Şimdi Ara

nedir bu insanların sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konserde eğlenmek yerine milletin arkasına geçip çakmaklarını insanların pantolon ve tshirtlerine deydirerek hafif yanıklar oluşturup gülen ki bunu bayağa bi kişiye yapan uyarmama rağmen tınlamayan halk arasında apaçi diye adlandırılan tipte ve özelliklerde bi grupla karşılaştım bugün sizce bu insanların sorunu ne?

• dayak..
  • Sorun insanlık dışı yaratık olmaları
  • Şımarıklık, başkasının sinirini bozarak eğlenmeye çalışmak. Olmucak birine denk gelirler bigün. O zaman pişman olurlar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 14 Temmuz 2010; 0:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Şımarıklık, başkasının sinirini bozarak eğlenmeye çalışmak. Olmucak birine denk gelirler bigün. O zaman pişman olurlar işte

millet farketmiyor ki ışığı gördüm baktım yanımdaki herifin pantolona tutmuşlar hafif kararmış falan
  • Nedense grup halindeyken taşkınlık yapıyorlar ama tek olduklarında kuzu gibi oluyorlar...
  • Sorun sağlam bi dayak yemiş olmamaları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaptıkları kişiye söyliyceksin. birlikte ağzını burnun kırıcaksın. saçlarını yakıcaksın o çakmakla. bak hala gülebiliyo mu? yapmalarını engellemenin tek yolu yaptıklarında bunların olacağını bilmesi. bana yapacak o çakmağı ----- neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekvator_44

Nedense grup halindeyken taşkınlık yapıyorlar ama tek olduklarında kuzu gibi oluyorlar...

++++++

Bi başka çeşidini paketlemiştim rock'n'coke'da; it sürüsü gibiler, allahtan cingar çıkmadı. Tek başına olduğu zaman kuzu, grupça gezdikleri zaman kurt kesiliyolar.
  • monotonlaşan hayatlarına kendince macera ,anı katmak isteyen ,serseri kitlesi
  • Eğitim eksikliği olarak nitelendirebiliriz bu durumu.
    Toplumun bir parçası olamamaktan kaynaklanıyor.

Çevreye rahatsızlık vermek o çevreye ait olamamaktan kaynaklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 14 Temmuz 2010; 17:53:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.