Şimdi Ara

Neden Casper tutulmuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar laptop almak istiyorum ama Casper hakkında o kadar olumsuz yazılar okudumki kafamda soru işaretleri kaldı. Yerli bir firma topluyor olabilir ama sonuçta içindeki tüm parçalar intel, nvidia dan oluşma ama neden bu kadar sorunlu görüşlerinizi bekliyorum. Birde yeni çıkan bu laptop hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim? CASPER G860.7700 D590P Intel Core i7-7700HQ 32GB 1TB+256SSD

• İçindeki parçalar 1000 lira satış fiyatı 2000 lira olduğu için.
  • Çünkü overpriced ve çöp.
  • Yukarıda yazdığım donanımın fiyatı 6000 lira aynı sekmentte başka markalar 8-9 binden başlıyor. içindedi parçalarıda başka markalar kullanıyor işlemci intel ekran kartı nvidia gibi nasıl olurda parçaları kötü oluyor? Marka değişik içleri aynı firmalardan toplanmıyormu genelde?
  • hammer_x H kullanıcısına yanıt
    İçerisindeki ekran kartı ve işlemci hariç her parçayı en kalitesiz ve ucuzunu seçerek piyasaya sürdüğü için.
  • casper pclerin yada laptopların genelinde özellikleri şöledir rami fazla koyar ekran kartı vram fazla koyar işlemci i7 gerisi dandik olur.
    2. en büyük sorunsa i7 işlemci koyup yanına r7240 gibi bie ekran kartı koyarlar ve derlerki bu ekran kartı şöle böle şu kadar gb fln var her oyunu açar vs
    diyerek pc'den anlamayanların gözünü boyarlar dandik ürünleri millete satarlar. (tabi gaming laptopsa kalite olarak diğer normal casperlardan daha iyidir ama diğer markaların gaming laptoplarına kıyaslarsak daha kötüdür.)

laptop alcaksan monster öneririm sogutma blogu kullanılan malzeme kalitesi vs olarak iyidir garanti konusunda seni casper gibide süründürmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 15 Eylül 2017; 16:27:15 >
  • Fiyatı uygunsa alınabilir. Senin de dediğin gibi içindeki parçaların hepsi diğer markalarla aynı. Sadece kasa kalitesi farklı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Flash Neden Alınmaz
    16 yıl önce açıldı
    S80 neden tutulmuyor??
    11 yıl önce açıldı
    Chery Neden Tutulmuyor ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • casper notebookların kasalarının malzeme kalitesi berbatdır ve tasarımıdıda iğrençdir(soğutma açısından)sürekli sorun çıkartır uzak dur
  • Casper zamanında iyi isim yapmış eline fırsatı geçirmiş ama fırsatı kötü kullanıp kendini kalitesizleştirmiş ve tam olarak üst seviyeye asla çıkamamış bir isim malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mywistakes -- 16 Eylül 2017; 1:17:24 >
  • Cunku deli gibi ısınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammer_x

Yukarıda yazdığım donanımın fiyatı 6000 lira aynı sekmentte başka markalar 8-9 binden başlıyor. içindedi parçalarıda başka markalar kullanıyor işlemci intel ekran kartı nvidia gibi nasıl olurda parçaları kötü oluyor? Marka değişik içleri aynı firmalardan toplanmıyormu genelde?

hadı dıyelım ust segment dedıgınız toshıba dell sony gıbı fırmalar ıle aynı urunlerı kullanıyor
    ve daha ucuz

pekı boyle bır durumda yurtdısında neden casper satılmıyor(yada satılıyorsa bu ust segmentı satıslarda gecmıyor)
    madem aynı kalıte

:D

1-hızmet kalıtesı
    2-ıslemcı aynı olsa bıle yada herhangı bır urun bu urunlerın montajında kalıtesız montaj
    3-kalıtesız kasa
    4-kalıtesız batarya
    5-kalıtesız ekran

kısaca kalıtesız ıscılık ve urun ve montajıdır

yanı 6000tl e bır laptop alacaksam toshıba 8000bın tl ıse
    yaa gıder 8000tl e toshıba alırım

yada toshıbanın 6000tl degerındekı bır laptopını alırım

• i7 işlemcinin yanına '4 GB' giriş seviyesi koyup sattıkları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nl_ztrk -- 16 Eylül 2017; 19:46:57 >
  • GT730, GT 630 4 GB vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende var 2010 almıstım i5 işlemcili,ilk önce usb portları bozuldu,sonra haparlör patladı,şimdide ekran pırpır yapıyo ekrana alttan kalın bişey şıkıstırıyorum öyle düzeliyo biraz.basla pc olsa duvara çarpıcam

