Şimdi Ara

nasıl hobi edinir bi insan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
9.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar çok boş zamanım var ki bi bilseniz. ah ah kül oluyo hem de hepsi, sürekli online oyun oynuyorum:S beni oyalayacak bi şeyler bulmak istiyorum. nasıl bi hobi edinebilirim aceba?(nasıl saçma bi soru oldu allah'ım ya, biri yardım etsin bana:d)

• Reserved.
    Aynı sorun bendede var
  • Belirli bir konuda yeteneğiniz var mı? İlgi duyduğunuz objeler var mı?
  • Rc Modellerle İlgilenin.
  • Biraz para gerekiyor, hafifte cesaret, misal o bilgisayarın kapağını kapatmak günümüz insanları için büyük cesaret. Ben halen beceremedim bu işi
  • bi işi yaparken kendini başka dünyada hissediyorsan o senin hobindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnght

bi işi yaparken kendini başka dünyada hissediyorsan o senin hobindir

peki o işi nasıl bulucam. kendimi iyi hissettiğim bi alan var, ayrıca zevk de alıyorum. o alan basketbol. ama ben daha rahat yapabileceğim ve tek yapabileceğim bişi arıyorum. hani basketten zevk almak için iyi 2 takım kurup çekişmeli bi maç yapmak lazım. o ortamı sürekli oluşturmak da zor. ayrıca body building de yaptıımdan oynamam daha da zorlaşıyo. rc helikopterlere gelince öğrenciyim malesef çok para harcayamam.

@DhKonsey
    mesela bu yaz başlamadan bi fotoğrafçılık düşündüm ama harekette bile bulunmadım ne biliyim. becerebilceğime inanmadım gerçekten sanırım.

bu arada o laptopun kapağı indirmek gerçekten zor. ben uyurken bile genelde açık o kapak:)

bu arada 2 gün internete ulaşamadım ondan konuyu takip edemedim. belki benim gibilere yardım edebilecek iyi fikirler çıkabilir. fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0reyiz0o -- 22 Ocak 2012; 20:12:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CiGiGa_

quote:

Orijinalden alıntı: tnght

bi işi yaparken kendini başka dünyada hissediyorsan o senin hobindir

peki o işi nasıl bulucam. kendimi iyi hissettiğim bi alan var, ayrıca zevk de alıyorum. o alan basketbol. ama ben daha rahat yapabileceğim ve tek yapabileceğim bişi arıyorum. hani basketten zevk almak için iyi 2 takım kurup çekişmeli bi maç yapmak lazım. o ortamı sürekli oluşturmak da zor. ayrıca body building de yaptıımdan oynamam daha da zorlaşıyo. rc helikopterlere gelince öğrenciyim malesef çok para harcayamam.

@DhKonsey
    mesela bu yaz başlamadan bi fotoğrafçılık düşündüm ama harekette bile bulunmadım ne biliyim. becerebilceğime inanmadım gerçekten sanırım.

bu arada o laptopun kapağı indirmek gerçekten zor. ben uyurken bile genelde açık o kapak:)

bu arada 2 gün internete ulaşamadım ondan konuyu takip edemedim. belki benim gibilere yardım edebilecek iyi fikirler çıkabilir. fikirlerinizi bekliyorum.

Fotoğrafçılığı düşünebilirsiniz. Yeni birşeyler öğrenirsiniz. Lens ayarı hakkında bilgi edinirsiniz. Yakın çekimlerin, doğa çekimlerinin nasıl yapıldığını öğrenirsiniz. Hobinizde öğreneceğiniz bilgilerin katkısı da olabilir. Ayrıca öğrenmek de güzel bir vakit geçirme yoludur.

• hobi zevk işi olduğu kadar para ve zaman da istiyo.ilk önce nelerden hoşlandığını senin bulman lazım
    enstrüman
    rc model
    maket
    zevke göre manga-çizgi roman biriktirmek
    fotoğrafçılık
    vs

uzar gider
  • galiba online oyunlar benim hobim bunu anladım , yıllardır bırakamadığıma göre hobim oyundur yani
  • Ya da internet üzerinden bir şeyler olabilir.İnternetiniz kotasız sanırım,blog açabilirsinz veya bir filmi çok seviyorsanız onunla ilgili internetten bir şeyler bulabilirsiniz
  • takip. Mobilim yazacaklarım var sonra
  • Sabrın varsa el sanatlarına yönel taş,cam ,bardaklara,ahşaba resim oyabilirsin,bu aralar kaşık oymaya taktım,bir ara kartondan film karakterleri kaskları denedim, aynı durumdaydım şimdi hepsini deniyorum hangisini iyi yapabilirsem onda devam edicem ha birde kıl testere işleri var.belediyenin ücretsiz kurslarına git ismek asmek gibi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CiGiGa_

o kadar çok boş zamanım var ki bi bilseniz. ah ah kül oluyo hem de hepsi, sürekli online oyun oynuyorum:S beni oyalayacak bi şeyler bulmak istiyorum. nasıl bi hobi edinebilirim aceba?(nasıl saçma bi soru oldu allah'ım ya, biri yardım etsin bana:d)

fotoğrafçılık yada akvaryum balıkları ilginizi çekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

galiba online oyunlar benim hobim bunu anladım , yıllardır bırakamadığıma göre hobim oyundur yani

galiba tek mantıklı cevap bu :) ama başka bi alana yönelme ile bu bağımlılık(ya da hobi:d) ortadan kalkabilir.
  • İlgilendiğim hiçbir şey yok, ne spora ilgim var, ne futbola, ne bilgisayar oyunlarına.. Müzik aleti çalamıyorum, çalmak isterdim, 10 sene kadar önce (10-11 yaşımda) ancak hızlı biri değilim yani eksiksiz öğrendim hareketi vs ama hızla yapamıyorum, müzik aletlerinide sanırım bundan çalamıyorum..

