Şimdi Ara

Neden kapıda ödeme istenmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İki taraf içinde en güvenli olan değil mi ?

Ancak hiç kimse istemiyor.
    Amaç nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Firmanın aldığı işlem ücreti fazla, taksit yapılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsz

Firmanın aldığı işlem ücreti fazla, taksit yapılamıyor.

+ içinde salatalık olsa da içine bakılmıyor
  • kapıda ödemede kargoyu alıp açtıktan sonra parayı vermiyosun hocam, görevli önce önce parayı alır çeker gider, sende gelen kargonla başbaşa kalırsın.
    İşte sorun burda başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet_89

kapıda ödemede kargoyu alıp açtıktan sonra parayı vermiyosun hocam, görevli önce önce parayı alır çeker gider, sende gelen kargonla başbaşa kalırsın.
    İşte sorun burda başlıyor

Açıklama süper

• Hayır kargo görevlisine zabıt tutturabilirsiniz.Ürünün sipariştekiyle aynı olmadığını yazıp imzalarsınız ve parayı ödemekten kurtulursunuz.Yaptığım alışverişlerde ben böyle yaptım.Görevliyi beklettim ve ürünü inceledim.Hiç sıkıntı da olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Hayır kargo görevlisine zabıt tutturabilirsiniz.Ürünün sipariştekiyle aynı olmadığını yazıp imzalarsınız ve parayı ödemekten kurtulursunuz.Yaptığım alışverişlerde ben böyle yaptım.Görevliyi beklettim ve ürünü inceledim.Hiç sıkıntı da olmadı

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon alcaktım hepsiburada'dan evham yaptırdınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır kargo görevlisine zabıt tutturabilirsiniz.Ürünün sipariştekiyle aynı olmadığını yazıp imzalarsınız ve parayı ödemekten kurtulursunuz.Yaptığım alışverişlerde ben böyle yaptım.Görevliyi beklettim ve ürünü inceledim.Hiç sıkıntı da olmadı

ptt kargo ile ps4 almıştım ne yaptıysam açtıramadım kargoya şikayete felan tehdit ettim asıl açtırırsam başım belaya girer dedi kurallar böyle önce parayı vermeniz lazım dedi bende geri gönerdim. siz nasıl açtırttınız?
  • Ben ptt kargo ile kapida odeme yapiyorum faturasiz kapida odeme yapilmiyir birde 10 tl ek ucret oduyerek paketi acmaya izin veriyorlar tabi gönderen kisi onay vermisse

• quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

quote:

ptt kargo ile ps4 almıştım ne yaptıysam açtıramadım kargoya şikayete felan tehdit ettim asıl açtırırsam başım belaya girer dedi kurallar böyle önce parayı vermeniz lazım dedi bende geri gönerdim. siz nasıl açtırttınız?

Ben görevliye dedimki: "Kargoyu kendim açıcam, sipariş bilgilerim bu kağıtta yazıyor.Eğer siparişimden farklı bi ürün çıkarsa şahit olacaksın, zabıt tutacaksın ve kargoyu sahibine ulaştıracağız tekrar."
    Adam tamam dedi, siparişim aynen çıkınca tamam dedik gitti.Eğer farklı bi şey çıksaydı görevli şahit olacaktı farklı ürün çıktı diye ve satıcıya tekrar gönderecektim kargoyu .

• Mobilcadde den alışveriş yaptım kapıda ödeme ile, 5tl kapıda ödeme ücreti alınıyor aras kargo ile anlaşmalılar ürüne kapıda bakılıyor ve iade var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fozcam

quote:

Ben görevliye dedimki: "Kargoyu kendim açıcam, sipariş bilgilerim bu kağıtta yazıyor.Eğer siparişimden farklı bi ürün çıkarsa şahit olacaksın, zabıt tutacaksın ve kargoyu sahibine ulaştıracağız tekrar."
    Adam tamam dedi, siparişim aynen çıkınca tamam dedik gitti.Eğer farklı bi şey çıksaydı görevli şahit olacaktı farklı ürün çıktı diye ve satıcıya tekrar gönderecektim kargoyu .

İlginç valla bena gelen adam dokundurtmadı bile ya öde yada geri yolla dedi. Bende geri yolladım tabi. Bi dahakine daha çok ısrar edeyim bari.

• yanlış bilmiyorsam gönderici kişi ayrıca kontrollü ödemelide gönderebiliyordu, böyle olunca görevlinin yanında açıp bakabiliyorsun, fakat biraz daha pahalıydı sanırım. (dolandırıcılar bunu kesinlikle kabul etmez, burdan anlarsınız az çok sorun çıkarmı diye)
    arkadaş yazmış hepsi burada'dan alıcaktım korktum şimdi filan diye, öyle milyonların alışveriş yaptığı sitelerde sorun çıkmaz, sahibinden.com da, bizim forumun 2. elinde çok çıkıyor kurnaz arkadaşlar
    Forumun sorunlu alışverişler kısmında 10 dk dolaşsanız yeter dönen fırıldakları anlamak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.