Yüzbaşı
28 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 207 (Bu ay: 5)
Gönderileri

Evet arkadaşlar Long drive oyununu neredeyse tamamen türkçeye çevirdim oyunun kurulu olduğu yerde

TheLongDrive_Data adlı klasörü rardan çıkanla değiştirip sorulan soruya evet deyin oyuna girince türkçeyi seçip zevkle oynayabilirsiniz

The Long Drive Türkçe Yama
The Long Drive Türkçe Yama

indirme linki

The Long Drive Türkçe Yamas2.dosya.tc
TheLongDrive_Data.rar dosyas�n� indir - download
https://s2.dosya.tc/server19/9rz6xy/TheLongDrive_Data.rar.html
Tüm sahibinden üyelikleri durdurulmuş kimlik fotokopsi ve fatura olmadan aktif olmayacakmış bundan sonra

Yerli ve Elektrikli Traktörümüzün Seri Üretimine Başlandı

Kayseri’de katıldığı programda müjdeyi veren Özkan Kayacan traktörlerin seri üretimine başlandığı bilgisini paylaştı. Traktörlerin ağustos ayında üretim bandından inmesi bekleniyor. Diğer taraftan ar-ge çalışmaları da devam edecek traktörün çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kayacan burada yaptığı açıklamalarında TAGEM’in çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Buna göre, TAGEM’de hali hazırda 48 araştırma enstitüsü bulunuyor. Ayrıca kurum 128 laboratuvara sahip. Tarımla ilgili pek çok konu burada araştırılıyor.

Elektrikli traktörler hakkında ise Kayacan’ın öne çıkan açıklamaları şu şekilde oldu: “bir sene önce bu işe başladığımız zaman insanlar bu proje için bir hayal olduğunu ve başaramayacağımızı söylüyordu.”

Milli traktörlerin yüzde yüz elektrikli olmasının en önemli avantajlarından biri de yakıt maliyetlerinden yüksek oranda çiftçinin kurtulması olacak. Ortalama 600-700 liralık mazot masrafının bu sayede 20 liraya kadar düşmesi öngörülüyor.

vatanımıza milletimize ve çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun
Yerli Elektronik Kelepçe 2021de Envanterde

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan yapılan bir açıklama ile yerli elektronik kelepçe i·çin çalışmalara başlandığı belirtildi. Yerli elektronik kelepçe 2021 yılına kadar geliştirilmiş olacak ve Adalet Bakanlığı tarafından kullanılmaya başlanacak.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, yeni bir açıklama yayınlayarak Sanayi İşbirliği Projesi (SİP) ile kamu idarelerinin kullanacağı teknolojilerin bundan sonra Türkiye'de geliştirileceğini açıkladı. Proje kapsamında ilk olarak Adalet Bakanlığı için elektronik kelepçe sistemi geliştirecek.

Geliştirilecek elektronik kelepçe sistemi için Adalet Bakanlığı ve Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ (STM) arasında 7 Şubat'ta Sanayi ve Teknoloji Katılım Sözleşmesi imzalandı. Adalet Bakanlığı ve STM arasında imzalanan sözleşmenin ilk adımı olarak denetimli serbestlik altında bulunan yükümlülerde kullanılan elektronik kelepçe sistemi geliştirilecek.

Denetimli serbestlik uygulamasında kullanılan elektronik kelepçe sistemi ile yükümlüler takip ediliyorlar. Ancak şu anda kullanılan elektronik kelepçe sistemleri yurtdışından ithal ediliyor. Yapılan sözleşmeyle beraber artık elektronik kelepçe sistemlerinin modülleri, yazılımları ve elektronik devre kartları Türkiye'de geliştirilecek ve üretilecek.

yerli elektronik kelepçe

Şüpheli, sanık veya hükümlü izlenmesini sağlayacak olan yerli Elektronik İzleme Sistemleri, 31 Aralık 2020'ye kadar geliştirilmiş olacak. Bu tarihten sonra yerli Elektronik İzleme Sistemleri, Adalet Bakanlığı tarafından kullanılacak.

Elektronik izleme sistemlerinin proje kapsamında daha sonra Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı başta olmak üzere bir çok kamu kurumu tarafından kullanılacak.

Geliştirilecek elektronik izleme sistemi hakkında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da bir açıklama yaptı. Bakan Varank, elektronik kelepçenin çok iyi bir uygulama olmadığını ancak ceza infaz sisteminde kullanıldığını açıkladı. Bakan Varank, elektronik kelepçe sisteminin özellikle kadına şiddetin önlenmesi noktasında caydırıcı bir işlev gördüğünü de açıkladı.

