Şimdi Ara

ne demek bu ekran kartında gt gtx termleri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hep merak etmişimdir ekrn kartında gt yada gtx ne demek oluo model açısından?

Meselâ, başarıma etki açısından:

Geforce 7800 GT'de 20 adet 400 mhz hızında çalışan iş hattı, 7 adet 400 mhz tepe tarayıcı, 16 adet 400 mhz ROP ve 1.0 ghz 256 bit 256 MB GDDR 3 bellek vardır.

Geforce 7800 GTX'te ise 24 adet 430 mhz (512 MB sürümde 550 mhz) iş hattı, 8 adet 430 mhz tepe tarayıcı ve 16 adet 430 mhz ROP mevcutken, 1.2 ghz 256 bit 256 MB ya da 1.7 ghz 256 bit 512 MB GDDR 3 bellek bulunur.

Başka bir örnek: 7900 GT ve 7900 GTX'in ikisi de 24 iş hatlı ve 8 tepe tarayıcılı iken ilkinin saat hızları 450/1320, ikincisinin 650/1600'dür.

Kayda değer farklar oluyor, anlayacağınız (elbet, başarım için soğutmada, güç girişlerinde vs. fark olabilir. Ek özellikler de değişebilir). Şu siteden modelleri seçerek GS, Ultra, GTS, XT, PRO gibi rastlayacağınız diğer eklerin de neler değiştirdiğini görebilirsiniz

http://www.gpureview.com/show_cards.php?PHPSESSID=d9e4510749eff06d8f1f349796e23e07&card1=466&card2=467

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 25 Eylül 2007; 16:22:12 >

• hm teşekr ederm baya detaylı bi olaymış.
  • abi ben hangi pc parçası ne işe yarar hangi marka güzeldir mesela RTX nedir Tİ nedir bunların yada GeForce nedir hangi markanın modeli nedir mesela 2060 2080 hangisi güzel bunları bilmiyorum bunun hakkında bir video var mıdır yada anlatabilecek birisi var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: preff

abi ben hangi pc parçası ne işe yarar hangi marka güzeldir mesela RTX nedir Tİ nedir bunların yada GeForce nedir hangi markanın modeli nedir mesela 2060 2080 hangisi güzel bunları bilmiyorum bunun hakkında bir video var mıdır yada anlatabilecek birisi var mı ?
    13 yillik konuyu hortlatarak bir rekora imza attiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.