Şimdi Ara

Neden Opera varken Chrome kullanıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
26.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

ferre için opera kullanıyorum
    Bunu tek ben yapıyorum saniyodum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt

• Yandex kullanmayan üzülür.

• Opera ile 1 yıldır tanışıyorum. Gayet güzel bir tarayıcı. Telefonuma da indirdim.
  • Bende senelerdir opera kullanıyorum fakat ayarlar tam bir felaket. İnsan içinde kayboluyor resmen.

• Opera pratikdir, eklentileri yeterli on numara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Opera ve Chrome ikiside Google'ın geliştirdiği Chromium çekirdek tarayıcısına sahip. Biri diğerinden çok farklı değil.

• üst çubuk kısmı daha işlevsel

• Daha önce ucbrowser kullanıyordum. Trojan killer ile tarattığımda tehlikeli nesne olarak tanımladığı için Brave kullanmaya başladım.
  • Eşitlemeye üşeniyorum. Çok fazla kısayolum kayıtlı şifrem vs. vs. var. Yılların verisi birikmiş durumda. Onları operaya geçirmek ölüm.
  • ben firefox kullanıyorum ama memnun değilim operayı deneyeceğim

• Opera benim gibi bilgisayarı güçsüz olanlar için çok iyi, reklam engelleme özelliği de çok iyi çalışıyor ama chrome'un cihazlar arasındaki entegrasyonu çok iyi gerçekten. Bilgisayar sıkıntım olmasa chrome kullanırdım sadece

• Opera da YouTube videolarını küçük pencerede oynatabiliyorum. Galiba tek bunun için kullanıyorum.

• Sen sor diye?

Şaka bir yana isteyen istediği tarayıcıyı kullanır. Ben Firefox da kullanıyorum Chrome da. İkisi de hoş. Değişiklik olsun diye bazen birini bazen diğerini kullanıyorum.

• Bilgisayarda Safari, mobilde Chrome ile devam ediyorum. Aslında mobilde Samsung Browser açık ara en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 30 Aralık 2019; 21:40:11 >
  • Benim laptopta operadan twitch'te kaynak kalitesinde yayın izlerken sürekli takılmalar oluyordu, chrome'da ise öyle bir sorun olmadığı için kaldırdım operayı

• git ram al
  • Tamamen alışkanlık. Opera çok daha iyi ama şu Chrome'a alıştığım için Opera işlevsel gelmiyor. Mesela sekmeyi mouse scroll tuşu ile kapatma yok operada. Kapatma var ama hepsini kapatınca anasayfaya atıyor Chrome'da direk Google'a atıyor. Yada ben bilmiyorum ayarını bilen varsa söylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.