Şimdi Ara

Neden Dolmuşta/Otobüste Bayanlar Erkeklerin Yanına Oturmaz ? ANKET EKLENDİ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
12.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Neden Dolmuşta/Otobüste Bayanlar Erkeklerin Yanına Oturmaz ? ANKET EKLENDİ

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2023)
Giriş
  • umrumdamu " Ne halleri varsa görsün ben oturrum"
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: deniz110

Geçen metroda süper bi kız vardı gittim başka boş yer olmasına rağmen yanına oturdum.

Sonra o bi yana kaydı Rezil oldum millet bana bakarak yanındakilere bişiler fısıldadı

hocam tek bir cevap istiyorum gidip o kızın yanına oturmanın amacı neydi

ihtimal varmıydı

böle bi yakınlık böle sıcaklık böle bi samimiyet olsun istedim
  • Farklı bir psikoloji vereyim size :)

Bende opsesif gibi bir sıkıntının başlangıcı var ve toplu alanlarda, avm yemek katları, metro yürüyen merdivenleri, vb yerlerde herkesin dokunduğu yerlere dokunamama, dokununca sıkıntı duyma gibi durumlarım var.

Yaptığım araştırmada çok daha beter durumda olanları gördüm, ben sadece başlangıçtayım ve kendimi kontrol etmeye çalışıyorum:)

Neyse, bende ki konu hakkındaki dert ise, bir toplu taşımaya biniyorum, hatunun biri oturuyor yanı boş, ben oturmuyorum sıkıntılarından dolayı :)
    Sonra hatun ve diğer toplu taşıma ahalisi değişik gözler ile bana bakmaya başlıyorlar. Tabii ki orada açıklama yapmak gibi bir şey için uğraşmıyorum. (Daha önce uğraştım olmadı:))
    Bana ayrımcı, hatun düşmanı veya satanist gözü ile bakıyorlar olabilirler :D

Bende de böyle bir sıkıntı var, buyrun burdan yakın :D

Saygılar,
  • Forumda '' Kapıda bir kız var telefonla konuşuyor ve gülüyor sizce ne yapmalıyım '' gibi konular açan abaza bir toplumuz. Karşı cinsi gördüğümüz zaman nedense hemen karşımızdaki bayana bir yakınlık gösterme ihtiyacı hissediyoruz. Bunada '' SAPIKLIK '' , '' ABAZALIK '' deniliyor.
    Durum böyle olunca bayanlarda erkeğin yanında oturmaktansa başka bir yere oturmayı ya da ayakta durmayı bile tercih edebiliyor. Ayrıca toplumumuzda toplu taşıma araçlarındaki ter kokusu ve binumum insanı tiksindiren(burnunu karıştırma,sümüğünü çekme) gibi davranışlarıda eklersek kadın neden minübüste erkeğin yanında otursun ki ayakta durmak ya da boş yere geçmek varken diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc
    Otobüste ve parkta kişinin karşı cinsle yanyana oturmasının hükmü nedir?

Bir kere kadın ne kadar tesettürlü olursa olsun, yanlarında üçüncü bir şahıs yoksa birarada bulunmaları caiz olmaz. Başkaları varsa ve bir ihtiyaç ve zaruret söz konusu ise aynı mekânda oturur, ihtiyacını gördükten sonra da oradan ayrılır.

Bu daha çok toplu taşıma araçları, toplantı ve resmi yerler gibi kalabalık ortamlarda söz konusu olabiliyor. Burada da zaten zaruret olmasa, bir iş meselesi bulunmasa ne orada hazır olur ve ne de oturur. Hepimizin bildiği bir nokta da şudur ki: Tesettürlü olan bir hanım tesettürünü sadece giyinmekle değil, aynı zamanda kendi konumunu da muhafaza ederek tesettürün gereklerini yerine getirmiş olur.
    İzzetini, vakarını, iffetini, haya ve ağırbaşlılığını her vesile ile hissettirmeli ki, gerçek mânâda tessettür içinde bulunmuş olsun. Çünkü, “Haya güzeldir, ancak hanımlarda daha güzeldir” gerçeği tesettürün haya ile süslenmesini hatırlatmaktadır.

Park ve bahçelerde karşı cinslerin yan yana oturması ise bir zaruret olmadığı için doğru değildir.

alıntıdır.

irandan mı?
  • ben büyük bir çeviklikle kendime yer bulurum gerisini bırakırım ne hali varsa görsünler ama ben bile raatsız oluyorum erkek olduğum halde daha bu sabah metrobüste yanıma bi adam oturdu 40-50 yaşlarında sürekli telefonuma bakıyo (wallpaper:emma)geliyo elini bacağıma atıyo fln
  • arkadaşlar bende genelde yer varsa bayan yanına oturmam ancak bizim burda tam tersi bayanlar hiç takmıyor. herkes oturuyor benim yanıma yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: AfterFxMania

