Şimdi Ara

Ne Zaman Gidiyoruz Bu Ülkeden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum belli bir zeka seviyesinin üzerinde olanlar kendi gelişmişlikleriyle orantılı olan avrupa , abd vb ülkelere gidiyor.Ben iyi bir üni bitirdim şu anda iyi maaşla çalışıyorum.Eğer burada taşınmaz mallar vb olmasa direkt gideceğim ki onlara rağmen yinede %100 gideceğim abd ye.Burada konuşacak adam bulamıyorum insanlardan nefret eder oldum.batıdaki insanların gelişmişlikleri çok farklı.Peki siz gitmek için neyi bekliyorsunuz?

• arjantin, ushuaia da konaklamaktayim(eski uskudarliyim) bi' ara dh mangali ve bayram icin istanbul a geldim gercekten anlamiyorum her yerde kentlesme var, yesil alan birakilmamis

orasi yasanilmasi zor bir hal aliyor kacin kurtarin kendinizi derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 31 Temmuz 2015; 19:09:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ulke bir nimet ah bir anlasaniz

• green card başvurusu yapcam ama çıkarcı siteler dolmuş her yere. 70 lira para istiyorlar. Kendimiz nasıl başvuru yapabiliriz?
  • Uni bitsin nitelikli gocmen olmak icin basvuracagim. Avustralya.

• Maalesef şu profile benzer tiplerle dolup taşacak ülkemiz :

Yarı-barbar, despot, karşı fikirlere karşı tahammülsüz tipler artacak her yerde..

Bir de fikirlerini sürekli Din'i motifli cümleler kurup haklı göstermeye çalışıp duracaklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 31 Temmuz 2015; 19:12:43 >
  • uni bitip askerliği yapıp yolcuyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslanayolgosterenadam

uni bitip askerliği yapıp yolcuyum

nereye? ayrıca askerlik için beklemek niye?
  • bir gün mutlaka
  • Demek sizin vatan sevginiz buymuş vatan hainleri!!!!

Şaka lan gidebiliyosan git hemen
  • Ele7en kullanıcısına yanıt
    Hangi mağaradan çıktın geldin...dön git mağarana..yorum da yazma..

Bu ülke ne büyük nimetmişmiş...Her türlü yolsuzluğu, hırsızı eksik olmayan, adamı, dayısı olanın at koşturduğu düzenbazların ülkesi olup çıkmışız, garibanın sürekli ezildiği bir ülke..

Ülkenin nimetliği varsada çok eskilerde kalmıştır.
  • Eğer yurtdışına gitmek yerine Türkiye 'de kariyerini sürdürseydi herhalde vasat bir üniversitenin vassat öğretim görevlilerinden biri olacaktı.

Zeka ve deha, ırka ve deri rengine bakmaz, zihniyete ve yılmaz bir çabaya bakar.

Türkiye'de olsa bu vatandaşın gelmesi gereken mevkiiye sırf yandaş diye lise mezunu getirildiği mevkiyle bir ilgisi olmayan biri gelirdi.

Yapacak bir şey yok Türkiye 'nin zihniyeti bu kadar bozuk oldukça değerli beyinler kendini başka yerlerde gösterecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: nedeni

Malum belli bir zeka seviyesinin üzerinde olanlar kendi gelişmişlikleriyle orantılı olan avrupa , abd vb ülkelere gidiyor.Ben iyi bir üni bitirdim şu anda iyi maaşla çalışıyorum.Eğer burada taşınmaz mallar vb olmasa direkt gideceğim ki onlara rağmen yinede %100 gideceğim abd ye.Burada konuşacak adam bulamıyorum insanlardan nefret eder oldum.batıdaki insanların gelişmişlikleri çok farklı.Peki siz gitmek için neyi bekliyorsunuz?

Çok isterdimde gitmek, insan ailesini bırakamaz be usta. düzenli olarak görmeli onları
  • üniversite bitsin giderim
  • Kürtler ele geçirince gidersin

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

arjantin, ushuaia da konaklamaktayim(eski uskudarliyim) bi' ara dh mangali ve bayram icin istanbul a geldim gercekten anlamiyorum her yerde kentlesme var, yesil alan birakilmamis

orasi yasanilmasi zor bir hal aliyor kacin kurtarin kendinizi derim

hocam siz nasil kactiniz artik parasi olan tikilip kaliyor bir aydinlatirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeka seviyesi ileri düzeyler mi gidiyor yoksa zengin kesimler mi ? ülkeyi bu hale sokan abd ve diger dış güçler sen burda kalıp onlara karsı savasacagına sana ihanet eden bi ülkeye gidip yerlesme planı yapıyorsun bu mu ileri zeka göstergesi sana göre. Bu şekilde düşünüyorsan seni adam yerine koyup kimse konusmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Hangi mağaradan çıktın geldin...dön git mağarana..yorum da yazma..

Bu ülke ne büyük nimetmişmiş...Her türlü yolsuzluğu, hırsızı eksik olmayan, adamı, dayısı olanın at koşturduğu düzenbazların ülkesi olup çıkmışız, garibanın sürekli ezildiği bir ülke..

Ülkenin nimetliği varsada çok eskilerde kalmıştır.

Katılmamak mümkün değil.
  • orh01 kullanıcısına yanıt
    Hayvanat bahçesi müdürnü tübitak müdür yardımcısı yapan bir ülkede akıllı adama yer kalmadığı ortadadır.

Bu zihniyetin kökeni olan cahillik ve menfaatperestlikle mücadele edip bir yere varana kadar ömrünüz biter ve büyük ihtimalle kazanamazsınız.

Siz kalın ve çekeceğinizi çekin de görün cahillere karşı yapılan bir mücadelenin kazanılmasının ne kadar imkansıza yakın olduğunu.
  • Bu cahillik bi tek türkiye de mi var oldugunu sanıyorsunuz baska hiç bi yerde yok mu burda biraz daha fazla olabilir ama bak onlara hangisi ülkesine ihanet ediyor kacma planları kuruyor. Çözümün yurtdısına cıkmakla bitmeyecegini söylüyorum cıkarsan da sen zararlı olursun sen tc vatandasısın, yurtdısına hiç çıktın mı bilmiyorum ama suan türkler ülkede ki suriyelilere ne gözle bakıyorsa sende o duruma düşeceksin yada daha beteriyle de karsılasabilrsin cunkü türkiye yardımsever yönünden abd den kat ve kat önde. Türkiye zor zamanlardan geçiyor bunu daha da zorlastırmayın lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.