Şimdi Ara

Nasus Stack kaçta patlama yapar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayir.ilk 10 dk kesersin sonrasi cok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

Hayir.ilk 10 dk kesersin sonrasi cok zor.

Asıl ilk 10 dakika kesemezsin sonrası çok kolay
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Hocam pek bilmiyorum.Ryze cok oynarim.Karsima nasus geldiginde kesiyorum genelde. Gecen karsima ryze geldi ben nasustum en fazla 900 stack civari bitti 2 vurusta öldü Hersey oynayana bagli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: dommann

Ulti için bi tutuştur at oldu bitti ?

Nautilius gibi riven gibi ekstra bi kalkanı varmı , yada tahm kench ya da sion. Ondan bahsediyorum. Nasus'u işi bilen takım 35.dk'dan sonra hayli hayli eritir. İsterse üçlüyü de çıkmasın full tank olsun.

Bi yerden sonra herkes vereceği max. damageye ulaşıyor. Hiçlik değneği bitirmiş bi leblanc bile nasusun yarı canını götürür tek komboda

Ulti için tutuştur he?
    Nasus doğru itemlerle ve 500 stack ilw kesinlikle durdurulamaz.

• Pırıltıda artık cd veriyor belki alınır ya öyle deme

• Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    durdurlamaz öyle mi :D :D o yüzden hiç bir yerde nasus alan yok dimi. Oğlum siz şakamısınız. Ranked'da kaç kere karşına nasus geldi. Tutuşturun işlevini falan biliyon mu sen
    Hadi yallah oyunu öğren sonra muhattap olursun benımle
  • Nasus latede düşüyor.
  • ne bilim ölçmedim ki afA:WERASFD:ADSF:ASDF:AS (komik bulduysan beyen)

edit: noldu eksilemiyorsunuz AHAHHAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 12 Aralık 2015; 14:21:25 >
  • mümkün mertebe late gamede bırakmadan oyunu bıtıreceksın yoksa o hero toparlıyor her türlü bırak q sunu slowu yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Pırıltıda artık cd veriyor belki alınır ya öyle deme

Earlyde damage için item çıkmaya hiç ama hiç gerek yok çünkü zaten trade girmeyip stack yapmaya çalışıyosun damage değil lanede daha uzun süre kalmak için item çıkılmalı.mana için buzul örtü yeterli oluyo zaten.
  • nasus metaya uygun değil tflerde çok useless kalıyor anca toptan yarıcak onun içinde takımın defansif olamsı lazım olası bi tfde ışınlan atıcaksın ama tr serverinden bahsediyoruz o yüzden trde taşınmıyor
  • dk 20 = 400 stack = WİN
  • quote:

durdurlamaz öyle mi :D :D o yüzden hiç bir yerde nasus alan yok dimi. Oğlum siz şakamısınız. Ranked'da kaç kere karşına nasus geldi. Tutuşturun işlevini falan biliyon mu sen
    Hadi yallah oyunu öğren sonra muhattap olursun benımle

ben senin oğlun olacak yaşı çoktan geçtim kelimelerine dikkat et. tutuşturun işlevini gayet iyi biliyorum sen gerçekten kasmış bir nasusu durdurabileceğini mi düşünüyorsun ?
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    adam gibi cevap verenlere , hep adam gibi cevap verdim bugüne kadar. Yani herkes ederine göre cevabını alır.
    Oyun konusuna gelince de Kasmış bir nasus durdurulamıyor olsaydı. Marini , ZionSpartan'ı , The Shy'ı Hep nasus oynarken görürdük dimi ?
    Bu adamlar 20 dakikada 550 civarı stack yapabilecekken , neden bu şampiyonu almıyorlar ? Ya da Win Rate'si neden yüksek değil bu nasusun.
    Şahsen Ben Nasus'u çok sevmeme rağmen , Oynamama rağmen , 20 dakikada 450-500 stack yapmama rağmen , %40 win rate ile oynuyorum bu şampiyonu. Belki de ben beceremiyorumdur ama ,
    Kasmış bi Apc , Adc ' de çıktığım o tank itemlerine rağmen çok kolay , alabiliyordu. Qss 'i var , Morgana Lux gibi Stun atanlar var , Ap sup iteminde yavaşlatma var. Herşeyden bi kitle kontrol yiyorsun. Tutuşturu da salladılar mı üstüne , Pasiften gelen can çalmanın etkisi azalıyor , Ultinin verdiği can düşüyor.
    Silverda Bronzda Gold'da Tabi taşınır bu şampiyonla. Neden ? Bir Q vurdugunda adamın yarı canını aldığını görünce kaçışmaya başlıyorlar çil yavrusu gibi. Zaten top'tan da mutlaka 2-3 kill buluyosun bu eloda.
    Yap bakalım bunu dia 12345 yada master challenger'da. O nasus kitle kontrol'den çıkana kadar teamfight biter. O nasus 100 stack yapana kadar 3 kere jungle gelir. İşte bu yüzden çok rahat durdurulur.
    İsterse 40 kill alsın. Karşı takım 80-90 farmlı leblanc oynamıyorsa , Kite yapabilmeyi beceremeyen bir '' Ad Carry '' yoksa , Bunları Koruyamayan bir support yoksa Nasus'tan , O zaman hiçbir halta yaramaz