Ben bu konuda yaşadığım çok ilginç bir anımı anlatayım size. Bir gün manisadan istanbula gitmek için şehirler arası otobüse bindim yolculuğun ilerleyen saatlerinde yoldan aldıkları bir kaç kişi daha otobüse bindi fakat oturma yerlerinde sadece bir bayan yanı boş kalmıştı mecburen oraya da bir erkek oturmak zorunda kaldı muavin bayandan rica etti bayanda biraz mırın kırın ettikten sonra olur dedi. Bu bayanla erkek benim önümdeki koltukta oturuyorlardı neyse yolculuğun ilerleyen saatlerinde bunlar biraz havadan sudan konuşmaya başladılar. Mola verildi molada falan da çay may ısmarladı çocuk bayana dahada ilerleyen saatlerde artık birbirlerini iyice tanımışlardı baya muhabbete sarmışlardı. Ben bir ara uykuya daldım uyandım baktım çocuk kızın omzuna yaslanmış, tekrar uyudum uyandım birbirlerine sarılmış, tekrar uyudum uyandım (tabi otobüste herkez uyuyor) birde ne göreyim bunlar işi pişirmiş french kiss durumuna geçmiş çeşitli atraksiyonlar falan. Sonra anladım bayanların erkeklerin yanına neden oturmadığını

şaka yapıyorsun değilmi? lütfen şaka de
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

yanlarına oturmasını geçin doğuda erkeğin kalktığı yere bayan 5,10 dk tam zamanını bilmiyorum asla oturmaz nedeni ise erkeğin men sıvısı akarmış koltuğa bayan için günah sayılırmış. mutlaka anlattığımı bilen vardır bu forumda

evet kalktığı yerden sıcaklığı geçene kadar oturmazlar nedenini bilmiyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

yanlarına oturmasını geçin doğuda erkeğin kalktığı yere bayan 5,10 dk tam zamanını bilmiyorum asla oturmaz nedeni ise erkeğin men sıvısı akarmış koltuğa bayan için günah sayılırmış. mutlaka anlattığımı bilen vardır bu forumda

evet kalktığı yerden sıcaklığı geçene kadar oturmazlar nedenini bilmiyorum bende

ben de duydum buna benzer birşey ama tam tersi olarak yani kadının oturup kalktığı yere erkek oturursa ve sıcaklığı hissederse zina sayılıyormuş.

NOT:tam emin değilim,doğru olmayabilir.
  • geçenlerde otobüste 20'li yaşlarda bi kız omzumda uyumuştu :) bende işten filan geliyodur diye sesimi çıkarmadım sonra uyandı utandı biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknozby

geçenlerde otobüste 20'li yaşlarda bi kız omzumda uyumuştu :) bende işten filan geliyodur diye sesimi çıkarmadım sonra uyandı utandı biraz

bana hiç denk gelmedi yanıma hep kırolar oturuyo cam kenarında eziyolar beni düzgün birisi otursa kız/erkek tamamda erkeklerin kıro kızların türbanlısı hiç çekilmiyor topluy taşıma araçlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvlUPUMUT

quote:

quote:

ben de duydum buna benzer birşey ama tam tersi olarak yani kadının oturup kalktığı yere erkek oturursa ve sıcaklığı hissederse zina sayılıyormuş.

demekki adamlar sıcaklığa odaklanıp ereksiyon olabilme yeteneğine sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickimi tutarmısın?

quote:

Orijinalden alıntı: lvlUPUMUT

quote:

quote:

demekki adamlar sıcaklığa odaklanıp ereksiyon olabilme yeteneğine sahip

bazılarında kesin vardır böyle birşey
  • Ne halleri varsa görsün ben oturrum
  • İzmir'de bugün bindiğim otobüsleri özellikle dikkat ettim. Boş bulduğu yere oturuyor valla millet. Bayan mı erkek mi diye bakmıyorlar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: giveup!

otobüse giren her kadına aç aç baktığım için benim yanıma da oturmuyolar. niyetleri ne bilmiyorum ama yaşlı teyzeler oturuyo sadece.

• insanların içinden geçenlerini bilmek mümkün olmadığı için oturmaz hiç kimse
    ayrıca ben kalabalık otobüslere bile binmem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Geçen metroda süper bi kız vardı gittim başka boş yer olmasına rağmen yanına oturdum.

Sonra o bi yana kaydı Rezil oldum millet bana bakarak yanındakilere bişiler fısıldadı

hocam tek bir cevap istiyorum gidip o kızın yanına oturmanın amacı neydi

ihtimal varmıydı

böle bi yakınlık böle sıcaklık böle bi samimiyet olsun istedim

• Diğer koltuklar boşsa ve bu durumda bir bayan gelir bir erkeğin yanına oturur ve ayıp karşılanırsa bu durum. Kadın normal, toplum yobazdır.
    He birtek senin yanın boş diye ayakta duruyorsa. Herkes normal, kadınsa ya özürlüdür, ya yobaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 8 Ekim 2010; 22:06:32 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.