Kendimi çook boş hissediyorum, fotoğraf çekmeyi severim ancak bunun için çok gezmem ve güzel bir makinem olmalı.. Model uçak, araç vs. de ilgimi çekiyor ama öyle çokta alınabilir değiller.. Hadi aldım diyelim bendeki bir diğer eksiklik veya kişisel sorun ise ben hiçbir şeye bağlanamıyorum, yani hergün kullandığım yol bile sıkıcı geliyor.. Bir kursa başlasam 2 hafta sonra sıkılırım ben, uzun soluklu sürekli beni zorlayacak şeyler bana göre değil, yani hobim olacak şeyi öğrenmekle geçen sürede canım sıkılmamalı.. Dans etmek isterim ama bu sanırım sadece kursta sergilenebilecek bir şey olur, kurs haricinde nerede dans edebilirim ki? Veya bir müzik aleti çalmak (ki bu benim için çok zor bir girim olur) biliyorum kendimi ben çalmayı öğrensem bile elim o kadar hızlı değildir, aletten çok ağır melodiler çıkar..

Ne yapacağımı bilmiyorum ve bundan dolayı huzursuzda oluyorum.. Moralim bozuluyor.. Lüzumsuz gereksiz biriymiş gibi görüyorum kendimi, lan insanın hiç bir uğraşı merakı ilgi alanı olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

İlgilendiğim hiçbir şey yok, ne spora ilgim var, ne futbola, ne bilgisayar oyunlarına.. Müzik aleti çalamıyorum, çalmak isterdim, 10 sene kadar önce (10-11 yaşımda) ancak hızlı biri değilim yani eksiksiz öğrendim hareketi vs ama hızla yapamıyorum, müzik aletlerinide sanırım bundan çalamıyorum..

Kendimi çook boş hissediyorum, fotoğraf çekmeyi severim ancak bunun için çok gezmem ve güzel bir makinem olmalı.. Model uçak, araç vs. de ilgimi çekiyor ama öyle çokta alınabilir değiller.. Hadi aldım diyelim bendeki bir diğer eksiklik veya kişisel sorun ise ben hiçbir şeye bağlanamıyorum, yani hergün kullandığım yol bile sıkıcı geliyor.. Bir kursa başlasam 2 hafta sonra sıkılırım ben, uzun soluklu sürekli beni zorlayacak şeyler bana göre değil, yani hobim olacak şeyi öğrenmekle geçen sürede canım sıkılmamalı.. Dans etmek isterim ama bu sanırım sadece kursta sergilenebilecek bir şey olur, kurs haricinde nerede dans edebilirim ki? Veya bir müzik aleti çalmak (ki bu benim için çok zor bir girim olur) biliyorum kendimi ben çalmayı öğrensem bile elim o kadar hızlı değildir, aletten çok ağır melodiler çıkar..

Ne yapacağımı bilmiyorum ve bundan dolayı huzursuzda oluyorum.. Moralim bozuluyor.. Lüzumsuz gereksiz biriymiş gibi görüyorum kendimi, lan insanın hiç bir uğraşı merakı ilgi alanı olmaz mı?

bizim kuzende senin gibi birgün hayvanları koruma derdi peşinde birgün vosvos birgün muhabbet kuşu birgün kpss.. sizin yarı halinizde bende var sıkılıyor işte insan. Bende radikal kararlar aldım mesela hobi diyorsun alsana bir tane evcil hayvan :) onunla ilglien kuş al konuştur yada köpek al gezdir. Bende öğrenciyim yaşım 21 alanım hukuk olmasına rağmen araba delisiyimdir Bu zamana kadar 3 tane araba topladım düşük fiyata alınıp yüksek fiyata satıldı. 3 arkadaş ortak peugeot j9 minibüs aldık mesela 1.850 tl ye :) taksitle falan onu karavana çevirmeye çalışıyoruz . Ah bir zamanım olsa tv ye çıkarım ben o araba ile ama okul yaz okulu vs zaman kalmıyor ki . Seninde mutlaka bi hobin vardır ama çevrende o işle ilgilenen göremediğinden bastırıyorsundur. Neler neler var bak en basitinden restorasyon ve evcil hayvan bakımı konusunda ben sana yardımcı olabilirim :) Ayrıca yaşın ve öğrenim durumun vs hakkında bilgi verebilirsen daha iyi olur :)

• Pen spinning(kalem çevirme) yapabilirsin.Ben internette dolanırken denk geldim 1.5sene önce iyi ki de denk gelmişim başladım kendimi geliştiriyorum falan çok zevkli bir hobi.Yada bi müzik aleti çalmak falan birçok hobi var finger dans finger bike tarzı seyler ama en zevklisi bana göre kalem çevirme her yerde yapabilirsin basta zor gelir sonra yaptıkça aşırı zevk alırsın.
  • Belli başlı hobileri dene.
    Çizgi roman, edebiyat, felsefe, müzik...
    Beğendiğinle veya beğendiklerinle ilgilenmeye devam et.
  • para kazanma hobisi olanlar benim gibi :)
    para kazanıyorum ayda 150$ busitedeki iki resime üye olup o sitelerden para kazanmak mümkün herkese tavsiye ederim.
    http://parabankamatik.blogspot.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.