Şimdi Ara

Nasil Basarilir: Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak ve Calismak (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
416
Favori
57.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bir şey sormak istiyorum, İstanbul üniversitesinden UCLA gibi bir üniversiteye gidebilir miyiz yoksa özel okulda okumamız şansımızı daha mı arttırır?
  • takip
  • Takip
  • Hocam peki eğitimin bittikten sonra Türkiye'ye dönecek misin?Gerçekten bu ülkenin senin gibilere ihtiyacı var
  • Hocam benim de bir sorum olacak, ben Türkiye'nin en iyi lisesinde eğitim görmekteyim. Her sene olimpiyat olsun projeler olsun çok başarılıyız. Ben de şu an TOEFL ve SAT'ye hazırlanıyorum. Benim sorum o ücretsiz tanıtım broşürlerini nereden istediniz bunu öğrenmek. Bir de undergraduate kursları tavsiye ediyor musunuz bize?
  • Lise öğrencisiyim, ingilizcem oldukça iyi sayılır, YGS ve LYS ile hiç uğraşmadan bu okullardan birine başvurmam mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpset

Hocam benim de bir sorum olacak, ben Türkiye'nin en iyi lisesinde eğitim görmekteyim. Her sene olimpiyat olsun projeler olsun çok başarılıyız. Ben de şu an TOEFL ve SAT'ye hazırlanıyorum. Benim sorum o ücretsiz tanıtım broşürlerini nereden istediniz bunu öğrenmek. Bir de undergraduate kursları tavsiye ediyor musunuz bize?

Hangi lise?Tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Orijinalden alıntı: Alpset

Hocam benim de bir sorum olacak, ben Türkiye'nin en iyi lisesinde eğitim görmekteyim. Her sene olimpiyat olsun projeler olsun çok başarılıyız. Ben de şu an TOEFL ve SAT'ye hazırlanıyorum. Benim sorum o ücretsiz tanıtım broşürlerini nereden istediniz bunu öğrenmek. Bir de undergraduate kursları tavsiye ediyor musunuz bize?

Hangi lise?Tebrik ederim.

Pm'le yolladım hocam
  • msjım dursun
  • gerçekten tebrik ediyorum seni ayrıca bilgilendirme için de ayrıca teşekkürler keşke herkes senin gibi olsa
  • Çok iyi... Başarılarının devamını dilerim. Kendi alanımda ben de umarım bir şeyler yapabilirim bakalım. Aklımdaki hedeflerden ilkini başardım inşallah devamı da gelir...
  • Paran varsa sorun yok liseden sonra istediğin okulda okuyabilirsin amerika biraz pahalı avrupa ülkeleri biraz daha ucuz oluyor (ingiltere pahalı) paranız varsa gidip okuyabilirsiniz kasmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Paran varsa sorun yok liseden sonra istediğin okulda okuyabilirsin amerika biraz pahalı avrupa ülkeleri biraz daha ucuz oluyor (ingiltere pahalı) paranız varsa gidip okuyabilirsiniz kasmaya gerek yok

Ama sanki bu durum parayı verip okumaktan biraz daha farklı. Bende bu şekilde yurtdışında okumayı düşünüyorum. Ama banada bu durumun imkansız olarak anlatılmasından dolayı YGS LYS ye hazırlanmayı düşünüyordum bu konuyu görene kadar. Bölümüm aslında çok iyi ama okuldan memnun değilim. Gerçi daha hazırlık sınıfındayım ama okuyan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla hiç bana göre bir okul değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Paran varsa sorun yok liseden sonra istediğin okulda okuyabilirsin amerika biraz pahalı avrupa ülkeleri biraz daha ucuz oluyor (ingiltere pahalı) paranız varsa gidip okuyabilirsiniz kasmaya gerek yok

Ama sanki bu durum parayı verip okumaktan biraz daha farklı. Bende bu şekilde yurtdışında okumayı düşünüyorum. Ama banada bu durumun imkansız olarak anlatılmasından dolayı YGS LYS ye hazırlanmayı düşünüyordum bu konuyu görene kadar. Bölümüm aslında çok iyi ama okuldan memnun değilim. Gerçi daha hazırlık sınıfındayım ama okuyan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla hiç bana göre bir okul değil.

ÖSS de barajı geçtikten sonra avrupada neredeyse istediğin her üniversiteye gidebilirsin. daha sonra mastır için gidersen gidersen o daha rahat olur
  • analar ne aslalar doğuruyor.aferin evlat.anlattıklarının her harfini gurur,ibret ve gıpta ile okudum.kararlılık,azim,sonuç,herşey var.
    darısı oğlumun başına.senin üniversite 2.sınıfta yaptığın atağı,oğlum,lise 2 de yapmıştı.biz, "eyvah bu adam playstation dükkanı çalıştıran küçük esnaf olacak galiba" diye endişelenirken, lise 2 de (sıradan devlet lisesi) aniden dünyaya kapandı.asosyalleşti.tüm arkadaşlarından koptu.sonuçta, itü uzay mühendisliğine girmeyi başardı.umarım senin yolun ona ışık olur da, amerikada devam eder.seni ve aileni candan kutlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

ufak bi soru,
    su an master mi yapiyosun ph.d mi onu anlamadim? Bide kac yil suruyor programin?
    Bide california'da trimester(1 yilda 3 semester) okutan uniler var mi?
    Bide internetten 150 bin dolara ev bulabiliyoruz, fakat orda yasayanlar hep, mahallesi kotudur diyor, hic o tarz evlere gidip baktin mi alici gozuyle?

1. Master's
    2. UCLA
    3. Diger konuda bahsettim.

Kac yil suruyo peki master programi?(kac somestr bide)?
  • gerçekten süper dostum
    benide gaza geitrdin inan. özel mesajla birkaç soru sordum yanıtlayabilrsen sevinirim..

birde üniversiteyi kazandığında burslu gittin ucla'ya
    bunu üniversitemi karşıladı yoksa
    burs içinde başka biryeremi başvurdun
  • inanmayın sallıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eccara

analar ne aslalar doğuruyor.aferin evlat.anlattıklarının her harfini gurur,ibret ve gıpta ile okudum.kararlılık,azim,sonuç,herşey var.
    darısı oğlumun başına.senin üniversite 2.sınıfta yaptığın atağı,oğlum,lise 2 de yapmıştı.biz, "eyvah bu adam playstation dükkanı çalıştıran küçük esnaf olacak galiba" diye endişelenirken, lise 2 de (sıradan devlet lisesi) aniden dünyaya kapandı.asosyalleşti.tüm arkadaşlarından koptu.sonuçta, itü uzay mühendisliğine girmeyi başardı.umarım senin yolun ona ışık olur da, amerikada devam eder.seni ve aileni candan kutlarım.

Nazik sozleriniz icin cok tesekkur ederim, umarim dediginiz gibi olur.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.