Şimdi Ara

Nautilus Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde support olarak oynuyorum. Nautilus hem support hemde jungle olarak dikkatimi çekti.
    Sizce nasıl bir hero? Oynamaya değer mi ve öğrenmek için izleyebileceğim birileri var mı?

• 4 Tane CC ye sahip kendisi TF lerde çok güzel iş yapıyor. Valla nerf merf dediler bir ara yemiş heralde kullanmıyor millet ama oynamasıda zevkli ve kullanışlı bildiğim kadarıyla.
  • KST de Scarlet çok iyi oynamıştı nautilus'u o maçın videosu varsa onu izleyebilirsin
  • Gayet güzel bir hero gankablesi iyi. İceborn ile katliam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Normalde support olarak oynuyorum. Nautilus hem support hemde jungle olarak dikkatimi çekti.
    Sizce nasıl bir hero? Oynamaya değer mi ve öğrenmek için izleyebileceğim birileri var mı?

eskiden theoddone çok güzel oynuyordu ama artık oynuyor mu bilmem hatta baya alay konusu olmuştu nautilius nerf yiyince oddone yüzünden yedi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fields of Justice

4 Tane CC ye sahip kendisi TF lerde çok güzel iş yapıyor. Valla nerf merf dediler bir ara yemiş heralde kullanmıyor millet ama oynamasıda zevkli ve kullanışlı bildiğim kadarıyla.

Q'sunun etkisi nerf yedi. İlk çıktığında adama çarpmayınca yere saplanıyor ve kendini Amumu gibi oraya çekiyordu. Artık adamı yakalayınca ortaya çekiyor, bir de sadece duvara tutturursan kendini oraya çekiyor. Ama Lore'undan, tank olmasından ve karakterden (Mordekaiser gibi yeni bir ekol olma potansiyeli var) dolayı çok seviyorum. Sadece şöyle bir sorunu var: 1v1'de adamı alamıyorsun. Tank olduğunda oluyor bu tabii ama damage kasarsan da useless oluyor biraz. Diğer tanklara göre soloQ'da daha güçsüz kalıyor bu yüzden ama takımın iyiyse muhteşem bir support/tanktır. Bu arada oynayan bir streamer bulursan bana da haber verirsen sevinirim

• Bir kere ap gitmistim 29-1-2 skorum var(level 30).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    teemo aldım build öneriniz ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nau iyidir candır ama cdler biraz uzun ve damage yok resmen. mesela top lane gank yedi öldü sizin adam karşıdakinin canı kaldı 300 falan gidip kesemezsin yani ama tfde iyi işler çıkartıyor. gank gittiğin adam %80 ölür ya flash atar ya da döner 2 nizi keser. flashla bile kaçamıyor çoğu zaman.
    birde nau erken towerdive atabiliyor shield sayesinde çok zarar almadan çıkıyor
  • 2.5 AS ile komik görüntüler ortaya çıkarabilen bir karakter.

• Skillerin cooldown süresi çok uzun ve çok mana yiyorlar.
  • arkadaş natilius daha çok haritanın ortasında yer alan nehirde işe yarar baksana adam deniz altı gibi bişi.işte her heronun kendine göre özellikleri var nehirleri ve suyu seviyorsan natiliusu öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambit2

2.5 AS ile komik görüntüler ortaya çıkarabilen bir karakter.

güzeldi =)

• quote:

4 Tane CC ye sahip kendisi TF lerde çok güzel iş yapıyor. Valla nerf merf dediler bir ara yemiş heralde kullanmıyor millet ama oynamasıda zevkli ve kullanışlı bildiğim kadarıyla.

5tane
    Pasif
    Q
    W(snared)
    E
    R

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nautilius en sevdigim herolandan biri... Genelde ap giderim... Eskiden jungle gitmesine çok karşıydım nedeni ilse 4 lvl e kadar junglede çok yavaş kalması... Fakat geçenlerde bende nau. ile jungle gitmeye kadar verdim.. 3-4 maç attıkdan sonra artık nau nun tam bir jungle herosu olduguna karar verdim. :D Jungle için favorim normalde udyr dı fakat artık nau kullanıyorum... Gang atması hem çok kolay hemde etkili...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

quote:

5tane
    Pasif
    Q
    W(snared)
    E
    R

Hacı snared efekti zaten pasiften geliyor. W'nun efekti sadece kalkan vermesi ve Aoe olarak DoT vurması.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

quote:

5tane
    Pasif
    Q
    W(snared)
    E
    R

Hacı snared efekti zaten pasiften geliyor. W'nun efekti sadece kalkan vermesi ve Aoe olarak DoT vurması.

Normalde belli bir saniye sonra vuruyor ya w basınca hemen snare yiyor dene bi wukongun aa+q su gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CC Makinesi
  • En son W buff almıştı support olarak oynuyorum bende genelde eğlenceli bi champ
  • Ne anladıgını gerçekten çok merak ettim bi açıklarmısın?zekilik kısmına sonra gelicem.
  • Teşşekür ederim artık görüştügümüz bir gün kullanırım onu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.