Şimdi Ara

NDrive v10.1.15 TÜRKÇE +NDrive Güncel Türkiye Haritası 2010.12 Navteq (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
0
Favori
58.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunsuz yükledim, crack falanda uğraştırmadı ama sinyali bulamıyor :s ilk sinyali bulması uzun sürüyor mu ?

Orijinalden alıntı: megaturk

Sorunsuz yükledim, crack falanda uğraştırmadı ama sinyali bulamıyor :s ilk sinyali bulması uzun sürüyor mu ?

kapalı alandaysanız bulmaz. Eğer dışarı çıkmakla uğraşamam fln derseniz pencerenin önüne koyun 30 sn içinde bağlantı sağlanır..
  • bir bilgi vermek istedim. HTC Desire telefonuma daha önce yüklediğim V10 Ndrivedaki haritayı, bu topicte verilen linkden indirdiğim v2.18 harita ile değiştirdim gayet güzel çalıştı. ilginize teşekkürler..

2011 Nissan Micra K13 Tekna CVT

Samsung Note 4 Edge

HP G62-b24ST (XW731EA)

Asus EEEPC.R101D-BLK011S
  • quote:

bir bilgi vermek istedim. HTC Desire telefonuma daha önce yüklediğim V10 Ndrivedaki haritayı, bu topicte verilen linkden indirdiğim v2.18 harita ile değiştirdim gayet güzel çalıştı. ilginize teşekkürler..

konuyu açan arkadaşada demiştim
  • diğer konudan alıntı
    quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest
    ndrive değilde kullandığı başarsoft haritası kapsamlı diyelim
    program olarak nokia maps bile daha kullanışlı hava durumu, bulunduğun konumu facebook twitter ve sms ile paylaşma özelliği ,gözde mekanlar fotoğraflı olarak gezebilme ,baz istasyonu desteği ile konumlama,wifi desteği ile konumlama,3D yerler.bunlar ndrive'da yok.üstelik nokia'ın kullandığı navteq haritası büyük şehirlerde başarsoft haritasından daha kapsamlı.

ne kadar güzel sölemişsin.

• telefona yeni flash attım şimdi klasörleri atıp imzaladığım ndrive dosyasını kursam yetiyor demi ?
    Sunrise cfw de harika biçimde çalışıyor.
    Tek sorun hatsıza almadığınız vakit edge interneti çalıştırıyor.

Orijinalden alıntı: actionboy35

Bomba bomba bomba.
    Süper bir program çok stabil ve harika.
    Sunrise cfw de harika biçimde çalışıyor.
    Tek sorun hatsıza almadığınız vakit edge interneti çalıştırıyor.

konumlama yöntemlerinden şebeke tabanlı bağlantıyı kapatırsan sorun kalmaz.
    kullanıyorum sunrise kullanıyorum gayet başarılı çalışıyor

Orijinalden alıntı: beyazarslann

-Arkadaşlar birisi bana ndirive nasıl imzalanır anlatablirmi yada nerden bulabilirim anlatımını.

Ben yüklediğim zaman sertifika hatası veriyor-

Kardeş şunu indir ; ( Link bozuktu , yenilendi..)

http://hotfile.com/dl/99963703/cd641d9/sertifika_5800.rar.html

rar'dan çıkarttıktan sonra, SignSİS yazan programı çalıştır, En üste Sertifikalandırmak istediğin dosyayı seç.. sonra Cer File yazan yerin sağındaki "..." noktaya basarak OPDA20years Güvenlik sertifikasını seç, Key file yazan yere yine üç noktaya basarak OPDA20years Kayıt girdisini seç. Bin dosyasını ve Sign Dosyalarını kullanma. Sonra "Sign The SİS" de..

Sertifikalandırmak istediğin dosyanın sonuna "signed" olarak yazıp yeni dosyayı çıkarıyor aynı klasör içine...Bu kadar.

• Öncelikle konuyu açan ve bizi bilgilendiren arkadaşa ve katkıda bulunanlara teşekkürler;

Sormak istediğim konu ndrive 9.3.18 ile kıyaslarsak bu versiyonun üstünlükleri neler acaba her iki versiyonuda kullanıp cevaplayabilecek birileri varsa memnun olurum. İkinci konu önceki sayfalardan anladığım kadarıyla haritada bir değişiklik olmamış bu konuda da bilgi vereceklere şimdiden teşekkürler

Saygılar

Orijinalden alıntı: Nanosoft

önceki sayfalardan anladığım kadarıyla haritada bir değişiklik olmamış bu konuda da bilgi vereceklere şimdiden teşekkürler

Saygılar

Haritada değişiklik var yeni harita 2010.08 datasına sahip.eski harita 2009.09 dur.
    ndrive10'un 9dan farkları:

yeni arayüz daha görsel
    kendi menüsü üzerinden gerekli yüklemeler yapmak(sesli yönlendirme,radar vb.)
    stabilite
    daha hızlı rota hesaplama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 2 Şubat 2011; 15:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

quote:

Orijinalden alıntı: usluçocuk06

beyler bişey soracam rotadan sapınca yine yeni rota için çok bekletiyor yada programdan atıyor mu?

Ben öyle bir hatayla karşılaşmadım.

Eğer rotadan saparsa "yol müsaitse geri dönün ve sağa sola ilerleyin" der. Onu da denedim.
  • merhaba arkadaşlar... ben ndrive ı sorunsuz yüklüyorum.. çalıştırmak için açıyorum fakat güncellemek için internet gerekli diye bi uyarı çıkıyor.. kabul etsem de reddetsem de programa girmeden kapatıyor programı... telefonumda hackli bi cwf yüklü..

bu herkeste çıkıyor mu? ne yapmalıyım?

Orijinalden alıntı: guvennet

merhaba arkadaşlar... ben ndrive ı sorunsuz yüklüyorum.. çalıştırmak için açıyorum fakat güncellemek için internet gerekli diye bi uyarı çıkıyor.. kabul etsem de reddetsem de programa girmeden kapatıyor programı... telefonumda hackli bi cwf yüklü..

Eski sürüm Ndrive kurulumu veya kalıntısı var mı.başka harita kullanıyorsan onu sil.bende hiç sorun çıkmadı tekrar kurdum şu an.
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma... Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma...Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez...Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez... Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun... Bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır... Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

quote:

Orijinalden alıntı: guvennet

merhaba arkadaşlar... ben ndrive ı sorunsuz yüklüyorum.. çalıştırmak için açıyorum fakat güncellemek için internet gerekli diye bi uyarı çıkıyor.. kabul etsem de reddetsem de programa girmeden kapatıyor programı... telefonumda hackli bi cwf yüklü..

Eski sürüm Ndrive kurulumu veya kalıntısı var mı.başka harita kullanıyorsan onu sil.bende hiç sorun çıkmadı tekrar kurdum şu an.

yok dostum zaten yeni cwf yüklemiştim... ama bi baktım pips kuruluydu ben de kaldırdım tekrar kurdum.. ondan sonra çalıştırmaya çalıştım programı açılıyor fakat hemen ekrana güncellemek için internet gerek diyor.. no diyorum programdan çıkıyor... yes diyorum bağlanıyor görünüyor.. bekliyorum bekliyorum %0 görünüyor... sonra sonlandırıyorum çıkıyor programdan tekrar.. yani bi türlü açamıyorum... :(

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.