Şimdi Ara

Need for Speed'in PC Sürümü Ertelendi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Seriye yeni bir başlangıç getirecek olan Need for Speed'in PC sürümü için geçtiğimiz dakikalarda üzücü bir açıklamaya yer verildi. Oyunun resmi sitesi, Facebook ve Twitter adreslerinden Need for Speed'in PC sürümünün ertelendiği açıklandı. 

Oyunun PC sürümü için yapılan geri dönüşlerde oyuncuların Frame Rate sabitlenmesinin istenmediği ve yapımcı firmanın da bunu haklı bulduğu rapor edilmiş durumda. Yani ertelenme sonucunda oyunun PC sürümü içinFR konusunda geliştirmeler yapılacağını söyleyebiliriz.

Yapılan bu erteleme sonucunda konsol sürümü 3 Kasım'da çıkacak olan oyunun PC sürümü ise 2016 yılının ilkbahar aylarında karşımıza çıkacak.

Bu ertelenmenin gerekçesi ne kadar doğru bilinmez ama baya ses getireceği bir gerçek. Oyunun özellikle modifiye seçenekleri ve görsel gücü sebebiyle PC sürümü büyük bir merakla bekleniyor, daha doğrusu konsol sürümünden ne denli farklı olacağı merak ediliyordu. Bunu öğrenmek için malesef bi 6-7 ay daha beklememiz gerekecek. 

• EA: " Suprise Matrfika" .

Yazık la . Hem internet sorunlu hem Pc'için erteleniyor .
    Öyle kırarlar böylede zamanı gelince . Basımı ağrıtın EA, ilacımı getirin.
  • Desenize biz oyunu platinledikten sonra ancak oynayabilecekler :D :D Yazık olmuş yahu .
  • Kasım ayında Fallout 4 gelmiyor muydu? Kim bu oyunu oynamak ister ki..
  • Zaten NFS serisine 1 yıl ara verilmişti, böyle bir gecikmenin sebebi teknik sıkıntı olamaz.
  • optimizasyonu kötü bir oyun gelmesinden iyidir, geç olsun güç olmasın
  • Sağlam çıksın da gerisi boş. Korkmuş olmaları güzel en azından. Optimizasyonu kötü oyunları sürmeye çekiniyorlar. Ne olursa olsun PC sürümü geniş bir platform için yayınlanacak. Konsol sürümlerinden sonra çıkışını gerçekleştirmesi bir bakıma normal. Ama çokta normal değil, belki de iyi bir şey de değil. Tabi çıkınca ekstrası olması şart.
  • üzüldüm açıkcası neyse gta 5 var boşver :)
  • ilk bahar ayı mı :( en iyi ihtimalle mart-nisan yani -.- çok fazla ertelenmiş beee. baya heyecanlanmıştım bu oyun için. neyse frame cap'i kaldırıyorlarsa ve optimizasyon iyi olacaksa neyse diyelim de bu pc versiyonlarının ertelenmesi de bu ara moda oldu. alışkanlık haline gelirse yandık. bu arada aşırı konsol fanboyu olup başkalarının üzüntülerine sevinenleri de gördük. ulan bir insan pc versiyonu ertelendi pc ciler oynayamacak sebei ile sevinir mi lan bu insanlığa sığar mı? konsol versiyonu ertelenip pc önce çıksa ilk itiraz edeceklerden biri ben olurum adamların yaptığına bak. saçmalık cidden saçmalık.
  • Olsun, olsun da sağlam olsun... Tabi ben GTA 5 gibi 2 yıl bekleyelim demiyorum :/ Bazı videolarında drift yaparken kasmalar görüyordum. Neyse...
  • İnsanlar küfretmekte haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

İnsanlar küfretmekte haklı
    Bu kadar gecikicekse belki DX-12 geçerler PC tarafında süpriz olarak.

Erken çıksın diye , konsol grafiklerinde 30 FPS oynamanın mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 14 Eylül 2015; 18:54:13 >
  • dx 12 yapıyorlar ondan geç gelebilir
  • Bu kadar ertelenmesi şaşırtıcı. :(
  • Bir platform bu kadar da dışlanmaz ki
  • Haberin üzüntüsüne dayanamayıp çareyi mesajları eksilemekte bulan Pc Fanboylarda var :P
  • Bu yil duydugum en kotu haber :(
  • önce gta5 sonra asassin's creed şimdide nfs vurun daha ölmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 14 Eylül 2015; 20:07:16 >
  • Bu oyunu Ps4 e almayı düşünüyordum fakat pc ye alanlar kesinlikle hak etmedi bunu hakaret bildiğin küfürün nazik şekli. Geri dönüş aldık falan hikaye asparagas para kopartmak için böyle yaptıkları açık Ea beni yine şaşırtmadı doğrusu Tebrikler aral 1 sen 2
  • pc lerin gözü yaşlı :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.