Şimdi Ara

Neden Casper tutulmuyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Casper masa üstü ve laptopta cpu üzerine kağıt etiket yapıştırıp üzerine soğutucu taktıkları için casperlar çok ısınır.

daha geçenlerde bir casper laptop tamir ettim.Casperın sitesinde laptobun seri nosunu yazınca sürücüler çıkmıyor

güç bela casperın sürücülerini buldum ama çalışmadı mecburen xp yerine windows 7 kurdum rem eklemek zotunda kaldım.

casperın başka bir utrabookunda bir türlü bios girmiyor.fn ve f2 tuşuna aynı anda basılmalımış. ve boot menüsüde fb artı f10 tuşu.

hayatımda ilk kez tek tuşa basmadan bios girme olayını gördüm ki zaten bbiosda giremiyorum.bios pilini vs söktüm gene olmadı

casper pişmanlıktır

casper n220 kullanıyorum ve bir düzine casper laptop,masaüstü pc tamir etim veya edemeden uğraştım

casper almak için maceraperest olmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mywistakes

Casper zamanında iyi isim yapmış eline fırsatı geçirmiş ama fırsatı kötü kullanıp kendini kalitesizleştirmiş ve tam olarak üst seviyeye asla çıkamamış bir isim malesef.

paranın insanı bozması gibi birşey bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: okidoki64

Casper masa üstü ve laptopta cpu üzerine kağıt etiket yapıştırıp üzerine soğutucu taktıkları için casperlar çok ısınır.

daha geçenlerde bir casper laptop tamir ettim.Casperın sitesinde laptobun seri nosunu yazınca sürücüler çıkmıyor

güç bela casperın sürücülerini buldum ama çalışmadı mecburen xp yerine windows 7 kurdum rem eklemek zotunda kaldım.

casperın başka bir utrabookunda bir türlü bios girmiyor.fn ve f2 tuşuna aynı anda basılmalımış. ve boot menüsüde fb artı f10 tuşu.

hayatımda ilk kez tek tuşa basmadan bios girme olayını gördüm ki zaten bbiosda giremiyorum.bios pilini vs söktüm gene olmadı

casper pişmanlıktır

casper n220 kullanıyorum ve bir düzine casper laptop,masaüstü pc tamir etim veya edemeden uğraştım

casper almak için maceraperest olmak lazım.
    Bende de casper n220 var biosa giremiyorum. Biosa nasıl girileceğini biliyor musunuz bu modelde?

• i7 7700k gibi bir işlemcinin yanına GT 1030 gibi bir kart koyduğu için.
    Casperin sıklıkla uyguladığı bir taktik bu işlemci ve ramlere abanır ama anakart ve ekran kartına gelince cimrilik yapar. Bu işlerden pek anlamayanlar da işlemci ve Rame aldanır sonra da oturup ağlar.
  • rambocell R kullanıcısına yanıt
    Hocam otg kablo ile kablolu klayve takın.sonra onun üzerinde del tusu ,f2,f8 vs deneyin.kablolu USB tabletin üzerindeki otg den bağlı iken ancak biosa giriyor.ama kendi klayve ve kendi klayve üzerinde ki USB girislerinden girilmiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.