Şimdi Ara

Neden hiç bi kızı sevemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler baştan söyliyim ılık falan değilim. Konuya gelelim, kızın biri nekadar güzel olursa olsun zaten benim pek umrumda olmaz içine bakarım ben, eğer onunlayken zaman kavramı diye bişey yoksa yani her şekilde anlaşabiliyosak birbirimizi tamamlıyosak, anlıyosak rahat rahat gülüp eğlenip güzel vakit geçiriyosak ve en önemlisi birbirimizi koşulsuz ve içten seviyosak benim için sıkıntı yoktur. samimi içten bi ilişki yeter bana. fakat mâna veremediğim bi durum var, eminim dışarda bu tasvirini yaptığım onlarca beni bekleyen kız sürüsü başıboş geziyo ama ben kimseyi tanımak istemiyorum. Aslında varya tanışma kısmını halletsem gerisi çorap söküğü gibi gelirde, kimseye sevgiyle yaklaşamadığımdan heralde tanışmak istemiyorum mu nedir anlamadım çözemedim. mesela geçen oturuyoduk arkadaşla, dedi ki olum şurdaki kız sana bakıyo len ne mal mal duruyon. hiç tınlamadım bile kızı orda. geçen haftada bi arkadaşla geziyodum bu yolda bi kız arkadaşını gördü konuşmaya felan başladılar kız bana bakmaya başladı gördüğü ilk andan beri, sonra telefon çaldı ben konuşmak için uzaklaştım felan bi kaç dakka sonra arkadaş geldi kapamıştım telefonu kızda gitmiş. çocuk dedi ki, kız seni beğenmiş tanışmak istiyo dedi bende bi salise bile düşünmeden pat diye hayırı yapıştırdım. sonra hıyar başladı bana saydırmaya malsın sen niye böyle yapıyon falan felan inter milan ben yine yalnız çocuk... Ayrıca bana aşık bi kız var 3 aydır seviyo beni onuda tersledim. Neden böyle bişey var neden tanışmak istemiyorum kızlarla. Önüme Adriana lima yı getirin elimin tersiyle hıhlarım o derece.

Not: çekingenlik utanma felan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 18 Mayıs 2014; 14:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adriana lima da seni bekliyodu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolved

Adriana lima da seni bekliyodu zaten

durumumu anlayın diye hocam...

• quote:

• quote:

• Popi kakmasi var hocam doktora gorunun.

• Hocam aynı bok bendede var hiç ugrasasim gelmiyor kari kizla ama bir mincir sevgili edin öp sev sonra anlıyorsun çok işe yaradığını ilk adımı at derim yoksa ılıklık yakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambargo -- 18 Mayıs 2014; 0:46:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambargo

Hocam aynı bok bendede var hiç ugrasasim gelmiyor kari kizla ama bir mincir sevgili edin öp sev sonra anlıyorsun çok işe yaradığını ilk adımı at derim yoksa ılıklık yakin

aynen gidişat hiç iyi değil... da işte yapabilsem bi başlayabilsem gerisi gelcekte ama olmuyo işte bi kızı görünce içimde en ufak bi kıpraşma gelmiyo

• Şair burada çok yakışıklıyım, çok havalıyım demek istemiş.

• Aynısı bende de var, sıkıntı yok devam et keyfini çıkart
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

Şair burada çok yakışıklıyım, çok havalıyım demek istemiş.

bence sen kendine daha çok sövdürmeden ufaktan git burdan he nedersin aciz insan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 18 Mayıs 2014; 0:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müptela12345

beyler baştan söyliyim ılık falan değilim. Konuya gelelim, kızın biri nekadar güzel olursa olsun zaten benim pek umrumda olmaz içine bakarım ben, eğer onunlayken zaman kavramı diye bişey yoksa yani her şekilde anlaşabiliyosak birbirimizi tamamlıyosak, anlıyosak rahat rahat gülüp eğlenip güzel vakit geçiriyosak ve en önemlisi birbirimizi koşulsuz ve içten seviyosak benim için sıkıntı yoktur. samimi içten bi ilişki yeter bana. fakat mâna veremediğim bi durum var, eminim dışarda bu tasvirini yaptığım onlarca beni bekleyen kız sürüsü başıboş geziyo ama ben kimseyi tanımak istemiyorum. Aslında varya tanışma kısmını halletsem gerisi çorap söküğü gibi gelirde, kimseye sevgiyle yaklaşamadığımdan heralde tanışmak istemiyorum mu nedir anlamadım çözemedim. mesela geçen oturuyoduk arkadaşla, dedi ki olum şurdaki kız sana bakıyo len ne mal mal duruyon. hiç tınlamadım bile kızı orda. geçen haftada bi arkadaşla geziyodum bu yolda bi kız arkadaşını gördü konuşmaya felan başladılar kız bana bakmaya başladı gördüğü ilk andan beri, sonra telefon çaldı ben konuşmak için uzaklaştım felan bi kaç dakka sonra arkadaş geldi kapamıştım telefonu kızda gitmiş. çocuk dedi ki, kız seni beğenmiş tanışmak istiyo dedi bende bi salise bile düşünmeden pat diye hayırı yapıştırdım. sonra hıyar başladı bana saydırmaya malsın sen niye böyle yapıyon falan felan inter milan ben yine yalnız çocuk... Ayrıca bana aşık bi kız var 3 aydır seviyo beni onuda tersledim. Neden böyle bişey var neden tanışmak istemiyorum kızlarla. Önüme Adriana lima yı getirin elimin tersiyle hıhlarım o derece.

