Şimdi Ara

Nasil Basarilir: Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak ve Calismak (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
416
Favori
57.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gerçekten terbrik ederim. Üniversite sana herhangi bir burs veriyor mu? Veriyorsa ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

ula tüm dünya ülkeleri ileri giderken türkiye geri gitmiş varmı böyle bisi

ama unutmamak lazım oturup 3 yıl boyunca yurt dısında bi üni için çalışacagınıza sadece 1 yıl oturup ygs-lys çalışırsanız tıp kazanabilirsiniz.Buda demek oluyorki aylık en kötü 6 bin lira para eder.

Düz mantığın da böylesi...
    Adamın belki sevdiği meslek bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bu yapay zeka dili mi diyim artık, C#'tan zor mu yoksa, aynı dilimi kullanıyorlar? Mantık aynı mı?

Birisi programlama dili digeri bir CS alani. Armutla muzu kiyaslamak olur bu :)

Anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

ben bır sey anlamadım valla.ne yanı sırf ortalama yuksek dıye mı senı aldılar?tamam ortalamayı gayet iyi yükseltmissin de o ortalamalarda odtü de bilkentte adamlar var.ayrıca burssuz gıtmıssin uniye en basta.demek ki maddi durumun da iyi.bu da sana baya kolaylık saglamıstır.ingilizce de varsa güzeldir.yanlıs anlama senı kucumsemıyorum ama sıradan bır unıden bolum 1.cısı olunca nasıl ucla ya gıdıyorsun onu anlamadım.

Sırf ortalamasının yüksek olması değil, ortalaması düşük bir öğrenciyken bir karar verip azmederek bu kararı gerçekleştirip, ortalamasını yüksek bir ivmeyle, aralıksız yükseltmiş olması adamları etkileyen şey.

Tebrik ederim arkadaşım, diğer konunu da okumuştum. Azmin örnek alınası bir şey. Umarım gerçekten isteyen herkes bir gün senin gibi başarılara sahip olabilir.
    Soru da sorayım, niyet mektubun hakkında bilgi verme şansın var mı acaba? Nasıl bir mektup yazdın kabataslak? "Bakın ben azmettim ortalamamı uçurdum, bu da şunu şunu gösterir. Beni seçin çünkü bende şu şu var." Yani yazdığın hangi cümleler sence etkili olmuştur?
  • azminin ve çalışmanın karşılığını layıkı ile almışsın, kazanmışsın. Tebrik ediyorum.. her iki konunu da okudum. yaşadıklarını; senin bulunduğun yere gelmek isteyen arkadaşlara hem iyi bir örnek hem de bir ders olması açısından çok güzel yazıya dökmüşsün.

Umarım hayatının geri kalan kısmını da hakettiğin ve istediğin şekilde yaşarsın.
  • sallama o ortalama 3.97 ye çıkmaz milleti kandırınca eline ne geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

sallama o ortalama 3.97 ye çıkmaz milleti kandırınca eline ne geçiyor

Arkadaşım genel not ortalaması değil o, dönem sonu not ortalaması. Bir dönemde bütün derslerini AA getirirsen dönemlik not ortalaman 4.00 olur. Genel not ortalaman da bir önceki not ortalamana bağlı olarak yükselir.
  • Şey seneye aynı konuyu tekrar açtığında yeni resimler koyabilir misin okulla ilgili falan?Google görsellere yenileri eklenir sanırım.
  • Baya azimliymişsin takdire şayan.
  • Yararlı konu, takip edelim
  • Ben de geçen sene Stanforddan kabul aldım. Burs da vardı ama maddi imkansızlıklardan gidemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRsalvador

http://inciswf.com/1287946508.swf

Yok bee,belli olmaz belki gideriz
  • bi ara fake bi eleman vardı sanki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Kendinize hedef koyup çabalamışşsınız.Şimdi ve ileride meyvelerini toplayacaksınız.Sizi taktir ettim.

