Şimdi Ara

Nasıl zengin olurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Foruma "Nasıl zengin olurum ?" diye konu açarak tabi ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaReis_24

Foruma "Nasıl zengin olurum ?" diye konu açarak tabi ki...

Hala fakirim ama.
  • bence zengin olmak için ilk önce Avrupa ya 2 haftalık tatile git yer ülkeyi şehri gez. tabi buna yaparken boş gezme orada olup da Türkiye de olmayan bi şey bul aç dükkanını yap kendi işini.
  • Kesinlikle ozgun bir urun bulup pazarlayarak.

Mesela stress carkini bulan patentini alan adam pazarlayamadigi icin hala fakir.

Su ses cikartan miknatisli stres zimbirtisini sen bulabilirdin.

Yada selfi cubugunu sen bulabilirdin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel şeyler yazardım ama yine yanlış anlaşırım diye yazmıyorum. Bu tarz konularda yazacağım şeyler bellidir.
  • bina dikerek. ama şansla. ve de zenginliğin tadını sen çıkaramazsın ancak çocukların çıkartır. hep aklıma şu gelirdi(izlediğim filminde etkisiyle) hayatta öyle bir şey anahtar var ki onu yapan adam en mükemmel adam olacak. anlatamadım galiba ama oyunlarda söylediğimiz bug olayı. ben evrenin bir sistem üzerinde olduğuna inanıyorum. bu sisteminde bir anahtarı olmalı. lokman hekim ile tanrı ilişkisinde olduğu gibi. ölümsüzlük ilacını buluyor ama tanrı engel oluyordu. aslında ölümsüzlük değilde insanları hakimiyet altına alabilmenin bir yolu olmalıdır diye düşünüyorum. yani öyle bir konuşacaksın ki tüm kitle sana tapacak. öyle bir yol bulacaksın ki hayatta hiçbir zaman kaybetmeyeceksin. bunu üstün zeka ile ya da başka bir şey ile değil sadece sistem üzerine kurulan evrenin anahtarını bularak. ha tabi hayalde kalıyor bu. gerçekte olduğunu düşünsem de hatta kullananları düşünsem de benim ulaşamayacağım kesin.

evreni yöneten bir insan grubunun olduğunu herkes biliyor ama bunlar nasıl yöneten kısmına geçmiş diye de sorgulamak lazım. zenginlik mi? nasıl zengin olmuşlar. petrolü değerlendirerek diyoruz ama petrolün bu kadar zengin edeceğini nereden öğrendiler? depremleri bile yönettiklerine inanıyorum bu kesimin. belki de ölümsüzdürler. çünkü bu güç her zaman olmuştur. ve bu güçte hep aynı kesimler tarafından elde tutuldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımcı olur musunuz?
    20 yıl önce açıldı
    Nasıl Zengin Olunur?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bimden 35 kuruşa su al ve ünlü bir yerin önünde 1 tl ye sat
  • Bir kere gerçekten böyle bir hayalin varsa ve bu uğurda fedakarlık yapabileceğine inanıyorsan, kendi işini kurmalısın.
    Başkasının yanında çalışarak zengin olamazsın, yüksek bir hayat standardına sahip olabilirsin ama zenginim diyemezsin.
  • tam 25 yaşımda zengin olduğumda editlerim :D
  • Zengin olursan

• Eskiden ASPIRINE yazıyordun ama fixlediler sanırım

• Hesoyam.
  • Sermayen varsa ticaretle.
    Yoksa çok zor. Üstteki bi arkadaşın dediği gibi stres çarkı benzeri çok tutulan bir şeyi düşünüp bulup piyasaya sürmen lazım.
  • Kripto para piyasası ile olabilirsin, ya da elindeki tüm parayı kaybedersin. İnce bir çizgi var arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Güzel şeyler yazardım ama yine yanlış anlaşırım diye yazmıyorum. Bu tarz konularda yazacağım şeyler bellidir.

Yaz yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

bina dikerek. ama şansla. ve de zenginliğin tadını sen çıkaramazsın ancak çocukların çıkartır. hep aklıma şu gelirdi(izlediğim filminde etkisiyle) hayatta öyle bir şey anahtar var ki onu yapan adam en mükemmel adam olacak. anlatamadım galiba ama oyunlarda söylediğimiz bug olayı. ben evrenin bir sistem üzerinde olduğuna inanıyorum. bu sisteminde bir anahtarı olmalı. lokman hekim ile tanrı ilişkisinde olduğu gibi. ölümsüzlük ilacını buluyor ama tanrı engel oluyordu. aslında ölümsüzlük değilde insanları hakimiyet altına alabilmenin bir yolu olmalıdır diye düşünüyorum. yani öyle bir konuşacaksın ki tüm kitle sana tapacak. öyle bir yol bulacaksın ki hayatta hiçbir zaman kaybetmeyeceksin. bunu üstün zeka ile ya da başka bir şey ile değil sadece sistem üzerine kurulan evrenin anahtarını bularak. ha tabi hayalde kalıyor bu. gerçekte olduğunu düşünsem de hatta kullananları düşünsem de benim ulaşamayacağım kesin.

evreni yöneten bir insan grubunun olduğunu herkes biliyor ama bunlar nasıl yöneten kısmına geçmiş diye de sorgulamak lazım. zenginlik mi? nasıl zengin olmuşlar. petrolü değerlendirerek diyoruz ama petrolün bu kadar zengin edeceğini nereden öğrendiler? depremleri bile yönettiklerine inanıyorum bu kesimin. belki de ölümsüzdürler. çünkü bu güç her zaman olmuştur. ve bu güçte hep aynı kesimler tarafından elde tutuldu.

Nasıl zengin olurum?

• Din tuccarligi yapabilirsin. Bkz. Turkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Din tuccarligi yapabilirsin. Bkz. Turkiye

Din tüccarlığı yapanlarda belli hatta din tüccarı demekte yanlış vatan hainleri gibi mi olsun diyorsun fetö ve fetöcüler gibi

• zengin olabildiniz mi?

7 yıl geçmiş aradan.

Zengin Olmak ve İnsanın Sonsuz Arayışı: Güzellikler ve Gölge Yanları

İnsanlık tarihi boyunca, zenginlik birçok kişi için bir arzu nesnesi olmuştur. “Neden zengin olmak isteriz?” sorusu, insan doğasının derinliklerine inmekle kalmaz, aynı zamanda toplumsal dinamiklerin karmaşıklığına da ışık tutar.

Zenginlik, birçok kişi için sadece banka hesaplarındaki sıfırların bir ötesinde değil, aynı zamanda yaşamın kapısını farklı bir boyuta açma aracıdır. İnsanlar, maddi güvenlik, konforlu bir yaşam tarzı ve lüksün cazibesi nedeniyle zengin olmak isterler. Ancak, bu isteğin ötesinde, zenginlik genellikle insanların kişisel ve toplumsal hedeflere ulaşma arzusuyla da bağlantılıdır.

Nasıl zengin olurum?www.borcumvarmi.com
    Nasıl zengin olurum? – Borcum var mı 💵 Borç sorgula!
    https://www.borcumvarmi.com/nasil-zengin-olurum_3019.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.