Şimdi Ara

Neden Dolmuşta/Otobüste Bayanlar Erkeklerin Yanına Oturmaz ? ANKET EKLENDİ (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
12.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Neden Dolmuşta/Otobüste Bayanlar Erkeklerin Yanına Oturmaz ? ANKET EKLENDİ

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2023)
Giriş
  • aslında dığer koltuklarda ayrı oturup bayan gelınce kalkıp oturmak gerek hemcınsın yanına. bağyanı zor durumda bırakmama gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yurt_sever!
    adam anasının yaşındaki kadının yanına oturmuyor. asıl terbiyesizlik oturmamaktır. ulan terbiyesiz herif sen anan yaşında kadına ne ima ediyorsun. akılları fikirleri türban ve apış arası. yobazlar yobazlar yobazlar.

+1 hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Benim yanım boş ise oturuyorlar sorun yok ama tiple alakası çok emin olun yani en azından izmitte böyle

Ben de izmitteyim öğrenci olduğum için oturuyor herkes yanıma sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Hayret, hiçbir bayan üye yanıt yazmamış konuya, ben yazayım bari.

Şimdi olay şöyle, elbette ki medeni insanlar olarak bir toplu taşıma aracında cinsiyet farkı olmaksızın yanyana gidebilmeliyiz. Fakat ne yazık ki herkes bu olgunluğa sahip değil. Ben de alternatifim varsa erkeklerin yanına pek oturmam, ama başka boş yer yoksa otururum. Benim oturmama sebeplerimden en büyüğü, erkeklerin bacaklarını açarak oturmaları. Lisede sabah okula giderken başıma gelmişti, yanımdaki adam bacaklarını açmıştı çok, ben de sıkışmıştım. Refleks olarak kendimi yana çektiğimde adam bacaklarını daha da çok açıyordu. İnanın kalkıp uyaracaktım ama tam o anda ineceğim durağa gelmişti otobüs. Demek istediğim erkeklerin bir kısmı oturmayı bile bilmiyor. Yoksa yan yana oturmakta birşey yok.

ama işin şöyle kötü bir yanı var erkek erkeğe hiç oturulmaz olmaz çünkü rahat olamayız illaki biraz boşluk olması lazım gelsin kız otursun o nasılsa bacaklarını açmıyacak bende rahat oturacam
    bacak açımından kız rahatsız olabilir o konuda anlayışlı olurum ve çantamı kucağıma sererim oh rahat rahat
    yanda da kız bir de okuldansa keyifli olur benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Şimdi olay şöyle, elbette ki medeni insanlar olarak bir toplu taşıma aracında cinsiyet farkı olmaksızın yanyana gidebilmeliyiz. Fakat ne yazık ki herkes bu olgunluğa sahip değil. Ben de alternatifim varsa erkeklerin yanına pek oturmam, ama başka boş yer yoksa otururum. Benim oturmama sebeplerimden en büyüğü, erkeklerin bacaklarını açarak oturmaları. Lisede sabah okula giderken başıma gelmişti, yanımdaki adam bacaklarını açmıştı çok, ben de sıkışmıştım. Refleks olarak kendimi yana çektiğimde adam bacaklarını daha da çok açıyordu. İnanın kalkıp uyaracaktım ama tam o anda ineceğim durağa gelmişti otobüs. Demek istediğim erkeklerin bir kısmı oturmayı bile bilmiyor. Yoksa yan yana oturmakta birşey yok.

ama işin şöyle kötü bir yanı var erkek erkeğe hiç oturulmaz olmaz çünkü rahat olamayız illaki biraz boşluk olması lazım gelsin kız otursun o nasılsa bacaklarını açmıyacak bende rahat oturacam
    bacak açımından kız rahatsız olabilir o konuda anlayışlı olurum ve çantamı kucağıma sererim oh rahat rahat

Bu konudaki araştırmaların sürecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Bu konudaki araştırmaların sürecek mi?

her daim, siz yeter ki üşümeyin
  • Biraz da şehrin gelişmişlik durumu ile alakalı aslında bu söylediğin. Söz gelimi Antalya'da böyle bir durumla hiç karşılaşmadım.

Tabi şöyle de bir durum var tabular hâla yıkılmadı ülkemizde.. Bayanın kendi içerisindeki çatışması da engelliyor bu gibi durumları.

Karşı cinse de bağlı olasılık olarak. Saçı sakalı yaymış vs. vs. birinin yanına bir bayanın oturması ? Olasılıksız.

Bunun İslami boyutu da var mesela. Gerekli olmadığı için kadın-erkeğin yanyana oturmasının doğru olmadığını söylüyor..

Çok yönlü düşünmek lazım..
  • Ben bu konuda yaşadığım çok ilginç bir anımı anlatayım size. Bir gün manisadan istanbula gitmek için şehirler arası otobüse bindim yolculuğun ilerleyen saatlerinde yoldan aldıkları bir kaç kişi daha otobüse bindi fakat oturma yerlerinde sadece bir bayan yanı boş kalmıştı mecburen oraya da bir erkek oturmak zorunda kaldı muavin bayandan rica etti bayanda biraz mırın kırın ettikten sonra olur dedi. Bu bayanla erkek benim önümdeki koltukta oturuyorlardı neyse yolculuğun ilerleyen saatlerinde bunlar biraz havadan sudan konuşmaya başladılar. Mola verildi molada falan da çay may ısmarladı çocuk bayana dahada ilerleyen saatlerde artık birbirlerini iyice tanımışlardı baya muhabbete sarmışlardı. Ben bir ara uykuya daldım uyandım baktım çocuk kızın omzuna yaslanmış, tekrar uyudum uyandım birbirlerine sarılmış, tekrar uyudum uyandım (tabi otobüste herkez uyuyor) birde ne göreyim bunlar işi pişirmiş french kiss durumuna geçmiş çeşitli atraksiyonlar falan. Sonra anladım bayanların erkeklerin yanına neden oturmadığını
  • ülkenin çoğunluğu abaza olduğu için bende bayanların erkeklerin yanında oturmasından yana değilim.
    bu forumdada görüyoruz malesef, bir kız evine davet edip pc'me format atarmısın dediği için çocuk 10'larca plan kuruyor bu kızı nasıl yatağa atabilirim diye... yani en ufak bir ışık gördülermi hemen saldırmak için fırsat bekleyen hayvan dolu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Çünkü diğer koltuklar boş olduğu halde erkeğin yanına oturan bayanı beynimiz ...pu olarak algılar.

...pu değilde başka şeyler olarak adam kısmen haklı beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSCi

Bende oturacağım zaman adamın yüzüne bakıyorum.Bazıları öyle pis pis bakıyor ki insanın minibüs ya da otobüste devam edesi gelmiyor.Kimisi sanki koltuğu ona bağışlamışlar ki bacaklarını öyle bir açıyor ki sen büzüşsende adam daha çok açmaya başlıyor her yaştan grupta erkek var bu türde.Yoksa salak değiliz oturmak varken ayakta gitmeye de erkekler bize bakarak tatmin olmanın bi işe yaramadığını çözseler ya da biz zaten onların erkek olduğunun farkında olduğumuzu çözseler sorun kalmayacak.

Konyalısın sende. Bu durumu bilmen lazım. Neden oturmuyorsunuz ? Saçmalıyorsunuz. Sizi orda şey mi yapıcak yanındaki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterFxMania

Ben bu konuda yaşadığım çok ilginç bir anımı anlatayım size. Bir gün manisadan istanbula gitmek için şehirler arası otobüse bindim yolculuğun ilerleyen saatlerinde yoldan aldıkları bir kaç kişi daha otobüse bindi fakat oturma yerlerinde sadece bir bayan yanı boş kalmıştı mecburen oraya da bir erkek oturmak zorunda kaldı muavin bayandan rica etti bayanda biraz mırın kırın ettikten sonra olur dedi. Bu bayanla erkek benim önümdeki koltukta oturuyorlardı neyse yolculuğun ilerleyen saatlerinde bunlar biraz havadan sudan konuşmaya başladılar. Mola verildi molada falan da çay may ısmarladı çocuk bayana dahada ilerleyen saatlerde artık birbirlerini iyice tanımışlardı baya muhabbete sarmışlardı. Ben bir ara uykuya daldım uyandım baktım çocuk kızın omzuna yaslanmış, tekrar uyudum uyandım birbirlerine sarılmış, tekrar uyudum uyandım (tabi otobüste herkez uyuyor) birde ne göreyim bunlar işi pişirmiş french kiss durumuna geçmiş çeşitli atraksiyonlar falan. Sonra anladım bayanların erkeklerin yanına neden oturmadığını

ohhhşşş

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

ülkenin çoğunluğu abaza olduğu için bende bayanların erkeklerin yanında oturmasından yana değilim.
    bu forumdada görüyoruz malesef, bir kız evine davet edip pc'me format atarmısın dediği için çocuk 10'larca plan kuruyor bu kızı nasıl yatağa atabilirim diye... yani en ufak bir ışık gördülermi hemen saldırmak için fırsat bekleyen hayvan dolu ülkede.

format bahane kanka
  • Çok seviyeli bir tartışma oluyor gerçekten beğendim

Ankete çeviriyorum..
  • belkı pis kokuyorsunuz dıye oturmuyorlar
  • bu memleketin sonu ne olacak bakalım
  • Geçen metroda süper bi kız vardı gittim başka boş yer olmasına rağmen yanına oturdum.

Sonra o bi yana kaydı Rezil oldum millet bana bakarak yanındakilere bişiler fısıldadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz110

Geçen metroda süper bi kız vardı gittim başka boş yer olmasına rağmen yanına oturdum.

Sonra o bi yana kaydı Rezil oldum millet bana bakarak yanındakilere bişiler fısıldadı

hocam tek bir cevap istiyorum gidip o kızın yanına oturmanın amacı neydi

ihtimal varmıydı
  • bendede aynısı oldu hastanede sıra beklioz bi kız vardı sadece kızın 2 yanı boştu bende mecbur oraya oturdum oturunca kız diğer yana kaydı. moral 0 landı benim.
  • melekler kanatlımı kanatsız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

bendede aynısı oldu hastanede sıra beklioz bi kız vardı sadece kızın 2 yanı boştu bende mecbur oraya oturdum oturunca kız diğer yana kaydı. moral 0 landı benim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.