Şimdi Ara

Nasus Stack kaçta patlama yapar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dediklerinize göre Nasus Free Win , Nasus Çok op , Ben bilmiyorum , Siz herşeyin en iyisini bilirsiniz. Öyle mi. Alın taşıyın o zaman sevgili gold silver kardeşlerim.
    Madem bu kadar güçlü , hadi bakalım çıkın nasusla dia 3 den sonrasına da , bizle de paylaşın.
  • Try mi nasusun counteri :D hahahaha :D güldüm ha :D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

quote:

Orijinalden alıntı: dommann

adam gibi cevap verenlere , hep adam gibi cevap verdim bugüne kadar. Yani herkes ederine göre cevabını alır.
    Oyun konusuna gelince de Kasmış bir nasus durdurulamıyor olsaydı. Marini , ZionSpartan'ı , The Shy'ı Hep nasus oynarken görürdük dimi ?
    Bu adamlar 20 dakikada 550 civarı stack yapabilecekken , neden bu şampiyonu almıyorlar ? Ya da Win Rate'si neden yüksek değil bu nasusun.
    Şahsen Ben Nasus'u çok sevmeme rağmen , Oynamama rağmen , 20 dakikada 450-500 stack yapmama rağmen , %40 win rate ile oynuyorum bu şampiyonu. Belki de ben beceremiyorumdur ama ,
    Kasmış bi Apc , Adc ' de çıktığım o tank itemlerine rağmen çok kolay , alabiliyordu. Qss 'i var , Morgana Lux gibi Stun atanlar var , Ap sup iteminde yavaşlatma var. Herşeyden bi kitle kontrol yiyorsun. Tutuşturu da salladılar mı üstüne , Pasiften gelen can çalmanın etkisi azalıyor , Ultinin verdiği can düşüyor.
    Silverda Bronzda Gold'da Tabi taşınır bu şampiyonla. Neden ? Bir Q vurdugunda adamın yarı canını aldığını görünce kaçışmaya başlıyorlar çil yavrusu gibi. Zaten top'tan da mutlaka 2-3 kill buluyosun bu eloda.
    Yap bakalım bunu dia 12345 yada master challenger'da. O nasus kitle kontrol'den çıkana kadar teamfight biter. O nasus 100 stack yapana kadar 3 kere jungle gelir. İşte bu yüzden çok rahat durdurulur.
    İsterse 40 kill alsın. Karşı takım 80-90 farmlı leblanc oynamıyorsa , Kite yapabilmeyi beceremeyen bir '' Ad Carry '' yoksa , Bunları Koruyamayan bir support yoksa Nasus'tan , O zaman hiçbir halta yaramaz

Bu sezonun ortalarına kadar tr challenger 1. Si nasus mainli birisiydi bunuda uyandırayım. Siz nasusu ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama latede doğru compta mahvediyor ortalığı. Hiç q atmasın sadece w su e si ve ultisinin hasarıyla yine iş yapar.

Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi irelia ile

bu ne sevdadır?yoksa bir irelia seni esir aldıda stockholm sendromumu yaşıyorsunyoksa tamamen saf bir aşk ile mi seviyorsun ireliayı?

aşkınızın şarkısı attım.irelia gibi ile zıplayıp durun heroların insanların üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 13 Aralık 2015; 13:41:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dommann

Dediklerinize göre Nasus Free Win , Nasus Çok op , Ben bilmiyorum , Siz herşeyin en iyisini bilirsiniz. Öyle mi. Alın taşıyın o zaman sevgili gold silver kardeşlerim.
    Madem bu kadar güçlü , hadi bakalım çıkın nasusla dia 3 den sonrasına da , bizle de paylaşın.

Kara balta+ninja tabi+randuine sahip Darius dk 20-25 arasında, nasusla 1v1 yapabilir mi hocam? West +plat2 oyunlarda çok rahat 2 aydir nasus gormuyorum. Nasil bir match-up olur merak ettim.

• neyin tartışması bu ya? nasus oyunun en güçlü herolarından ve adam kaç stackte güç patlaması olur diye sormuş. dk 20 400 stack nasus yeterlidir

bu arada demmon bilmem ne arkadaş nasusun ne kadar op olduğunu biliyor ve kimse alıp freelo kasmasın diye böyle kötülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 13 Aralık 2015; 15:01:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Try mi nasusun counteri :D hahahaha :D güldüm ha :D:D:D

Westte oyna nasus karşına bir gün try gelirse gülersin yine.Trdekiler haraslamak nedir bilmiyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.