merak etme bilader. bir gün karşına bir kız çıkar. aşkı buldum sanırsın. ilk başta her şey güzel gider. sonra kız hayatını alt üst edip defolup gider. sen de aval aval arkasından bakarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Müptela12345

quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

Şair burada çok yakışıklıyım, çok havalıyım demek istemiş.

bence sen kendine daha çok sövdürmeden ufaktan git burdan he nedersin aciz insan??

Bsg oğlum gece gece. Alıntı da yapma daha.
  • Ben de yaklaşık bir kaç senedir aynı durumdaydım. Ancak ne yazık ki o senelerin acısı çıkacak gibi. Bunalıma mı girdim bilmiyorum ama her kıza karşı hoşlanmaya başladım. Konuştuğum kızdan hoşlanıyorum 1-2 saat sonra geçiyor. Başka kızla konuşuyorum ondan hoşlanmaya başlıyorum akşama geçiyor. Ne halt döndüğünü anlamadım. Hormonlar adeta kontrolünü kaybetti en korktuğum şey en olmayacak birine tutulmam. Allah'ın izniyle olmıcak inşallah çünkü bu benim sonum olur Olabildiğince sosyalleşmeye, gezmeye çalışıyorum ki tutulacaksam çevremdeki kızlara değil de hiç tanımadığım kızlara tutulayım diye. Yıllardır en güzel kızlara karşı bile en ufak bir hissim olmadı ancak şu son günlerdeki duygusal karmaşam yüzünden bunalıma girdim ve sonucu böyle oldu. Sen, sen ol bunalıma girme Vücut dengesizleşmeye başlıyor.

• Gördüğüm kadarıyla fazla büyük konuşmuşsun.Bence böyle devam etme.Yani sen kendini kimseyi beğenmeyeceğim diye sınırlamışsın,fazla seçicisin.
    Bak dostum biraz seçicilik tabi ki iyidir.
    Ancak dozu aştığın anda yalnız kalırsın.

çünkü merve güzeldir ama kucaktan kucağa gezer

ayşe güzel değildir ama cana çok yakındır fakat fazla kıskanç

zilyon tane olumsuz özellik varken çok mantık aramam,aramayacağım

Onun için bırak yol nereye götürürse götürsün seni,karşına biri çıkar bakarsın vurulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ben de yaklaşık bir kaç senedir aynı durumdaydım. Ancak ne yazık ki o senelerin acısı çıkacak gibi. Bunalıma mı girdim bilmiyorum ama her kıza karşı hoşlanmaya başladım. Konuştuğum kızdan hoşlanıyorum 1-2 saat sonra geçiyor. Başka kızla konuşuyorum ondan hoşlanmaya başlıyorum akşama geçiyor. Ne halt döndüğünü anlamadım. Hormonlar adeta kontrolünü kaybetti en korktuğum şey en olmayacak birine tutulmam. Allah'ın izniyle olmıcak inşallah çünkü bu benim sonum olur Olabildiğince sosyalleşmeye, gezmeye çalışıyorum ki tutulacaksam çevremdeki kızlara değil de hiç tanımadığım kızlara tutulayım diye. Yıllardır en güzel kızlara karşı bile en ufak bir hissim olmadı ancak şu son günlerdeki duygusal karmaşam yüzünden bunalıma girdim ve sonucu böyle oldu. Sen, sen ol bunalıma girme Vücut dengesizleşmeye başlıyor.

Allah kolaylık versin.

Konu sahibi boşver yahu sonuçta bir zararı yok ya. Ciddi bir ilişki için de yaşın küçük sanırım. Gerekli değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nasıl adamlarsınız lan siz kız seviyomuş da istememiş ya aşırı iman yüklü bu iyi bişey yada yada başka bişey şimdi şöyle bi durum yaş kaç bide elinizle ilişkiniz nasıl en azından benim elimle ilişkim yok ama sevgilim olsun isterim yani
  • Sevme yanarsiiiin
  • Ben de kimseyi begenmiyorum cok cok guzel olmasi lazim

• Benide tramvayda, yolda yürürken v.s toplu mekanlarda kızlar alenen bön bön bakarak keserler ama ben daha icraata geçme fırsatı henüz bulamadım Birde bende biraz çekingenlik var, girişken değilim. İlk adımı ben atarsam sanki beni kız abazan, barzo gibi görecekmiş gibi hissediyorum. Ama bir kız denk düşünce bunu aşmaya kararlıyım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.