Şimdi Ara

Ne kadar rahat adamlar var trafikte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 saat önce falan eve dönüyordum.Yağmur yağıyordu çok fena , bilirsiniz iyi ışıklandırma olmayan yerlerde asfalt falan kapkara oluyor birşey görünmüyor şehiriçinde , birde yağmur olunca görüş mesafesi düşük.Sola sinyal verdim baktım boş , tam o sırada daaattttt bir korna sesi.Meğer araba varmış , adamın ne farı yanıyor ne parkı ne sisi , birde araba siyah , aynada da yağmur damlaları , farkedemedim.Birde haklıymış gibi selektör yapıp durdu. Adama çarpsam al başa bela.

İnsan sinirleniyor ama adama birşey desem tersleyecek falan uğraş dur , Polisi arasam adamı nerde bulacak ? uğraşacak mı ?

• Dalgınlıkla açmayı unutanı da var, doğuştan beyini olmadığı için açmayanı da...

Çok çeşit var memlekette.

Sis - Yağmur olmayan görüşün açık olduğu havada sis farı açan.
    Kısaları kapatıp sislerle gezen.
    Akşamları hiç far yakmayan.
    Geri vites lambasına stopları bağlatan.
    Çakma xenon takıp milleti kör eden.
    Far ayarlarını aldığından beri hiç yaptırmayan.

Kültür seviyesi ayaklar altında olan bir toplum olduğumuzu düşünürsek bencilce yapılan davranışları sürekli görmemiz normal.
  • Birgün Afşine doğru gidiyorduk akşam olmuştu her yer zifiri karanlık.Yol tek şerit kaymak asfalt ama ışıklandırma falan yoktu.120 ile gidiyordum.Bi an için nereden aklıma geldi bilmiyorum belkide Allah yardım etti öylesine bi sellektör yaptım.İlerde bi karartı gördüm uzunları yakınca farı falan olmayan bi traktör şeridin ortasından rahat rahat gidiyordu.
    Bildiğiniz üzere kısa farlar 25-30 metre ileriyi aydınlatıyor.Eğer o gün tesadüfen sellektör yapmasaydım o traktörü çok geç farkedecektim ve 120 ile giderken araç 25-30 metrede durmayacaktı.
    Aşırı sinirlendim yanlarına geçip küfretmeye başladım ama bişey demediler bastım gittim.O günkü sinir halimi gördüğümden beri aracımda en ufak bir silah(sopa,levye vs vs) bulundurmuyorum.
  • Allah cahilden, bedevîden, kültürsüz hanzo görgüsüzlerin şerrinden bizleri korusun amin...
  • Bu tür insanlar piyasada malesef çok ve amaçları da yok anlamıyorum gündüz sisler ile gezer ama yağmur zamanı açmazlar
  • hocam 2. yorumu yapan arkadaşa katılıyorm çok çeşit insan var bilerek yakmayanı unutanı kıllık yapanı gibi vs. eğitim şart.
  • erzurumum kars arası duble yol.
    gece, ay yok, zifiri karanlık.
    90 km hızla sağ şeritte gidiyordum.
    aklıma esti, bi uzunları yakmamla,
    üzerinde hiç bir aydınlanma bulunmayan yüklü bir at arabası sağ şerittte gittiğini gördüm.
    hemmen kendimi sol şeride attım, kıl payı kurtuldum.
    o günden sonra üzerinde aydınlatması olmayan her türlü araca (genelde traktör)
    ana-avrat küfredercesine korna çaldım.
    bayadır denk gelmiyorum.
    artık traktörlerde döner şamba çeklinde aydınlatma oluyora.
    ama arkasına römork takıp, üzrinede yüksekçe yük yükleyince, o döner lamba görünmüyor.
    illa römork dada bir aydınlatma olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu araç ne kadar eder
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güpegündüz,açık havada sis farlarını yakarak ve akşam karanlığında farlarını yakmayarak hava attığını zanneden kırodur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Allah cahilden, bedevîden, kültürsüz hanzo görgüsüzlerin şerrinden bizleri korusun amin...

Amin, yolda dogru yürümesini bilmeyen hiyarlara ehliyet verirsen böyle
    tatsiz olaylar her daim yasanir, malesef
  • Mecbur kalmadıkca gece yolculuğuna çıkmıyorum. Yollarımız gece yolculuğu için henüz uygun değil... Boş yere risk almaya gerek yok diyorum.
  • Hanzoların mantık belli,
    Ya çakma XENON ya ebedi karanlık....
    arası yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.