Şimdi Ara

Ne yapmalıyım bu durumda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Government Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce şunu söylemek istiyorum . aptal yorumlar yapacak hiç yapmasın .

ben 16 yaşındayım . annem ve babam kendimi bildim bileli kavga eder ve son 2 senedir ayrılık sözleri geçiyo . sonunda bu kesinleşti ve bu yaz ortasında gerçekleşicek. birbirlerinden nefret eder oldular artık . bu yüzden ister istemez çok moralim bozuk. 9 aydır çıktığım bi kız arkadaşım vardı . aramız gerçekten çok iyiydi bütün sorunlarımı ona anlatırdım . onunla da ayrıldık . son zamanlarda bu olaylar yüzünden dostlarıma arkadaşlarıma da hiç yakınlık göstermedim ve hepsinden uzaklaştım. kısacası doğru düzgün kimsem kalmadı . elimden bişey gelmiyo . ne yapmam lazım sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Government -- 3 Temmuz 2010; 1:32:09 >

• ayrilsinlar bence bizimkilerde hep kavga eder babam her aksam icer eve gelir anneme satasir annem karsilik verirse bagirisirlar, karsilik vermezse gelir bana satasir bagirir bana icini bosaltir yatar uyur ayrilsalar bizimkiler benim icin daha iyi olacak
  • tamam ayrılsınlar mutlu olucaklarsa. sorun o değil . dertlerimi anlatacağım yanımda olacak kimsem kalmadı. çok yanlız hissediyorum . kendimi nasıl oyalamam lazım ne yapmam lazım
  • ayrılmaları daha hayırlı

Orijinalden alıntı: ysfkçk

tamam ayrılsınlar mutlu olucaklarsa. sorun o değil . dertlerimi anlatacağım yanımda olacak kimsem kalmadı. çok yanlız hissediyorum . kendimi nasıl oyalamam lazım ne yapmam lazım

Senin tek çaren online oyunlar bölümü dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeymrt -- 3 Temmuz 2010; 1:48:15 >
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.