• quote:

adam gibi cevap verenlere , hep adam gibi cevap verdim bugüne kadar. Yani herkes ederine göre cevabını alır.
    Oyun konusuna gelince de Kasmış bir nasus durdurulamıyor olsaydı. Marini , ZionSpartan'ı , The Shy'ı Hep nasus oynarken görürdük dimi ?
    Bu adamlar 20 dakikada 550 civarı stack yapabilecekken , neden bu şampiyonu almıyorlar ? Ya da Win Rate'si neden yüksek değil bu nasusun.
    Şahsen Ben Nasus'u çok sevmeme rağmen , Oynamama rağmen , 20 dakikada 450-500 stack yapmama rağmen , %40 win rate ile oynuyorum bu şampiyonu. Belki de ben beceremiyorumdur ama ,
    Kasmış bi Apc , Adc ' de çıktığım o tank itemlerine rağmen çok kolay , alabiliyordu. Qss 'i var , Morgana Lux gibi Stun atanlar var , Ap sup iteminde yavaşlatma var. Herşeyden bi kitle kontrol yiyorsun. Tutuşturu da salladılar mı üstüne , Pasiften gelen can çalmanın etkisi azalıyor , Ultinin verdiği can düşüyor.
    Silverda Bronzda Gold'da Tabi taşınır bu şampiyonla. Neden ? Bir Q vurdugunda adamın yarı canını aldığını görünce kaçışmaya başlıyorlar çil yavrusu gibi. Zaten top'tan da mutlaka 2-3 kill buluyosun bu eloda.
    Yap bakalım bunu dia 12345 yada master challenger'da. O nasus kitle kontrol'den çıkana kadar teamfight biter. O nasus 100 stack yapana kadar 3 kere jungle gelir. İşte bu yüzden çok rahat durdurulur.
    İsterse 40 kill alsın. Karşı takım 80-90 farmlı leblanc oynamıyorsa , Kite yapabilmeyi beceremeyen bir '' Ad Carry '' yoksa , Bunları Koruyamayan bir support yoksa Nasus'tan , O zaman hiçbir halta yaramaz

Bu sezonun ortalarına kadar tr challenger 1. Si nasus mainli birisiydi bunuda uyandırayım. Siz nasusu ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama latede doğru compta mahvediyor ortalığı. Hiç q atmasın sadece w su e si ve ultisinin hasarıyla yine iş yapar.

• quote:

Ulti için bi tutuştur at oldu bitti ?

Nautilius gibi riven gibi ekstra bi kalkanı varmı , yada tahm kench ya da sion. Ondan bahsediyorum. Nasus'u işi bilen takım 35.dk'dan sonra hayli hayli eritir. İsterse üçlüyü de çıkmasın full tank olsun.

Bi yerden sonra herkes vereceği max. damageye ulaşıyor. Hiçlik değneği bitirmiş bi leblanc bile nasusun yarı canını götürür tek komboda

Tutuştue azami can arttıran yetenekleri etkilemez; Nasus, Renekton, Lulu vb

• dommann D kullanıcısına yanıt
    lux ve stun. sen çok iyi biliyosun tartışamayacağım artık seninle.

ulti atan nasusa ignite atmaya devam et sen
  • O zaman Nasus neden büyük turnuvalarda alınmıyor falan tarzı muhabbet olmuş. Orada Nasus'u nasıl durduracaklarını az çok biliyorlar. TRde challengerda bile adam akıllı comp kurulmazken Nasus nasıl olur da eriyor anlam veremedim. Gayette güçlüdür kendileri nefret ederim. Güç patlaması olayı ise rakibe ve builde göre değişir. Stack öyle çok fark yaratmaz normal giden bir lanede.
  • quote:

Nasusun güç patlaması buzul örtü + hayalet pelerini bitip +250 stack'e ulaştığında.
    Pırıltı bitip , +350 stack yaptığında
    Üçlü alıp +550-600 stack yaptığında'dır bence.

Nasusun şahsen lane'de ct'si falan olduğuna inanmıyorum yok öyle bir şey. Eğer nasus biliyorsa 2-3 kere şansa kesebilirsen kesersin. Zaten dakika 15-20'den sonra öyle bi şansın da kalmayacak. Karşına nasus geldiğinde 10 dakika'ya kadar şansını zorla. Kesmeye çalış. Sonrasında Mid'e git bot'a git. Karşı ormanı rahatsız et. Oradan da kill çıkaramazsan ,
    Mid veya botta 5 kişi pushlayın. Eğer Dakika 20'de öyle birşeyler yaparsanız , O toptaki nasus'ların %90 ' ı inmiyor toptan. Adamlar resmen rahat rahat stack'in zevkini çıkarıyor. E tabi bu arada oyun elden gidiyor , haberleri yok.
    Bu arada late gittikçe güçlenen hero falan da değil nasus. Dakika 15 ile 35 arası rakibi yok eyvallah fakat. TeamFight'ta Apc ya da Adc Kitle Kontrolün üstüne rahatlıkla Nasus'u eritebiliyor. W' attığında Qss basan bi Adc'yi Apc' yi kovalayım derken o sırada ölüyor Nasus. Kendisinin ekstra bir zırhı kalkanı canı vs. yok.

Nasusken karşına Tryndamere gelsinde gör Ct si yokmu varmı

• HAHAHAHA Lux Stun :D Nasus Ultisini İgnite ile counterlamak :D Pasifi diyecektin sanırım kardeş :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.