• Ben IT bölümünde türkiyede en iyi satış yapan mağazalardan birinde satış danışmanıyım son 3 senedir casper en az geri dönüşü olan markalardan. 5-10 sene önce yaşadığınız sorunlar ve bilgisayarcılarınızın ezber yorumlarıyla milleti yanlış yönlendirmeyin. Hp ısınıyor, casper dandik toshiba süper gibi yorumlar yüzünden her gün telefondaki kendini bilgisayarcı sanan kişiler müşterileri yanlış yönlendiriyor ve biz yalancı durumuna düşüyoruz. Lenovonun zamanında 1299'a sattığı a8 işlemcili cihazın aynısını toshiba 2399'dan sattı.

Adama windows 10 da ssd olmazsa olmaz diyoruz hard disk %100 çalışıyor diyoruz telefondaki o 256 gb 1 tb olanı al daha yüksek diyor. Diğer markalar hala 1511 ve 1607 güncellemesi yani 2 senelik windows 10 sunarken casper 1703'e geçti. %100 hard disk sorunu diğer hdd li markalara göre daha az. Diğer markalardan çoğu zaman daha ucuza satıyorlar konu başlığındaki modelden de en kötü 50 adet sattık daha 1 tane geri gelmedi.

• masaüstü 8yıl gitti sonra psu iflah olmadı ekran kartı fanını 2kere değişmem gerekti ve oyunda işlemci 80-85 derecelerde geziyordu.Eskiden toplama bu kadar yaygın değildi şimdi toplamayı vatan pcdekiler beleşe yapıyor hazır alma mantığı kalmadı

• JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    %100 Hdd sorununun donanımsal olduğunu sanıyorsun herhalde. Yazık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözemediysen pc ni getir sorununu çözeyim günde 2-3 tane geri geliyor sorunu hallediyoruz dedim ve donanımsal olduğunu sanıyorsun dedin öylemi ? Gerçekten sen okuduğunu bile anlamıyorsun ben sana bir şeyler anlatmaya çalışıyorum sen hala anlamsızca saçmalıyorsun. Günümüz türkiyesinin standart insanı hiç bir şey okumamış sıfır bilgi ile ben biliyorum tripleri.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Papağan gibi getir çözeyim diyor hala. Önce casper gibi bir firmayı öven zihin yapını düzelt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen önce insanlarla nasıl iletişim kurulur onları öğren. Yazdıklarıma muhaha zuhaha diye cevap verebiliyorsun çünkü konu bilgiye gelirse bir şey bilmediğinin ortaya çıkacağının farkındasın. Sen yardım konuları açan biri olarak benden daha iyi bilirsin sen haklısın tamam. Tabi ben senelerdir notebook bölümünde çalışan biri olarak hangi markanın daha çok dönüşü olduğunu hangi üründe kronik sorun olduğunu bilemem sen bilirsin.

Her gün %100 hard disk sorunu gibi sorunlarla bilgisayar geliyor ben çözmüyorum bu sorunları sen çözüyorsun. Lenovo yoga 300 de wireles sorunu var, hp'nin son bilgisayarlarında windowsta siyah ekranda kalma sorunu var, yoga 900 de fan sesi sorunu var, asusun bir önceki k serilerinde disk sorunu var, dell, acer diye giderim ama gerek yok sen daha iyi bilirsin. Satış danışmanlarında bilgisizliğe alışık olduğunuzu yanlış ürününe yönlendirme olduğunu ve forumda reklamcıların olduğunu biliyorum fakat herkesi aynı kefeye koyamazsın. Ben 10 senedir bu forumdayım ve çoğu zamanımı toplama bilgisayar konusunda insanlara yardım ederek geçirdim. Bilgisayar çoğumuzun hobisi ve bana gelen müşteri eve gittiğinde üzülmez diğer yerleri diğer insanları bilemem. Yaptığın ayıbın farkına varırsın umarım hadi iyi geceler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.