Bir anda sosyal medyayı Sallayan Filozof Atakan aslında çokta büyütülecek bir şey olmadığını bu videoyu izlediğinizde görebilirsiniz 11 yaşındaki Vanlı minik van kalesini 4 dilde anlatıyor. ingilizce Türkçe Kürtçe ve Japonca olarak…

Ögretmeni tarafından videoya alınan minik Van kalesini bir çırpıda 4 dilde tanıtımını yaparak herkesi şaşkına çevirdi. Lakin bu minik ünlü olamadı 48 saate cnn e canlı yayına giremedi 🙁

atakan kadar meşhur olmadı bu çocuk helal olsun bu çocuğa

helal olsun

İETT, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketlerinden İstanbul Otobüs İşletmeleri Tic. A.Ş.'den, eski model ve kullanılmış 130 otobüs alacak.
İETT'nin açtığı ihaleyi, Otobüs A.Ş. 15 milyon 922 bin 510 TL'ye üstlendi. Otobüs A.Ş., söz konusu otobüsleri 2 ay içinde İETT'ye teslim edecek.

İETT'nin 15 Ocak 2020 tarihinde, “23 Adet Dizel Yakıtlı Solo Tip Ve 107 Adet Doğalgaz Yakıtlı (CNG) Solo Tep Otobüs" adı altında açtığı otobüs alım ihalesi sonuçlandı. İhaleye tek teklif veren, İBB'nin şirketlerinden İstanbul Otobüs İşletmeleri Tic. A.Ş., 15 milyon 922 bin 510 TL'ye ihaleyi aldı. İETT, Otobüs A.Ş. ile 12 Şubat 2020 tarihinde sözleşme imzaladı. İhale şartnamesine göre, Otobüs A.Ş. toplam 130 otobüsü 60 gün içinde İETT'ye teslim edecek. Sözleşme imzalandıktan sonra Otobüs A.Ş.'nin adı, İstanbul Ulaşım Hizmetleri ve Araç Kiralama San. ve Tic. A.Ş. olarak değiştirildi. İstanbul Ulaşım Hizmetleri ve Araç Kiralama A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığını, İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun yapıyor. İBB yetkilileri, Otobüs A.Ş.'de otobüslerin bulunduğunu kaydetti.

Tüm donanım aktif ve orijinaline uygun çalışır olacak

Otobüsler ayrıca alçak tabanlı ve basamaksız olacak. Araçlar bulunduğu döneme ait motorlu taşıtlar vergisi ödenmiş ve resmi plaka işlemleri tamamlanmış halde İETT teslim edilecek. Otobüslerde ayrıca bulunması gereken standart teknik donanımlar içinde otomatik yangın algılama ve söndürme sistemi de olacak. Otobüslerde hasar darbe ezik, çürük, paslanma, boyalarında dökülme ve sökülme olmayacak, araçların orijinalinde bulunan tüm donanım aktif ve orijinaline uygun çalışır olacak. Otobüsler kamera kayıt sistemiyle donatılmış olacak.

Konu Alıntıdır
Olay şöyle gerçekleşti benim arabamın sigortası bitmek üzereydi facebooktan birisi çok uygun sigorta yapıyoruz diye bana yazdı telefon numarası verdi sorguladı ve 400₺ çıktığını söyledi daha sonra whatsaptan görüşelim dedi yazıştık bayağı telefonun numara taşıma ile taşındığını hattın henüz aktif oladığını söyledi bende ona size nasıl güveneceğim diye sordum sigorta firmasının ismini verdi nette arattım gerçekten vardı öyle bir firma ben dekontu kestireyim sizde parayı yollarsınız dedi gerçekten de sigortayı yaptırmış e devletten kontrol ettiğimde sigorta yapılmış gözüküyordu sompo japan dan dekont ve sigorta kağıdı da vardı buraya kadar sorun yok saat 6 yı geçmiş bankalar kapanmıştı günlerden cuma olduğundan cepbank benzeri bir uygulamayla akbanktan parayı gönderdim ücretsiz olarak halada bir sorun yoktu ve sigorta e devlette gözüküyordu herşeyiyle hiç bir sorun yoktu

aradan 1 hafta ila 10 gün arası bir zaman geçti bahsi geçen firmadan bir şekilde bana ulaştılar bir kişinin çalıntı bir kartla adıma sigorta yaptırdığını onlarında sigortayı iptal ettirmeleri durumunda kaldıkları bildirdiler olan bizim 400₺ye oldu adam bide beni mahkemeye vermiş sigorta şirketi olarak ancak ben her türlü olaydan yırttım çünkü kartla ödeme yapmamıştım geçen gün ifadeye çağırdılar herşeyi anlattım mağdur olduğumu da beyan ettim olay bundan ibarettir dikkat edin her türlü
Farming Simulator 19 internet ten oynamak için 16 kişiye kadar birlikte oynayalım konu altın a katıldığınızı ve ne zaman aktif olabildiğinizi yazın
ben ortalama şehir için 4.7-5.2 arası şehir dışı 3.6 litre yakıyorum 90km sabit hızda 4. viteste
TR Klavye %100 Türkçe ve Türk Yapımı TR Klavye %100 Türkçe ve Türk Yapımı

