyunuda kapatamadim

Eksi diyebileceklerim
    sehir bombos insani gectim arac falanda yok dogru durust

Grafikler hayal kirikligi oldu benim icin su haliyle yeterli ama cok iyi degil

Surus iyi degil ama nefret edilecek gibide degil

Arac hasari yok gibi

muzikler kotu

Gecilemeyen videolar

Artilar
    Araclarla ugrasmak ve ortaya cikan sonuc baya hos

Motor sesleri cok basarili

Sehirde dolasan araclarla kapismak cok keyifli

Arac listesi cok iyi tum araclarla ugrasmak lazim

Tek kisilik kisim oldukca uzun omurlu olacak gibi gorunuyor

Nos a yuklenip polis araclarini arkada birakmak cok guzel

Son soz

Bolca eksi yazsamda oyunu kapatamadim surus ilk basta oldukca rahatsiz etsede bu fizikleri kabul edip alismaya baslayinca modifiyelerin sonuclarini merak ede ede oyun kapatilamaz bir hale geldi

Elimdeki driveclub ile takas edip oyuna ps4 te baslamayi dusunuyordum bundan vazgectim pc icin beklemeye karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 2 Ekim 2015; 23:13:37 >

• Bence baya iyi olmuş yaw, ilk Underground havasını en sonunda yakalamışlar bence.
    Grafikler baya hoş aslında, özellikle gerçek görüntülü videolardan sonraki geçişlerde oynanışı size vermese, videoyu izlediğinizi sanmaya devam edebilirsiniz.

Oyunu açarken, önceki NFS'ler gibi 5dk içinde kapatır çıkar mıyım diye düşünüyordum ama bırakamadım. Ki ben simülasyon falan severim, çok güzel bir arcade olmuş. Bir Forza Horizon 2 değil tabi ama onun kadar başarı elde edebilir. NFS ismine bu sefer yakışan bi oyun olmuş.
  • PC platformuna BETA testi programı gelmeyecek mi ?

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)
  • Bu oyun kesinlikle pc de oynanir bence

pc nin bu kadar gec cikmasi bosuna degil(horizon 2 gelseydi bi nefes alsaydik keske )

diger yandan ea criterion gibi muhtesem bi ekibi ne hale getirdi

Bu ea denen altin b.k odulleriyle koleksiyon yapan rezil firma oyun dunyasina zarar vermekten baska bir ise yaramiyor

Allahtan criteriondan ayrilanlar burnoutun ruhani devamini yapacaklarini duyurdular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 3 Ekim 2015; 9:18:32 >
  • pcciler modifiye oyununa aç abi kelimenin tam anlamı ile aç o yüzden bu oyun bir şekilde idare edicek bizi. Xboxım olsa yüzüne bakmazdım kesinlikle ki xbox forumunda ki hareketsizlik de bunu gösteriyor zaten.

Orijinalden alıntı: antking

pcciler modifiye oyununa aç abi kelimenin tam anlamı ile aç o yüzden bu oyun bir şekilde idare edicek bizi. Xboxım olsa yüzüne bakmazdım kesinlikle ki xbox forumunda ki hareketsizlik de bunu gösteriyor zaten.

Horizon 2 pcye gelse bu oyunun yuzune bakmazdik valla hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 3 Ekim 2015; 9:42:15 >

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

Orijinalden alıntı: antking

pcciler modifiye oyununa aç abi kelimenin tam anlamı ile aç o yüzden bu oyun bir şekilde idare edicek bizi. Xboxım olsa yüzüne bakmazdım kesinlikle ki xbox forumunda ki hareketsizlik de bunu gösteriyor zaten.

Horizon 2 pcye gelse bu oyunun yuzune bakmazdik valla hocam

bende aynısını söyledim
    Horizon 2 cok abartilmis bir oyun. Acik dunya oyun olmasina ragmen 48 yolda yarisabiliyorsunuz. Ayni event i size 10 defa oynattiriyor. Boyle bir yapisi olmasina ragmen yapimcilar bu konuda cok vasat bir is cikartmis. Bir noktadan sonra cok sıkıcı hale geliyor.

NFS de acikcasi olmamis, bu sabah PS4 te kapali betayi bayagi oynadim, genel olarak begenmedim. Ozellestirme secenekleri falan cok iyi ama fizikler ile kontroller bildiginiz facia olmus.

Zaten grafikler konsollarda downgrade yemis, sehir bombos...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 3 Ekim 2015; 11:44:07 >

2 gun once eklenmis beta videosu

Fuarlardakinden farkli

zamanında most wanted 2005 oynayabilmek videoda 1:49 daki m3 ü alabilmek için ekran kartımı değiştirmiştim :)
    hocam bu arada bişey sorsam bu oyun online olucak deniyo yani kapanan nfs world gibi diye duydum bazı sitelerde fakat bu oyunu yine internetten ücretsiz olarakmı edinicez ?? bu konuda bilgilisin okudugum kadarıyla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vefasız22

quote:

Fuarlardakinden farkli

zamanında most wanted 2005 oynayabilmek videoda 1:49 daki m3 ü alabilmek için ekran kartımı değiştirmiştim :)
    hocam bu arada bişey sorsam bu oyun online olucak deniyo yani kapanan nfs world gibi diye duydum bazı sitelerde fakat bu oyunu yine internetten ücretsiz olarakmı edinicez ?? bu konuda bilgilisin okudugum kadarıyla :)

Hocam oyun onlıne olcagından zorrent ile indiremeyeceksiniz.
    Mecburen orjınal alacaksınız!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: vefasız22

quote:

Fuarlardakinden farkli

Hocam oyun onlıne olcagından zorrent ile indiremeyeceksiniz.
    Mecburen orjınal alacaksınız!!!!

Anladım hocam tşkrler ben world gibi sanıyordumda :)
    Bu arada oyundaki sürüş dinamiğiyle ilgili birçok kişi berbat demişler fakat bence oyundaki ayrıntılı modifiye içinde sürüşüde barındırıyor yani aracı ilk aldığımızda ug serisinde de odun gibiydi burdada öyle gibi görünüyor fakat oyunda ilerleyip performans paketlerini alınca ya da kazanınca ve aracın yol tutuş ayarlarını doğru yapabilirsek istenilen randımanı vericeğini düşünüyorum kısacası oyundaki araçlar henüz yontulmamış odun gibi player eli değmemiş :) SS lerde gördüğüm havayı en son ug2'de görmüüştm bu heyecanı en son ug2 de yaşamıştım umarım beklediğimz gibi olur :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.