Ben bile aşırı hırslandım læ

Hocam orada grafik üzerine okuyabilirmiyim.Şu anda bu bölümü okuyorum.

anlamıyorum o ucla yı kazanmış sen hırs yaptım diyosun sen daha iyi bi yer kazan o zaman. 2-3 gün sonra çalışmayı bırakırsın kafa yapın onu gösteriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

Kendinize hedef koyup çabalamışşsınız.Şimdi ve ileride meyvelerini toplayacaksınız.Sizi taktir ettim.

anlamıyorum o ucla yı kazanmış sen hırs yaptım diyosun sen daha iyi bi yer kazan o zaman. 2-3 gün sonra çalışmayı bırakırsın kafa yapın onu gösteriyo

Bu bölümü isteyerek geldim arkadaşım.Ucla'da grafik üzerine okunuyor mu diye sordum.Lütfen boş yorumlar yapma.
  • hatırlıyorum hocam seni .UCLA dayım diye herkesi kendine imrendiriyordun.daha okumadım mesajını okuyunca burayı editlerim

edit :

önceki konuyu okuduğumdada bir anlık gaz gelmişti ama sonra geçiyor .

ingilteredeki üniversitelerden ücretsiz tanımım kitapçıkları istemişsiniz bunu nasıl ve nereden yaptınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 20 Ocak 2012; 21:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunar caustic

Hocam günaydın

Önceki konunuzu okumuştum. Orada Amerika'daki hiç bir üniversite master için burslu kabul vermez demiştiniz ama benim bildiğim bazı okulların rektörlük bursları gibi şeyleri vardı.

Eğer yanlış hatırlıyorsam, yani hiç bir üniversite master a burslu kabul etmiyorsa, direct PhD olarak okula başlamak ne kadar zordur? Mesela siz bir makale yazdığınız halde direct PhD ye alınmamışsınız sanırım. Ne yapmak lazım onun için?

Teşekkürler

Merhaba Lunar, Amerika'da hicbir okul burs vermez demedim. Amerika'da genelde master's derecesi icin buyuk okullar burs vermiyorlar. Ancak PhD icin durum daha farkli ve burs mumkun cunku ayni zamanda okul icin de calisiyorsun. Ben PhD'ye hic basvurmadim, Master's a basvurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Şu burs olayı hakkında detaylı bilgi verebilir misin? Ne gibi süreçlerden geçtin burs için? Belli bir sınav mı oldu? Yoksa başvuru mu? Gerçi okulun adından dolayı direk seninle temas da kurmuş olabilirler. Bu arada ben de CE okuyorum umarım senin ki gibi güzel bir üniversitede yüksek yapma imkanım olur.

Sirket adini veremem ancak genelde sirkete kabulunle beraber basvuruyorsun ve sirkette yazin parali staj yapman gerekebiliyor karsiliginda ya da sirketin kampus elciligini yapman.

Peki verdikleri burs yeterli mi? Yani okul parası ve gündelik harcamalarını -yeme içme v.b- rahat bir şekilde karşılayabiliyor musun?

Tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: McYC

quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

ben bır sey anlamadım valla.ne yanı sırf ortalama yuksek dıye mı senı aldılar?tamam ortalamayı gayet iyi yükseltmissin de o ortalamalarda odtü de bilkentte adamlar var.ayrıca burssuz gıtmıssin uniye en basta.demek ki maddi durumun da iyi.bu da sana baya kolaylık saglamıstır.ingilizce de varsa güzeldir.yanlıs anlama senı kucumsemıyorum ama sıradan bır unıden bolum 1.cısı olunca nasıl ucla ya gıdıyorsun onu anlamadım.

Sırf ortalamasının yüksek olması değil, ortalaması düşük bir öğrenciyken bir karar verip azmederek bu kararı gerçekleştirip, ortalamasını yüksek bir ivmeyle, aralıksız yükseltmiş olması adamları etkileyen şey.

Tebrik ederim arkadaşım, diğer konunu da okumuştum. Azmin örnek alınası bir şey. Umarım gerçekten isteyen herkes bir gün senin gibi başarılara sahip olabilir.
    Soru da sorayım, niyet mektubun hakkında bilgi verme şansın var mı acaba? Nasıl bir mektup yazdın kabataslak? "Bakın ben azmettim ortalamamı uçurdum, bu da şunu şunu gösterir. Beni seçin çünkü bende şu şu var." Yani yazdığın hangi cümleler sence etkili olmuştur?

Tabi ki bu dediklerin, projelerin, ilgin, yaptiklarin, odullerin, basarilarin, referanslarin, gre sinav sonucun, toefl sonucun
  • quote:

Tabii mumkunhttp://www.arts.ucla.edu/
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.