Yüzbaşı
22 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar kış geliyor hatta geldi diyebiliriz. Çoğu kişi bot almayı planlıodur kesin. Bende onlardanım fakat markada karar kılamadım size göre hangi marka daha iyidir? Kullanıpta memnun kaldığınız, yada şekli cok güzel olan, tavsiye edebileceğiniz varsa bekliorum hem ihtiyacı olanlarda yararlanmış olur.
Arkadaşlar bayadır araştırıyorum. Bu böle fermuarlı, fermuarı kapattığında ağzını burnunu kapatan sadece gözleri açıkta bırakan bi polar ultraslan ın. ondan satan, yada arkadaşı satan veyahut bi telefonla sorayım diyebilecek biri var mı :))
Selam arkadaşlar, benim eski bir bilgisyarım var. Özellikleri baya düşük. Artık sadece babam kullanıo, internete girio sadece. Ama yinede takılma oluo bilgisayarda. Bunu önlemek için yani sadece nette takılmadan falan dolaşabilek için pcdeki hangi parçayı değiştirmeliyim???
Laptop a format atmıştım, ondan beridir youtube falan açılmıyor. Safya yüklenirken bir hata oluştu diyor. Acaba neden olabilir. Bi kaç kere google dns falan yaptım ama yine omadı. Çözümü bilen wardır inşallah..
Evet dostlar, düşünürler, bilgililer... Bu soru vize sorum.. Hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
İyi geceler forumda muhabbet arayan arkadaş grubum :D

Şimdi bnm bi telefonum war ama kullanılmıo artık cvpsız çağrıları falan karıştırıo zor şarj oluo, neyse yani bıktım bu telefondan.. Ben örenciyim bana aylık 400 lira falan para gelir..

Asıl sorumsa, 10 taksitle falan 500 liralık bi telefon alayım mı? Alırsamda bu bana aylık gelcek 400 liradan vericem taksitleri aylık 50 lira olarak??

Ne dersiniz alsam mı ?
Arkadaşlar üniversitenin yurdunda kalıorum, burda üninin neti kullanıor ve rapid hotfile gibi siteler hiç açılmıor direkt engellior. Bunu nasıl aşabilirim ? Nette baya hızlı bişiler indirmek lazım.
herkez yerleştiği üniversiteyi yazsın. Belki aynı yeri kazananlarımız olcaktır.

Balıkesir turizm işletmeciliği ve otelcilik yüksekokulu--- Seyahat işletmeciliği
var mı arkadaşlar aranzda selçukta olan ? ? ?
Arkadaşlar 350-400 lira aralığında şöle güzel bi telefon var mı tavsiye edebileceğiniz wi-fi li olmalı ama ??
Hakkında
Forum İmzası:
T.C.
Selçuk Üniversitesi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.615
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 304.076 (Bu ay: 1.310)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.