Şimdi Ara

NDrive v10.1.15 TÜRKÇE +NDrive Güncel Türkiye Haritası 2010.12 Navteq (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
0
Favori
58.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim telefonum HTC desire, yeni aldım biraz acemiyim kusura bakmayın. nette aratırken bu konuyu buldum, bir soru sormak istiyorum.
    Geçenlerde ben de v10.1.15 ndrive'ı yükledim şimdi sadece haritayı güncellemek istiyorum. Ama anladığım kadarıyla önce halihazırdakini kaldırmam gerekecek. Buraya kadar tamam. peki bu linklerde verilen sürüm sadece nokia için mi yoksa benim androidte çalışıyor mu? bir bilen cevaplayabilirse çok teşekkür ederim.

2011 Nissan Micra K13 Tekna CVT

Samsung Note 4 Edge

HP G62-b24ST (XW731EA)

Asus EEEPC.R101D-BLK011S
  • sadece symbian uyumlu harita.android uyumlu değil.

Orijinalden alıntı: orkun85

sadece symbian uyumlu harita.android uyumlu değil.

ilginize teşekkür ederim. bendeki harita için v.2.18 2009-12 yazıyor (bi de 2010/04/13 03:35 de yazıyor ama onu tam anlayamadım). bu topicteki harita 2010.08 yazınca atladım tabi. herhalde andoridi de vardır bunun aramaya devam edeyim..

2011 Nissan Micra K13 Tekna CVT

Samsung Note 4 Edge

HP G62-b24ST (XW731EA)

Asus EEEPC.R101D-BLK011S
  • -Arkadaşlar birisi bana ndirive nasıl imzalanır anlatablirmi yada nerden bulabilirim anlatımını.

Ben yüklediğim zaman sertifika hatası veriyor-

Orijinalden alıntı: beyazarslann

-Arkadaşlar birisi bana ndirive nasıl imzalanır anlatablirmi yada nerden bulabilirim anlatımını.

Ben yüklediğim zaman sertifika hatası veriyor-

burada resimli anlatım var
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/yeni-sisteme-gore-opda-net-cn-adresinden-sertifika-alma-anlatimi-by-reis-i-eagles-t625.html

ama ben olsam hackli bir 5800 yazılım yükler uğraşmam sertifikayla(C6 cfw veye V52 cfw)

• quote:

Harita bütün işletim sistemleri ile uyumlu.sonuçta haritayı çalıştıran programın kendisi.yanlış bilgi vermeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

quote:

Harita bütün işletim sistemleri ile uyumlu.sonuçta haritayı çalıştıran programın kendisi.yanlış bilgi vermeyelim.

arkadaş bende android telefonda var.haybeden sallamıyoruz burada.Denemesem niye yazayım.
    symbianda alt sürümde(3.5.27 ve v9.3.18) bile harita çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 29 Ocak 2011; 17:22:53 >

quote:

Orijinalden alıntı: SinanBest

quote:

arkadaş bende android telefonda var.haybeden sallamıyoruz burada.
    symbianda alt sürümde(3.5.27 ve v9.3.18) bile harita çalışmıyor

alt sürümde tabi çalışmaz.ndrive v10 ile çalışır 2.18 versiyonlu harita.ve symbian olsun android olsun ndrive v10 ise eğer program 2.18 sürüm harita çalışır.

• xperia da çalışmıyor.android telefon.

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

ben ankarada kullanıyorum. köy yollarını göstermese de uydu görünümü var. Ayrıca sen saçmalıyosun köydeki adam GPS'i ne yapsın

Bu tip düz mantık adamlara hastayım gerçekten. Ben işim gereği hem de gezmeyi sevdiğimden sürekli bu ip yollarda geziyorum ve rotalarımı bu tip yollardan yapıyorum. İlla köydeki kullanacak diye bir mantık yok, Ankara'nın dışında da hayatlar var.

düz mantık hae. . Sinyali çabuk bulması ve köy yolları olması bu programı en iyi yapmaz sadece bunu demek istemiştim. Ayrıca Ankara'da bile market, dersane, eczane vb. adlarının (baktıklarımın) neredeyse %60'ı yanlış yazılmış. Ben de senin gibi insanları tersliycek küçümsüycek yer arayanlara ayarım...

Sinyali çabuk bulmanın program ile zerre alakası yok önce orada anlaşalım.

Konu sadece köy yolları değil poi çeşitliliği ve harita güncelliği de önemli. Bunun yanında aradığını ne kadar zamanda bulabiliyorsun tam adres arama var gibi kriterler de önemli. Ovi güzel bir uygulama ancak haritası yeterli değil ve kullanımda arama kısmı yeterince hızlı ve doğru sonuca ulaşması problemli. NDrive benim için aracımda kullandığım iGo'nun telefondaki karşılığı diyebilirim, olduka başarılı çünkü hem arama filtreleri güzel çalışıyor hem hızlı buluyor hem kapı numarasına kadar arama yapabiliyorsun hem de dediğim gibi haritası güncel.

Ovi'yi yurtdışında İsveç, Almanya ve Avusturya'da kullandım oralarda harita güncelliği açısından genel olarak memnun kaldım üstelik diğer programların sunmadığı "yüüyerek gitme" desteği de turistik gezileriçin çok güzel ama TR için haritanın yetersizliği işi ne yazık ki bozuyor.

Bir şeyi körü körüne savunmadan artıları ve eksiler ile değerlendirmeyi öğretemedik bir türlü.

• teşekkür ediyorum. sorunsuz çalıştı 5800xm sunrise v2.1 de.

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 2011
  • hocam ücretsiz yani bu. Navigasyon anteni sağlam değil 5800 ın umarım uydu bulur :) Sonra gelmesin ABD savunma bakanlığı baskına.

Orijinalden alıntı: actionboy35

Arkadaşım bu ne hata veriyor. Serfitika hatası nedir ? İlla hacklemek mi gerekiyor telefonu. Başlayacam ..

Sertifika almayı reis-i eagles dan öğrenebilirsin.
    burada resimli anlatım var-SERTİFİKA-
    http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/yeni-sisteme-gore-opda-net-cn-adresinden-sertifika-alma-anlatimi-by-reis-i-eagles-t625.html

Telefonu hacklemekde zor değil.Forumda arkadaşların 5800 için hackli yazılmıları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 30 Ocak 2011; 23:57:54 >

• Bu sürümün Avrupa haritalarını bulabilen var mı?

Orijinalden alıntı: ntquartex

Bu sürümün Avrupa haritalarını bulabilen var mı?

hangi ülke lazım

quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Bu sürümün Avrupa haritalarını bulabilen var mı?

hangi ülke lazım

Banada bu sürümün Bosna Hersek haritası lazım bulabilirmiyiz ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.