Bildirim
Nasıl bir iştir bu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bagirsaydin ya polise mal herif baksana adamlar soyuyo beni diye
_____________________________ "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi." -
bağarsaydın. _____________________________ hesabımı kendim banlattım -
Bagıramadım yolumu kesenlerde bıcak vardı polis diye bagırsam bıcaklayıp kacabilirlerdi o riski göze alamadım ayrıca polis zaten bizi görüyodu bıcagı vesaire _____________________________ -
ne kadar verdin _____________________________ -
hocam büyük geçmiş olsun o şerefsizleri bulup ağızlarına kürekle vurmak istiyorum benimde 5 sene önce önümü kesip telefonu çalmışlardı 2 kişi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 12 Eylül 2010; 23:20:39 >_____________________________ -
Hiç de inanılacak bir şey değil. "Ne yapak kanka inanak mı?" fotosu vardı. Tam yeri burası... _____________________________ -
Polisi mahkemeye ver tazminat bile alırsın
_____________________________ "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi." -
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleDragon
Hiç de inanılacak bir şey değil. "Ne yapak kanka inanak mı?" fotosu vardı. Tam yeri burası...

_____________________________ -

quote:
Hiç de inanılacak bir şey değil. "Ne yapak kanka inanak mı?" fotosu vardı. Tam yeri burası...
+1 poliste öküz değil ya burda akşam 5-6 arkadaş toplansak bi köşeye otursak polis görürse hemen yanaşır dağılın der bıçağı görüp nasıl müdahale etmeyecek_____________________________ -
quote:
git bağdat caddesinde gez_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: liptonicetea

/>_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler