Şimdi Ara

Neden Dolmuşta/Otobüste Bayanlar Erkeklerin Yanına Oturmaz ? ANKET EKLENDİ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
12.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Neden Dolmuşta/Otobüste Bayanlar Erkeklerin Yanına Oturmaz ? ANKET EKLENDİ

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2023)
Giriş
  • İzmirde boş yer buldumu kimse affetmiyo kız erkek farketmez.Sapıklık meseleleride olmuyo bide eshot şöförleri ani hareketler yapmasalar
  • bunlar hep xhamster'da ki flashing bölümü yüzünden oluyor kızlar korkuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Rahatsız olmam/etmem de, şu ana kadar hiç karşılaşmadım böyle bi durumla. Sadece bir kere takkeli cübbeli bi tip benden kalkmamı ve karısına yer vermemi istemişti, yanımda kız arkadaşım oturuyodu onunla yan yana oturmuş olduğumdan battığı için kaale bile almadım. Fakat bu durumda da yine rahatsız etmedim; edilen bendim...

yaşlı ise kadın verseydin be hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Rahatsız olmam/etmem de, şu ana kadar hiç karşılaşmadım böyle bi durumla. Sadece bir kere takkeli cübbeli bi tip benden kalkmamı ve karısına yer vermemi istemişti, yanımda kız arkadaşım oturuyodu onunla yan yana oturmuş olduğumdan battığı için kaale bile almadım. Fakat bu durumda da yine rahatsız etmedim; edilen bendim...

Karaçarşaf altında genç mi yaşlı mı belli olmuyor ki...

Kendi ihtiyacım olmadığı sürece her daim yer veririm yaşlı ve ihtiyaç duyanlara fakat söylemek var "söylemek" var, insan gibi söyleseydi yine verirdim seve seve.
  • geri kafalı moron oldukları için
  • quote:

quote:

quote:

Kendi ihtiyacım olmadığı sürece her daim yer veririm yaşlı ve ihtiyaç duyanlara fakat söylemek var "söylemek" var, insan gibi söyleseydi yine verirdim seve seve.

haklısın ''söylemek '' konusunda
  • Bende oturacağım zaman adamın yüzüne bakıyorum.Bazıları öyle pis pis bakıyor ki insanın minibüs ya da otobüste devam edesi gelmiyor.Kimisi sanki koltuğu ona bağışlamışlar ki bacaklarını öyle bir açıyor ki sen büzüşsende adam daha çok açmaya başlıyor her yaştan grupta erkek var bu türde.Yoksa salak değiliz oturmak varken ayakta gitmeye de erkekler bize bakarak tatmin olmanın bi işe yaramadığını çözseler ya da biz zaten onların erkek olduğunun farkında olduğumuzu çözseler sorun kalmayacak.
  • şimdi araba sallanır sonra senin kolun yan koltukta oturan kadının göğsüne değerse o esnada titreyerek bişeyler olabilme ihtimalini göz önünde bulundurursak ve ülkemizdeki çoğunluk saplama olunca ister istemez kadınlar tedirgin oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esintii

Neden Dolmuşta/Otobüste Bayanlar Erkeklerin Yanına Oturmaz ? ANKET EKLENDİ

aklıma bu karikatür geldi:D

• Minibüslerde falan tek tük olsada uzun yol otobüs yolculuklarında sık sık rastlıyorum bu olaya.
  • quote:

quote:

quote:

Şahsen ben vermem en doğrusunu yapmışsın. Banada oluyor arada yer ver diye bakıyorlar resmen. Benim kız arkadaşımda bir bayan ve yanına kimsenin oturmasını istemiyorum. Minibüste 14-15 tane koltuk var sevgilisi olmayan biri kalkar verir. Onun haricinde yanımda kız arkadaşım yokken yer veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 7 Ekim 2010; 18:25:08 >
  • hiç unutmam İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum otobüsle.baktım uzaktan kavruk kuvruk bi adam oturdu yanıma.kim pele.dekmeyi bi vurdum ön cama yapıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru
    ... Banada oluyor arada yer ver diye bakıyorlar resmen. ...

Vaktinde başka bi konuya yazmıştım yine yaziyim 2 sene önce otobüste yaşlı bir kadın gözümün içine baka baka "gençlik bitmiiiş, terbiyesizler, saygısızlaar vs vs" diye bağrınmaya başladı, tabii etraftaki yaşlılar heyeti de onayladı hemen. Kadına ihtiyacım olmasa sizi konuşturmadan size yer verirdim dememe rağmen nalet nalet bakıp konuşmaya devam etti, sonrasında susmasını sağlamak için ayağımdaki ateli (çelik destek) göstermem yetti. Ayak bileğimi kırmıştım ayakta duramıyordum hiç bi şekilde.

İşte bu yüzden ihtiyacım olmadıkça yer veriyorum; ha karşımdakinin yaşından çok ihtiyacına göre davranıyorum tabii...
  • Kimseye yer vermiyorum o kadar gelen buyursun otursun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru
    ... Banada oluyor arada yer ver diye bakıyorlar resmen. ...

Vaktinde başka bi konuya yazmıştım yine yaziyim 2 sene önce otobüste yaşlı bir kadın gözümün içine baka baka "gençlik bitmiiiş, terbiyesizler, saygısızlaar vs vs" diye bağrınmaya başladı, tabii etraftaki yaşlılar heyeti de onayladı hemen. Kadına ihtiyacım olmasa sizi konuşturmadan size yer verirdim dememe rağmen nalet nalet bakıp konuşmaya devam etti, sonrasında susmasını sağlamak için ayağımdaki ateli (çelik destek) göstermem yetti. Ayak bileğimi kırmıştım ayakta duramıyordum hiç bi şekilde.

İşte bu yüzden ihtiyacım olmadıkça yer veriyorum; ha karşımdakinin yaşından çok ihtiyacına göre davranıyorum tabii...

Bir gün banada oldu , ayağım sakatken. Yaşı genç türbanlı bir kadın bindi , bende yer vermedim. Yanımda ki adam dedi ki yer vermiceksen ben vericem , kalk ver ne duruyosun dedim birbirimize giriyorduk adamla..
  • adam anasının yaşındaki kadının yanına oturmuyor. asıl terbiyesizlik oturmamaktır. ulan terbiyesiz herif sen anan yaşında kadına ne ima ediyorsun. akılları fikirleri türban ve apış arası. yobazlar yobazlar yobazlar.
  • oturmak istiyen otursun onların bileceği iş ama bayan yanı boşsa baska yer yoksa ben otururum sorup arkadas
  • normaldir yiyecek gibi bakıyorlar artık öyle bi olmuşki ortam yanında erkek olan kıza bile bakan ... var
  • Oturmamaları Saçmalıktan başka bişey değil..
  • Oturmasınlar ben rahatsız oluyorum onlardan zaten.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.