< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Vw alan kesime göre dsg en iyi şanzıman, en iyi kapı sesi vwde, fiat çöp, fransız arabaları çöp, japon arabaları çöp. Çalışıp çabalayıp, kredi çekip linea, fluence alan adamlarla dalga geçiyorlar. Hepsi için konuşmuyorum ama bir çoğu Türkçe anlamı halk arabası olan, almanyada çerez niyetine tüketilen vwyi ilahlaştırmak ve diger araclari kötülemekten başka iş yapmıyor
|
Tenekelayn dsgli passat = 89.700 TL
2 sene sonra dsg yi ele alıp bayiye gitmek = paha biçilemez |
Kesinlikle. Geçen arabayı kaportacıya götürdüm. Araba Citroen idi. Usta dedi ki neden bunu aldın? Niye, rahat araba ve dizel dedim. Dedi ki bunlar çok arıza verir. Arabayı bir arkadaş sürdü, bana dedi ki parçası bulunmaz, çok arıza verir, debriyajı çok aşağıda kavrıyor, sıkışık trafikte vurursun dedi. Araba hidrolik debriyajlı ve kavraması sıkıntısız. Bana keşke almasaydın dedi. Aldığıma pişman ettiler. Ama ben memnunum. Kimseyi takmıyorum
![]() |
Peugeot denilen kadar kötü bir marka olsa idi ;
205-106-306 Gti gibi zamanının efsane arabaları üretilemezdi. 206 ile sınıfının satış rekorunu kıramazdı. HDi gibi az yakan bir motor üretemezdi. BMW gibi bir marka, ortak kullanılan THP motorlar için PSA yerine başka bir firmayla çalışırdı. 1.2 THP 130 hp gibi bir motor olamazdı. Yani öyle ''o kötü bu kötü'' diye kestirip atmak fanboyluktan başka bişey değil. ![]() |
Eski modelleri bilmem ama Pug 308 şu an açık ara en iyi dizel+otomatik HB'dir.
Sorunsuz tork konvertörlü şanzıman, çift kavramalar gibi düşük tüketim, gayet iyi bir güç aktarımı, vs. vs. Aracın iç mekan işçiliği ve malzeme kalitesi de gayet iyi. O ucube konsol tasarımı olmasa "kusursuz" denebilecek bir dizel + otomatik HB. |
Dedi -Ürettiği hiçbir araba Peugeot'dan iyi olmayan Seat- sahibi.
![]() |
Gecen ay abim 110 bin tl ye audi a3 sedan aldi 2016 model.
1.6 dizel otomatik ambiante mi be paket beyaz. Dedim keske otomatigini almasaydin yok bisey olmaz dedi 1 ay sonra serviste sanzimani komple degistirdi. Yani servis garanti kapsaminda yeni dsg sanziman takti. Ama simdide sizin pejoya dediginiz gibi bir turlu sifir gibi olmadi. Her hafta yine serviste. Sanziman yuzunden. Yani yeni takilan sanziman uymadi mi ne yapti anlamadim :-)) Dsg almayin bence |
Ben 2016'da sıfır 308 alıp 42 bin km kullandıktan sonra sattım ve 1 sene de sıfır aldığım Golf'ü kullandım.
Evet Vw kalite olarak önde ama Pejo'nun da bir arızasını görmedim açıkcası. Hatta 42 bin km'yi bozuk yollarda, şehir içinde kasislerde fren yapmayarak vs kullanmışımdır, tık ses gelmedi. EKran arkasına denk gelen ufak bi trim sesi vardı soğuklarda, aynısı Golf highline'da da oldu. Motor kısmından derinden bi gırıltı vardı, benzeri olarak Golf'te direksiyon pompasının sesi hastalıklı idi. Servis normal dedi. Vs vs.. Şimdi sattığım 308'in bu sefer 2. elini aldım, yine diyorum malzeme kalitesi (en basitinden makyaj aynası bile) vw'den biraz düşük kalitede ama motor 2 gömlek üstün bence. Aradaki fiyat farkını da düşündüğümde Pejo'nun makul bir seçenek olduğunu düşünüyorum. 308'in bol oyuncaklı bir modelini kullanmama rağmen elektronik bir kusurla karşılaşmadım. Servislerini de hem ucuz hem müşteri dostu buluyorum. |
Peugeot geçmişten bugüne iyi arabalar yapar.Bir kaç modelinde elektronik bir kaç problem olduğu için kötü bir marka olamaz.
Avrupada en çok satan markalardan biridir ve bu başarısı haklıdır.Seat ile felanda karşılaştırılmaz. Karşılaştıracaksanız, en sıkı rakibi VW ile karılaştırın.Peugeot,Fransa'nın Mercedes'idir. |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|