Şimdi Ara

Neden Dolmuşta/Otobüste Bayanlar Erkeklerin Yanına Oturmaz ? ANKET EKLENDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
12.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Neden Dolmuşta/Otobüste Bayanlar Erkeklerin Yanına Oturmaz ? ANKET EKLENDİ

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2023)
Giriş
  • Neden oturmaz anlamıyorum sanki seni oracıkda şey mi yapıcak allahım ya ? Boş koltuk olur ayakta giderler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anesthesia` -- 8 Ekim 2010; 9:40:04 >
  • tipe göre secim yapıyorlar bence. senin yanına oturmamalarında bir sebep olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Neden oturmaz anlamıyorum sanki seni oracıkda şey mi yapıcak allahım ya ? Boş koltuk olur ayakta giderler.

rahatsız olur. bende çok rastlıyorum mesela 2 li koltuk var arka arkaya birinde ben tek oturuyorum birindede adamın biri var 2 tane de kapalı kız oturmuyordu boş yerlere haliyle bende diğer adamın yanına geçtim buyrun siz dedim.
  • Benim yanıma otursun demiyorum zaten.
  • Sanane olm..
  • Benim yanıma oturuyolar
  • because of some öküzes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla türbanlılar hariç diğerleri yanıma oturuyor.
  • Bizim buralarda oturuyorlar sorun yok..
  • Valla şu ana kadar böyle birşeyle karşılaşmadım açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: giveup!

otobüse giren her kadına aç aç baktığım için benim yanıma da oturmuyolar. niyetleri ne bilmiyorum ama yaşlı teyzeler oturuyo sadece.

• ben önde otursamda hep bana oturuyorlar yani no problem bro
  • Burası Türkiye olduğu için.
  • Tipi tiplerin yanına oturmuyorlar
    kendilerini kesen adamın yanına oturmuyorlar
    bölye işte
  • Konya'da yaşadığından dolayı olabilir.
    Halef selef meselesi
  • İstanbul' da böyle birşey yok ama bazı kentlerde kadın, erkek ayrı oturuyor.
  • Otobüste ve parkta kişinin karşı cinsle yanyana oturmasının hükmü nedir?

Bir kere kadın ne kadar tesettürlü olursa olsun, yanlarında üçüncü bir şahıs yoksa birarada bulunmaları caiz olmaz. Başkaları varsa ve bir ihtiyaç ve zaruret söz konusu ise aynı mekânda oturur, ihtiyacını gördükten sonra da oradan ayrılır.

Bu daha çok toplu taşıma araçları, toplantı ve resmi yerler gibi kalabalık ortamlarda söz konusu olabiliyor. Burada da zaten zaruret olmasa, bir iş meselesi bulunmasa ne orada hazır olur ve ne de oturur. Hepimizin bildiği bir nokta da şudur ki: Tesettürlü olan bir hanım tesettürünü sadece giyinmekle değil, aynı zamanda kendi konumunu da muhafaza ederek tesettürün gereklerini yerine getirmiş olur.
    İzzetini, vakarını, iffetini, haya ve ağırbaşlılığını her vesile ile hissettirmeli ki, gerçek mânâda tessettür içinde bulunmuş olsun. Çünkü, “Haya güzeldir, ancak hanımlarda daha güzeldir” gerçeği tesettürün haya ile süslenmesini hatırlatmaktadır.

Park ve bahçelerde karşı cinslerin yan yana oturması ise bir zaruret olmadığı için doğru değildir.

alıntıdır.
  • Bazen oturuyorlar ama öğrenciyiz diye.

Ya ama gerçekten otobüslerde ve minibüste ki bazı kişiler dokundurmak niyetinde olduğu için hak vermiyor değilim.
  • Valla bugün işten dönerken fıstık gibi hatun dolmuşta bir çok koltuk boşken benim yanıma oturdu Ama tabi olayı çarpıtmamak gerek
  • Çünkü burası Türkiye.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.