Şimdi Ara

Nasil Basarilir: Dunyanin En Iyi Universitelerinden Birinde Okumak ve Calismak (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
416
Favori
57.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Başarıların devamı gelir inşallah.
    Ufak bir uyarı yapayım sana.
    1) Çalıştığın firmayı forum ortamında dile getirme ve bahsetme .
    2)Firmanın izni olmadığı sürece herhangi bir bilgiyi aktarma.

1-2) Merak etmeyin Amerika'da herkes Turkiye'deki gibi CIA ajani degil :) Sorun olmuyor bunu belirtmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThisisaNightmare

ufak bi soru,
    su an master mi yapiyosun ph.d mi onu anlamadim? Bide kac yil suruyor programin?
    Bide california'da trimester(1 yilda 3 semester) okutan uniler var mi?
    Bide internetten 150 bin dolara ev bulabiliyoruz, fakat orda yasayanlar hep, mahallesi kotudur diyor, hic o tarz evlere gidip baktin mi alici gozuyle?

1. Master's
    2. UCLA
    3. Diger konuda bahsettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekog

hocam nerde kalıyorsun?

Diger konuda buna degindim. Lutfen orayi okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Yazdığın konuyu daha önce okumuş ve çok etkilenmiş , bbede Bilkent'te CS öğrencisiyim, ne tesadüfki bende yapay zeka üzerine çalışma yapmak istiyordum. 2. dönem bu konuda çalışmalar yapan hocanın yanında projelere dahil olmaya çalışıcam.

Bana kalırsa en büyük artık lisans derslerinden aldığın not değilde yaptığın bu araştırmalar olmuş, kesinlikle master için kabul edilmek adına çok önemli
    bu süreçte ne üstüne araştırma ya da çalışma yaptın? CV ne bu konuyla ilgili ne yazdın. Bir makalede mi adın görüldü yoksa bir patent çalışmasında mı ismin geçti? Bu araştırma konuları benim için hayati önem yaşıyor, konuyu biraz açarsan bana çok iyi yol göstermiş olursun.

Tebrik ederim.

Evet yazdigim bir makale vardi ancak sart olarak gormuyorum. Daha onemlisi alan disinda makale olmasa da kendinizi gosterebileceginiz ongoing veya bitmis bir calismanizi gosterebilir olmaniz.
  • Helal
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimeIce

Hayalimdeki yerdesin gerçekten tebrik ediyorum. Her ne kadar biraz uzak görünse de ben de böyle bir üniversiteyi hedefliyorum. Belki şans yüzüme güler.

Sormak istediklerim var;

Okuldan Genetik Mühendisliği yada Moleküler Biyoloji olarak da geçebilir bu bölümü okuyan kişilerden öğrenim geçmişleri ile ilgili bilgi edinebilir misin? Ben bu okula araştırmalarımla geldim demişsin onlar ne gibi etkinliklerde bulunup kabul edilmişler sorabilir misin?

Ve burs olayını açar mısın? Hakketmek için ne yaptın şirketin ismi ne?

Sorularıma cevap verebilirsen çok sevinirim. Kolay gelsin....

Malesef okul 40 binlik bir yer ve oldukca buyuk. Herkes genelde kendi bolumu etrafinda bulunuyor ve bahsettigin bolumden biriyle tanismadim simdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bu yapay zeka dili mi diyim artık, C#'tan zor mu yoksa, aynı dilimi kullanıyorlar? Mantık aynı mı?

Birisi programlama dili digeri bir CS alani. Armutla muzu kiyaslamak olur bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Şu burs olayı hakkında detaylı bilgi verebilir misin? Ne gibi süreçlerden geçtin burs için? Belli bir sınav mı oldu? Yoksa başvuru mu? Gerçi okulun adından dolayı direk seninle temas da kurmuş olabilirler. Bu arada ben de CE okuyorum umarım senin ki gibi güzel bir üniversitede yüksek yapma imkanım olur.

Sirket adini veremem ancak genelde sirkete kabulunle beraber basvuruyorsun ve sirkette yazin parali staj yapman gerekebiliyor karsiliginda ya da sirketin kampus elciligini yapman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

kardeş geçen senelerdede açmamışmıydın böyle bir konu yoksa ilk defa mı açıyorsun

Cok zor degil konuyu bir okuyun anlayacaksiniz.
  • Master'a kabul alma şansı yurtdışından başvurunca daha az/fazla mı oluyor? (Avrupa ülkeleri)
    Management Informations Systems bölümü mezunu, yüksek standartlı üniversitelerde Computer Science alanında yüksek lisans yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Nerde çıplak koşanlar videosu ? Gözlerim birtek onu arıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Master'a kabul alma şansı yurtdışından başvurunca daha az/fazla mı oluyor? (Avrupa ülkeleri)
    Management Informations Systems bölümü mezunu, yüksek standartlı üniversitelerde Computer Science alanında yüksek lisans yapabilir mi?

Ders uyumuna bagli bolumunuzdeki. Dogrusu cok emin degilim.

Hayir ulkeye gore ozel muamele yapilmiyor. Onemli olan bir seyler basarabilecek potansiyeliniz olmasi. Mozambikten basvuran da Almanya'dan basvuran da aynidir. Sonucta Turkiye de bir Avrupa ulkesi.http://www.cs.ucla.edu/academics/graduate-program/graduate-admission-requirements

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 20 Ocak 2012; 6:48:37 >
  • Takip
  • Hocam günaydın

Önceki konunuzu okumuştum. Orada Amerika'daki hiç bir üniversite master için burslu kabul vermez demiştiniz ama benim bildiğim bazı okulların rektörlük bursları gibi şeyleri vardı.

Eğer yanlış hatırlıyorsam, yani hiç bir üniversite master a burslu kabul etmiyorsa, direct PhD olarak okula başlamak ne kadar zordur? Mesela siz bir makale yazdığınız halde direct PhD ye alınmamışsınız sanırım. Ne yapmak lazım onun için?

Teşekkürler
  • Gercekten sana cok ozendim ve hirslandim. Gidecegim arkadasim gidecegim zor degil "inan-cabala-tesekkur et"
  • Kendinize hedef koyup çabalamışşsınız.Şimdi ve ileride meyvelerini toplayacaksınız.Sizi taktir ettim.

Ben bile aşırı hırslandım læ

Hocam orada grafik üzerine okuyabilirmiyim.Şu anda bu bölümü okuyorum.
  • Tebrikler hocam, basarilarinizin devamini diliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Şu burs olayı hakkında detaylı bilgi verebilir misin? Ne gibi süreçlerden geçtin burs için? Belli bir sınav mı oldu? Yoksa başvuru mu? Gerçi okulun adından dolayı direk seninle temas da kurmuş olabilirler. Bu arada ben de CE okuyorum umarım senin ki gibi güzel bir üniversitede yüksek yapma imkanım olur.

Sirket adini veremem ancak genelde sirkete kabulunle beraber basvuruyorsun ve sirkette yazin parali staj yapman gerekebiliyor karsiliginda ya da sirketin kampus elciligini yapman.

Peki verdikleri burs yeterli mi? Yani okul parası ve gündelik harcamalarını -yeme içme v.b- rahat bir şekilde karşılayabiliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

5 dakika icinde butun ozguvenim sifirlandi hayata bakis acim degisti moralim bozuldu asagilik kompleksine girdim

yürü köprüden falan atlayalım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.