q6600 vs x5460 işlemciler çöp mü oldu
eski pc mi windows 10 yükledim bu iki işlemcide elimde ekran kartım ati hd 4850 ram 8 eskiden android emilatörleri çok iyi şekilde çalıştırıyordu
benim bu pc den çok bişey beklediğim yok sadece anroid emilatör çalıştırsın yeter açamıyor bile çok aşırı kasmalar oluyor
artık bu pc ler çöp mü oldu kullanılmazmı neden böyle sorunla karşılaşıyorum önceden dediğim 3 5 sene önce yag gibi çalışıyordu ne olduda bu kadar kasmalar oluyor
açamıyor dahi
teşekkürler
arkadaşlar şirketteyim bazı hataları düzetlmek istedim hepten maf ettim
mesela 1253 sayısı yazıyorum excel doyasına 12,53 oluyor ne yapsapmda düzelmiyor
şirkette çalışan bilgisayarcı geldi yapamamdı yardımcı olurmusnuz
mesela 123456 yazıyorum 1234,56 bu şekilde oluyor
13 yazıyorum 0,13 oluyor
bu hataları nasıl düzelteilirim
teşekkürler
benim çocuklar sürekli çocuk içerikli video izliyorlar reklam çıkınca sinir oluyorlar dolaysıyla bende sinir oluyorum android te bir sürü çözümü var fakat webos için bişey bulamadım dns diye birşeyler buldum
benim modem keenetic reklam engelleme yaptım yine çıkıyor reklam
varmıdır bunun bir çaresi
teşekkürler
intel Xeon X5460 İşlemci sorunu yardım rica ediyorum
aliexpresden xeon işlemci aldım 5460 775 soket asus p5Q3 delüx wifi anakartta kullanıyorum fakat bazı programları kuramıyorum hata veriyor
işlemci güncelleyin gibi hatalar alıyorum
mesela sanal pc kurulamıyor hata veriyor vavoo kuramıyorum hata veriyor memuplay kurulmuyor hata veriyor
bu hataların çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevirim teşekkürler
arkadaşlar trentyoldan 2000tl degerinde pc monitör aldım tüm ısrarlarıma yazışmalarıma ramen fatura göndermiyorlar
bu saatten sonra ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz
şikayet var sitesine şikayette bulundum aramadılar dahi
faturamı gönderin diye yorum yaptım yorumu yayına almadılar olumsuz yorumu yayına almıyorlar
müşteri temsilcisi ile online olarak yazışıyoruz gönderdim diyor ama ne gelen var ne giden bekleyin diyorlar 1 hafta bekledim yine yazıştık yine aynı muhabbet
https://www.sikayetvar.com/trendyol/fatura
Elazığ'da işsiz babanın valiliğe sitemi
|
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.274
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 135.555 (Bu ay: 2.512)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 108 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar