Şimdi Ara

Neden Hala araba satılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu fiyatlar Almanyada olsa ayda 10 tane araba satılmaz

Bizim halk çok tepkisiz herkes birlik olup 1 tane araba almasa fiyat illaki dusecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de ekranlı cerato'nun üstüne araba satılmamalıydı dede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filo satı...Tamam neyse. Ama gerçek var. Ayakta duran filo ve araç kiralama şirketleri ile parayı bir şekilde bulan kişiler alıyor halâ. Sektörde ortalama %70 daralma olsa da üç beş satışla çark döndürmeye çalışıyor kazıkçı bayiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ağustos 2019; 22:40:56 >
  • Televizyon bangır bangır araba satılmıyor diyor ??

• Peki fiyatlar düştü diyelim,senin o ilk düştüğü noktada almayacağının garantisi nedir? Senin için 100 binden 80 bine düşme düşmedir,başkası içinde 100 binden 60 bine düşme düşmedir.
  • Hocam ekonomi bitik durumda bakmayın Siz milletin kuyruğu dik tuttuğuna Vallahi ben Ara ara borçlardan dolayı arabamı satıp daha eski model araba almayı düşünüyorum 0 araba almak hayal vallahi bazen diyorum 20 sene boşa dirsek çürüttük mühendis olduk diye

• 2.elde şu an piyasa arabalarında yaprak dahi kımıldamıyor.Aksine çok piyasası olmayan İnsignia,Jazz,C4 vs daha hızlı gitmeye başladı.

Ağustosta toplam satışı şu an merak ediyorum.Bakalım ne çıkacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Euro Civic'ler neden daha ucuz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kredi faizleri düştü çünkü. Adamın 65 yaşına kadar alacağı maaş garanti olursa çeker kredisini alır arabasını. Çok koymaz. Önümüzdeki aylarda faizler düştükçe satışlar daha da artar.
  • Zaten satışlar %50 den fazla düşmüş. Fiyatların düşmesi için ötv denen saçmalığın kalkması lazım. Bir yandan döviz kuru, diğer yandan ötv + verginin vergisi derken fındık motorlu dandik arabalara bile servet istiyorlar.

Param olsa bile bu saçma vergi sistemi yüzünden araba almazdım. 2.0 motordan aşağı motorlu arabaya araba demem kimse alınmasın ama bu benim düşüncem.

Yurt dışında adamlar en düşük v6 3.0 motorlu arabalarla geziyorlar biz burada 1.0 - 1.3 gibi arabalara servet ödüyoruz.

Yazın tatile giderken araba kıralıyorum, klima açık 4 kişiyiz bazen sollama yapmak için dip gaz yapıyorum yine hızlanmıyor. Boyle arabalar zerre zevk vermıyor.
  • Aylık 20 bin araç satılıyor zaten.Bir kısmı engelli araç indirimi ile,bir kısmı ticari,bir kısmıda filo.Bireysel satış çok düşük.
    Engelli araç indirimi için en iyi zaman.Satış yapmak için fiyatları indirebilecekleri kadar dibe çekiyorlar.
    Ticaret yapacak adamda beklemiyor alıyor ticari aracı yada filo aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 27 Ağustos 2019; 23:32:50 >
  • insanlar büyük şehirde sıkış tepiş yolculuk yaşamaktansa arabayı tercih ediyor bu durumda seferlerin ve toplu ulaşımın daha da artırılması lazım nüfus hep artıyor çünkü
  • sıfır araba fiyatları yüksek, ikinci ellerin aşağı kalır yanı yok. herkes keyfe keder satıcı. uygun fiyat istersen galericilerle araba kapma yarışına giriyorsun sonra yine sıfıra yöneliyorsun.
  • Paran varsa neden bekleyesin? Sen hiç yüksek lisans bitirip, yurtdışında yaşamışlığı olup ayda 30k+ kazancın olup da gebze-harem minibüsüne bindin mi? Bu adam tabi ki araba alır. Clio 500.000 lira olsa da alır. Hayatımda cesaret edip yapmadığım şeyler için pişmanım.

Bir şeyi yaşamamış insanlar için bazı şeyler çok kolay olabiliyor. Burada mevzu konfor falan değil zaten. Kendi aracını alırsan bu insanlardan kurtuluyorsun. Arabanın içindeyken gasp olmaz, küfür olmaz, dayak olmaz, toplumsal linç olmaz, işe giderken terlemezsin. 30 Yıl daha iyi bir hayat için koşuşturup da sonra kafayı ani frende magirus demirine vurup ölmemek çok önemli.

Şunun şurasında 10 yıl içerisinde falan büyük istanbul depremi olacak hepimiz öleceğiz zaten. Benim bildiğim kadarıyla öldükten sonra araba alınamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bence de ekranlı cerato'nun üstüne araba satılmamalıydı dede

Adam ekranlı cerato alamadan araç üretimden kalktı.

Yıllar önce beni bile trollemişti. Ciddi ciddi tavsiye vermiştim

• Bizim halk ve birlik ...
    Anlıyorum

• adamlar benim gözümde satıyor ankarada kia ceed sw benzinli rio otomatik yok tenezzül bile etmiyorlar

• Bak yine Alamanya karşılaştırması.

Arkadaş araştırmış, anket yapmış, verileri incelemiş ve alamanyada araba satılmayacağını söylemiş.Daha ne diyim.

Peki polonyada kaç tane satılmaz bunu da araştırır mısın? Sayn anketçi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinci el bakanlar, çoğunlukla istediği gibi bir araç bulamadığı için sıfır olsun benim olsun diyor, sıfır alıyor, biraz daha boş araç alıyor, bir alt segmente iniyor ama sıfır alıyor, ki haksız da sayılmazlar.
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Konu ne? Açıklarsan sevinirim.

• sen sor diye muhterem dede.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.