Neden Dolmuşta/Otobüste Bayanlar Erkeklerin Yanına Oturmaz ? ANKET EKLENDİ
(En Son Oy Tarihi: 29.7.2023)
Giriş
Her toplu taşıma aracına binmeden önce yanıma bayan oturucak diye heyecanlanırım Ben bayanların yanına oturmam orası ayrı
quote:
@Dopamine Her toplu taşıma aracına binmeden önce yanıma bayan oturucak diye heyecanlanırım Ben bayanların yanına oturmam orası ayrı
bu arkadaş gibi insanlar olduğu için senin yanına oturursa sen bunda art niyet arayabilirsin sonuçta kıza insan gözüyle değil seks objesi olarak baktıkları için bu böyledir bana kalırsa
yanlarına oturmasını geçin doğuda erkeğin kalktığı yere bayan 5,10 dk tam zamanını bilmiyorum asla oturmaz nedeni ise erkeğin men sıvısı akarmış koltuğa bayan için günah sayılırmış. mutlaka anlattığımı bilen vardır bu forumda
quote:
Orijinalden alıntı: CxCxCx
yanlarına oturmasını geçin doğuda erkeğin kalktığı yere bayan 5,10 dk tam zamanını bilmiyorum asla oturmaz nedeni ise erkeğin men sıvısı akarmış koltuğa bayan için günah sayılırmış. mutlaka anlattığımı bilen vardır bu forumda
yalan söylüyorsun.bak yanlış değil direkt yalan,uydurma.
quote:
Orijinalden alıntı: CxCxCx
Hayret, hiçbir bayan üye yanıt yazmamış konuya, ben yazayım bari.
Şimdi olay şöyle, elbette ki medeni insanlar olarak bir toplu taşıma aracında cinsiyet farkı olmaksızın yanyana gidebilmeliyiz. Fakat ne yazık ki herkes bu olgunluğa sahip değil. Ben de alternatifim varsa erkeklerin yanına pek oturmam, ama başka boş yer yoksa otururum. Benim oturmama sebeplerimden en büyüğü, erkeklerin bacaklarını açarak oturmaları. Lisede sabah okula giderken başıma gelmişti, yanımdaki adam bacaklarını açmıştı çok, ben de sıkışmıştım. Refleks olarak kendimi yana çektiğimde adam bacaklarını daha da çok açıyordu. İnanın kalkıp uyaracaktım ama tam o anda ineceğim durağa gelmişti otobüs. Demek istediğim erkeklerin bir kısmı oturmayı bile bilmiyor. Yoksa yan yana oturmakta birşey yok.
Çünkü burası Türkiye
Arkadaşım anlatıyor minubuste yanına bayan oturdu diye ..... bir hoşlantı olmuş (Başka şekil yazardım ama ban yerim) Dönemine göre banada oluyor yanıma bir bayan oturunca...
Hayatında doğru düzgün bayan eline dokunmamış bu erkek topluluğu sandığınızdan daha tehlikeli Benden söylemesi
quote:
Orijinalden alıntı: fernsehn
Hayret, hiçbir bayan üye yanıt yazmamış konuya, ben yazayım bari.
Şimdi olay şöyle, elbette ki medeni insanlar olarak bir toplu taşıma aracında cinsiyet farkı olmaksızın yanyana gidebilmeliyiz. Fakat ne yazık ki herkes bu olgunluğa sahip değil. Ben de alternatifim varsa erkeklerin yanına pek oturmam, ama başka boş yer yoksa otururum. Benim oturmama sebeplerimden en büyüğü, erkeklerin bacaklarını açarak oturmaları. Lisede sabah okula giderken başıma gelmişti, yanımdaki adam bacaklarını açmıştı çok, ben de sıkışmıştım. Refleks olarak kendimi yana çektiğimde adam bacaklarını daha da çok açıyordu. İnanın kalkıp uyaracaktım ama tam o anda ineceğim durağa gelmişti otobüs. Demek istediğim erkeklerin bir kısmı oturmayı bile bilmiyor. Yoksa yan yana oturmakta birşey yok.
şöyle bir yanıt vereyim, insanları rahatsız etmenin özürü olmaz o ayrı. hatta bahsettiğiniz olayda siz çekildikçe yayılan hayvanın yaptığı tamamen alakasız fakat erkeklerin bayan gibi derli toplu oturabilmesini beklemek anatomik açıdan pek mümkün değil. çok abartan var o ayrı tabii fakat insan erkek olunca birazda mecbur kalıyor öyle oturmaya
birde bazı otobüslerde koltuklar dar olduğu için insanın omuzu sığmıyor, malum bayanlarda omuz genişliği iki karış onlarda sorun yok arkadaş dizlerim ayrı sığmıyor, omuzlar yandaki koltuğa taşıyor otursan dert oturmasan dert bir durum oluyor yani
Ben otururum yanima da oturmaktan cekineni görmedim bu zamana kadar. Aslinda sacma. Cunku benim kötü bi niyetim olsa yanima oturmasina gerek yokki kalabalikta arkasina gecerim, inerken vs taciz ederim. Yani yapcak adam yapar hertürlü. Bu konuda kafam rahat benim oturana da asla bi terbiyesizligim olmaz. Ayrica yer verme konusunda da Ben bütün gün okulda,işte, orda burda çalistiysam, yorgunsam günden gelen ablalara yer vermem. Yaşlı yada hamile filansa ayakta durmasi sakincaliysa hic sorun değil kalkarim aninda Ama Sirf bayan oldugu icin asla yer vermem. bi engelin yoksa sende ayakta durucaksin kardesim
Biz milletçe bitmişizde okeye dönüyoruz hey gidi hey..
msjım bulunsun
güzel bi yaraya parmak basmışsınız
Otobüs içinde yan yana ayakta durabilmemiz ümit verici, ya yan yana ayakta da durmasalardı.
Bunu özelliklede türbanlılar yapar.Sonrada niye bize yobaz,gerici diyorsunuz der..Takılsınlar bakalım..
bende bayanlara kolay kolay yer vermem.eşitlenmiş olduk dimi.
Sapığı var hanzosu var fortçusu var muhafazakarı var, ..pu gözüyle bakanı var... Hak vermemek elde değil.
yiriz onları , parçalarız ...
quote:
Orijinalden alıntı: SauronxTR
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Çünkü diğer koltuklar boş olduğu halde erkeğin yanına oturan bayanı beynimiz ...pu olarak algılar.
resimdeki senmisin ?
şekil a
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
quote:
Orijinalden alıntı: SauronxTR
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Çünkü diğer koltuklar boş olduğu halde erkeğin yanına oturan bayanı beynimiz ...pu olarak algılar.