Şimdi Ara

NDrive v10.1.15 TÜRKÇE +NDrive Güncel Türkiye Haritası 2010.12 Navteq (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
58.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, telefonum hacksiz orjinal V52 sürüm içinde Ndrive 9 küsür sürümü mevcut sadece haritayı indirsem ilgili klasöre atsam yeni haritayı görür mü? birde bu Ndrive sürümünün imzalı hali varmı acaba 9 versiyonu öyle kurmuştum şifre girip direkt yüklemiştim, sertifika vb. şeylerle uğraşmamıştım, iyi çalışmalar herkese.
  • 3 gündür sertifikayla uğraştım yüklemek için sonunda hallettim ve kurdum. Ama pek bi değişiklik yok Sadece görseller felan değişik. Ama harita diğerine göre biraz daha güncel. Gene de en iyisi Ndrive
  • Kurdum. Şu anda sunrise'da sorunsuz kuruldu. Haritaları atıp deneyeceğim. Çok teşekkürler.
  • arkadaşlar allah aşkına nedir bu ya 10 defa kurdum kaldırdım çok güzel bir yazılım ama neden sürekli ingilizce oluyor bu süreklide ingilizce konuşuyor. türkçe ses dosyasını atmış olmama rağmen ne menüsü ingilizce nede konuşmalar.

allah aşkına bir yadımcı olun.

v52 sonsürüm 5800 kullanıyorum.

lütfen yardım.

Ndrive_10.01.15_usig... isimli kurulum dosyasını hafıza kartına kurdum

ancak pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını hafıza kartına yada telefon hafızasına kurmak istediğimde "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen" hatası veriyor.

Neyse pips'i yüklemeden kurduğum ndrive programına giriyorum ve açılışta verdiği uyarı ise kurulum için internete bağlanmanız gerekir cinsinden şöyle bir uyarı veriyor "in order to install NDrive must connect to internet? Proceed?" Ee no diyince program kapanıyor, yes diyince wireless bulmaya çalışıyor hem wireless bulsa bile ne yapacak ki bağlanıp? İlacı milacı yokmu bunun? Bu programın "NDrive v9.3.14" sürümünde bu kurulum ve ilacı bu kadar basit değildi ve anlatılıyordu yani burda ne kurulum ne ilacı anlatılmamış bile. Başta konuyu açan arkadaş olmak üzere yardımcı olacak kimse yokmu detaylı bir şekilde?
    Intel® Core 2 Quad Q9400 (OC 3.5Ghz) / Gigabyte GA-EP45T-UD3R / Corsair Vengeance 8GB (4x2GB) (OC 1.75Ghz) / Akasa Venom İşlemci Soğutucu / Gigabyte Nvidia Geforce GTX 460 / Corsair CX600 / WD 1 TB Caviar Black / LG Super Multi DVD-RW / Cooler Master Kesik Yan Kapak, Şeffaf Pleksi Kaplama Mavi Şerid Ledli Kasa / Samsung SyncMaster 920N Black 19" LCD / LOGITECH X-540 70W 5 1 Hoparlör / HP C3180 Yazıcı

• hocam eline sağlık çok güzel de avrupa haritalarında rar şifresi yanlış diyor ve rar dan çıkarmıyor bg ve rou haritalarını indirdim açmadı benden mi acaba yoksa gerçekten şifre mi yanlış?
  • Al benden de o kadar sertifika nasıl yükleniyor, ne yapmamız gerekli ? NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalamamız gerekli ama nasıl oluyor bu işlem onu tıkladığımda sertifika hatası lütfen uygulama yükleyicinizle görüşün gibi bişi diyor

Orijinalden alıntı: orkun85

1: Ndrive klasörünü hafıza kartına atın. 2: NDrive_10.01.15_unsigned.sis dosyasını imzalayıp hafıza kartına kurun 3: En son pips_s60_1_6_ss.sis dosyasını kurun..
    4-Tur.map dosyasını NDrive klasöründeki maps klasörünün içine atın 5-Ses dosyasını rardan çıkarıp ndrive klasörünün içindeki voices klasörüne atıyoruz.

birde kullandıgın cfw pips içeriyorsa pips_s60_1_6_ss.sis kurmana gerek yok.v9-3-14 aynı değil kurulum.

hocam pardon ben ilk defa cfw yükleyecem(sunrise). şimdi kurumdan sonra malum ndrive da yükleyecem çünkü en çok kullandığım program 5800 de.
    kurarken unsigned olanı yükleyebilirmiyim? yani sign etmekle uğraşmadan direk yükleme yapabilirmiyim cevaplarsan çok sevinirim.
    not: pips olanı kurmayacağım, onu anladım :)

• Uyduyu nasıl bulduracaz? Uyduyu buldurmayıroum bür türlü...Yardım Lütfen....?
  • arkadaşlar bende Ndrive v10.2.06 versiyonu kurulu. şuanda navteq 2010.12 haritasını kullanıyorum. cihazım wave II s8530. başarsoftun haritasını indirip attım ama kilitli gözüküyor. nasıl açabilirim?
  • Reis-i Eagles konusundan onun anlatımıyla ve dosyasıyla kurmaya çalıştım fakat NDrive.sis dosyasına da Pıps.sis dosyasına da "Yüklenemiyor. Bu dahili bir bileşen." hatası veriyor.. Reis-i Eagles sitesinde de araştırdım, DH ye de baktım fakat çözüme kavuşmuş açık bir anlatım yok. Bilgisi olan varsa açıklama lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 18 Ağustos 2011; 19:48:10 >
  • dogru haritayi bulana kadar uploaded limiti doldu iyi mi
    Hadi hayirlisi
    program calisiyor ama haritaya girdigimde haritada gozuken yerler etrafimda ne var a girince cikmiyor, ekranda surekli yukleme isareti cikiyor.
    Yardimci olabilecek olan var mi?
    AMD Ryzen 5 5600x , Gskill 2x8 CL18 3600MHZ , Asus Rog Strix 3070 OC , Asus Rog Strix X570-E Gaming , Asus Rog Strix LC360 RGB , Cooler Master H500M , Samsung 980 1TB , Asus TUF VG259QR 165HZ FHD , Corsair RM850X 2020
  • hala cevap bekliyorum
  • Ben Kurdum Fakat Şöyle Bir Sıkıntım Var Aramada Hiç Birşey Bulmuyor En Basiti Atatürk Havalimanı CNR Fuar Merkezi İkiteli Oto Sanayi Vs Hiç Biri Aramada Çıkmıyor.. Bu Gibi Yerlerin Tam Adresini Nasıl Bileyimki
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.