< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladies and gentlemen -- 20 Nisan 2020; 19:57:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladies and gentlemen -- 20 Nisan 2020; 19:57:35 > |
|
10 yıllık yazılım mühendisiyim bu kafada adam görmedim
![]() video izlemeyle yazılımcı olunuyorsa bütün internet kaynak dolu hadi olunda görelim bakalım, sürekli önüme mülakata geliyorlar, mezunların %80'i boşa okumuş mühendisliği. akp'nin amacı başkadır, ya belli kadrolara yandaşlarını yerleştirmek için kılıf hazırlıyorlar ya da daha kötüsü tamamen cahilce bir düşünceyle(yukarıdaki arkadaş gibi) video ile yazılımcı yetiştirebileceklerini zannediyorlar. |
bize is versin ilk once
![]() |
Adamlar kırk yılın başında iyi bir şey yapacaklarını söylüyor bazılarınız A Haberden daha yobazsınız gerçekten.
|
|
Nyanko Sensei demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
gelecek yazılımda bilgisayarda bu sektör 1 milyon kişiyi de istihdam eder 10 milyonu'da üniverstiye girecek gençlere bilgisayar ve yazılım mühendisliğini öneriyorum hatta işsiz temel bilimler mezunu ve mühendislerede sertifika alarak kariyerlerine yazılım bilişim sekötüründe başlamalarını tavsiye ediyorum
|
Nasıl bir gerici zihniyetsinizla siz merak ediyorum.
Adamlar imkan sunuyor mezun varmıs o varmıs bu varmıs yazılımcı demek kendi kendine iş bulmak demektir en basiti taksilerdeki bitaksi programı adam yazmıs milyonlar kazanıyor sizde yazın o içi boş kafalarınıza birşeyler sokun sizde becerin proje üretin satın o zaman madem çok biliyorsunuz ben yazılımcıyım diyen ve iş bulamayan varsa para kazanamayan var ise kusura bakmayın ama kendisi birşey beceremediğindendir. |
Siber köle
|
|
Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2 ![]() |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladies and gentlemen -- 20 Nisan 2020; 21:37:52 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 20 Nisan 2020; 21:41:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yer uçağım var canım, olmaz mı ;) | Kalitenin üç harfi vardır... | Tum kizlar bana hasta, eskilerim hep yasta ;) B M W baba yorgun | Twitter Hakkımda ne düşünüyorsan, Allah sana 10 katını versin inşAllah
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 21 Nisan 2020; 2:8:18 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
![]() |
|