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluem.trklavye.latin

TR q ve f klavye desteği tek kılavyede Tr karakterlerin hepsi ayrıca TL simgesi

ve geri dönüş çok hızlı bi hata olduğunda yazıyorsunuz nerdeyse aynı gün içinde cevap geliyor

- Kurulumu ve kullanımı çok kolay
- Q ve F klavye. Yeni sürümde geniş klavye ilave edildi.
- Yeni nesil Oreo Emojileri
- Türkçe tahmin sözlüğü
- Gelişmiş kişiselleştirmeler
- 7 adet tema

Kurulum yaparken çıkan uyarı hakkında:
TR Klavye Android sisteminin giriş metodunu kullanmaktadır. Kurulumu yaparken çıkan uyarı bu metodu kullanan yazılımlar için yapılan standart bir uyarıdır. Cihazınıza yüklediğiniz her klavye uygulamasında bu uyarı çıkacaktır. Kişisel bilgileriniz kesinlikle kopyalanmamaktadır ve gizlilik politikamız ile bu garantiye alınmıştır. Bu uygulamayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Sıkça sorulan sorular:

1-Sesle giriş fonksiyonunu kullanamıyorum. Ne yapmalıyım?
Sesle giriş fonksiyonu Google sesle giriş hizmeti ile kullanılmaktadır. İnternet bağlantınız ve bir mikrofonunuz yok ise bu hizmeti kullanamazsınız. Ayrıca mikrofonu kullanma iznini uygulamaya vermeniz gerekir. İnternet bağlantısı sadece bu hizmet için kullanılır.

2-Klavye ekranımın yarısını kapladı. Nasıl küçültebilirim?
Klavye Ayarları --> Tercihler --> Klavye yüksekliğini ayarla seçeneğine girerek klavye yüksekliği ayarlanabilir. Dikey ekranda en küçük ayar olan %50 ekranın yaklaşık 1/4 ini, En büyük ayar olan %120 ise ekranın yaklaşık 3/5 ünü kaplamaktadır. Yeni sürümde klavyeyi kapatmadan bu ayarları yapmak mümkün.

3-Devamlı büyük harfle yazamıyorum. Nasıl yazabilirim?
Devamlı büyük harfle yazmak için shift tuşuna çift tıklayınız. Yukarı ok simgesinin altında nokta işareti çıkacaktır. Bu durumda büyük harflerle yazılabilinir.

4-Sonraki kelime tahminleri çıkmıyor.
Klavyenizi bir süre kullandıktan sonra tahminler başlayacaktır. Program çok kullandığınız kelimeleri öğrenerek tahmin yapmaktadır. Ayarlar--> Metin düzeltme--> Sonraki kelime önerilerinin aktif olması gerekir.

5-Önerilen tahmini seçtiğimde kelimeden sonra boşluk vermiyor.
Boşluğu bir sonraki yazdığınız kelimenin başına veriyor. Boşluk vermeden yazmaya devam etmelisiniz. Belki cümlenin son kelimesidir diye böyle bir uygulama var. Nokta koyarsanız yine boşluk vermeden yazmaya devam edebilirsiniz. Boşluğu noktadan sonra otomatik koyar.

6-Emojiler klavyede görülenden farklı çıkıyor.
Tr Klavye Android sisteminin emoji karakter kümesini kullanmaktadır. Bu nedenle bazı programlarda (WhatsApp gibi) emojiler farklı gözükebilmektedir. Bu durumda programın kendi emoji klavyesini kullanmanızı öneririm.

%100 Türk yapımı kelime bilgisi çok yüksek sonraki kelime tahmini
Hakkında
Forum İmzası:
F1 online menejerlik oyunu
indirmek yok kurmak yok üye olmak yeterli yarışlar canlı
salı ve cuma 21de
oyunun linkinden üye olup aramıza katılabilirsiniz
https://www.gpro.net/?id=16B7385991EE
buda whatsapp grubumuz
https://chat.whatsapp.com/CVMxaGyNizFFarkMr2oRsJ
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Fiat Albea 1.3 Multijet
TV
Samsung
Formula 1
GPRO F1 Managerlik (Online)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.727
İkinci El Bölümü Mesajları: 464
Konularının görüntülenme sayısı: 85.784 (Bu ay: 557)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 216 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.