Şimdi Ara

Narutoya başlamak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaan_G

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Olaya bak ya 34 e kadar geldik. Övgüyü hep Sasuke alıyor. Naruto kum torbası gibi gelen geçen vuruyor. Bi kırmızı gözlü olduğunda(Spoiler vermek istemiyorum. Anlayan anladı) gaza geliyoruz o kadar. Sakurayıda kaptırdı.Ne zaman gelecek şöyle Narutonun sasukeyi harcıyacağı ,sakuranında "Erkeğim benim" diye narutoya sarılacağı bölümler

sarmaya başlamıştır seni.. 135e gel o zaman göreceksin.

övgüyü hep sasuke alıyor demişsin. animenin konusu bu zaten. 2 arkadaşın 10 yıllık hikayesi.

Ya animenin ismi naruto. Ama ön planda olan sasuke.Sharingan Sasuke vs Kyuubi Naruto bekliyorum.(Sasuke o yarasıyla beraber dövüşecek ama )

sen izlemeye devam et yavaş yavaş dizinin konusu değişiyor. konuyu falan da kafaya takma sen izlerken zevk al iyi vakit geçir o yeterli..

• Evet 90 ı izledim demin. 135 den sonra filler başlıyor diyorlar. Ama ben izlemeyi düşünüyorum. Eğer bizimkiler gelişmiyorsa yada heyecanlı bölümler yoksa direk shippuuden e geçeyim mi?
  • ben izledim hepsini.
    abartıldığı kadar kötü değil.
    2-3 bölümlük kendi içinde konular var.bazıları komik.
    bi yandan şipuydeni izlersin.arada bi-iki bölümde bunlardan izlersin
  • 135de dediler bana geç shippuudene.. ben dedim yok arkadaş hepsini izlicem ben.
    devam ettim 160a kadar zor dayandım.. neyse sen devam et 135den sonra canın sıkılana kadar izle. baktın artık zevk almıyorsun izlemekten. shippuudene geçersin.
  • Arkdaşlar 135'i bitirdim. shippuuden'e geçeceğim ama shippuuden'in içinde filler olan yerler var mı ? varsa hangi bölümler yazabilirmisinz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkdaşlar 135'i bitirdim. shippuuden'e geçeceğim ama shippuuden'in içinde filler olan yerler var mı ? varsa hangi bölümler yazabilirmisinz?

bi ara filler vardı ya bi 5 10 bölümlük. 100. bölümden sonraydı bu filler ama. sen izlemeye devam et ben yazarım buraya.

• Başladım sonunda shippuuden'e :D ama anlamadığım biyer var. ilk bölümün başında sasuke naruto'nun içini görüp Kyubi'yi patlatıyor sonra aniden sahne değişiyor. Orası ileriki bölümlerden bi kesit mi yok sa Naruto'nun fln gördüğü bi rüya mı?

Aldım spoilera çok pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 22 Eylül 2009; 10:37:38 >

• ileriki bölümlerden bir kesit ama daha oraların gelmesine çok var.

sende yazını spoilera alırsan iyi edersin bence
    quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

• Shippuuden de 80 e kadar geldim.Sasuke den kurtulduk. Baya sevindim. Önceki seride hep Sasuke vardı. Bunda 2-3 bölümde anca var. Naruto 3 yıl ne yaptı çok merak ediyorum. Aralarındaki fark uçurum olmuş.

Edit:Çok fena bir şekilde Yondaime Hokagenin Narutonun babası olduğundan şüpheleniyorum. Buna cevap yazmanıza gerek yok. Düşüncemi paylaştım. Ayrıca bir hokage başka çocukların yaşamını mahvetmemesi için kendi çocuğuna koymuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 22 Eylül 2009; 10:22:46 >

• Onun cevabı shippuuden 126.bölümde.113den itibaren sasuke giricek 4 bölüm falan ama sasuke yok genelde.
  • Naruto serisini bitirdim. Yeni bölümleri bekliyorum. O değilde bu naruto bi pelerin bide katana alsa yanına fena karizma olacak

Edit:Tosbağada cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 23 Eylül 2009; 19:02:20 >
  • quote:

Naruto serisini bitirdim. Yeni bölümleri bekliyorum. O değilde bu naruto bi pelerin bide katana alsa yanına fena karizma olacak

evet bende narutonun kenjutsu öğrenmesini istiyorum. sağlam bi kılıç alsa eline çok cix dururdu.

kakashinin babasından kalan bi kılıç var aslında onu verir belki kakashi narutoya (kakashi gaiden'de kakashinin kullandığı kılıç)

• O kılıç ordayken kırılmıyor mu?
  • quote:

quote:

Naruto serisini bitirdim. Yeni bölümleri bekliyorum. O değilde bu naruto bi pelerin bide katana alsa yanına fena karizma olacak

evet bende narutonun kenjutsu öğrenmesini istiyorum. sağlam bi kılıç alsa eline çok cix dururdu.

kakashinin babasından kalan bi kılıç var aslında onu verir belki kakashi narutoya (kakashi gaiden'de kakashinin kullandığı kılıç)

Kırıldı o kılıç kakashinin elinde. Ama şu Chuunin sınavları 3. tur ön elemelerinden sorumlu olan herifin kılıcını alabilir. Hasta olan adamın. Yada babasının kılıcı falan ortaya çıksa

• quote:

quote:

quote:

Kırıldı o kılıç kakashinin elinde. Ama şu Chuunin sınavları 3. tur ön elemelerinden sorumlu olan herifin kılıcını alabilir. Hasta olan adamın. Yada babasının kılıcı falan ortaya çıksa

babası özel kunai kullanıyordu kılıcı olacağını zannetmiyorum. belki de itachi narutoya totsukayı vermiştir. belli olmaz.

• Ne pelerini hacu neyden bahsediyosun sen UO mu oynuyoz
  • naruto kılıç alamaz neden mi
    çünkü narutonun en fazla kullandığı teknik kage bunşin ve o tekniği yapınca kılıçda klonlanamayacağına göre orjinal olan direk açığa çıkar ve ayrıca kılıç kullananlar genelde hızlı olanlar naruto kullanamaz zaten hoş durmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbeno

naruto kılıç alamaz neden mi
    çünkü narutonun en fazla kullandığı teknik kage bunşin ve o tekniği yapınca kılıçda klonlanamayacağına göre orjinal olan direk açığa çıkar ve ayrıca kılıç kullananlar genelde hızlı olanlar naruto kullanamaz zaten hoş durmaz

kage bunşinde kılıçların kopyalanmadığını kim söyledi
    ayrıca naruto normal bi kage bunşin yapmıyor.
    ilk bölümde öğrendiği normalde yasak olan bi tekniği kullanıyor hatırlatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Siz karıştırdınız. Bunshin No Jutsu normal bir teknik. Bir çok ninja rahat bir şekilde yapıyor. Ama Kage Bunshin No Jutsu ise tıpatıp aynı klonlar oluşturur. Bu klonlar arasında çakra bölüştürülür. Klon yok olduğunda bilgisi ve yorgunluğu asıl ninjaya geçer. Bu yüzden yasak bir tekniktir. Yani kılıcı kopyalayabilirler. Narutonun kunai yada shuriken leri kopyalaması buna örnektir. Pelerine niye laf ettiniz anlamıyorum. Yondaime pelerinle karizmayı katlıyor. Ama Naruto şöyle bir teknik bulabilir. Kuchiyose No Jutsu(Çağırma Tekniği) ile belirli bir süre Kyuubiyi dışarı çıkarabilir. Naruto kyuubinin sırtında. Pelerin takılı. Katana sırtında. Görün karizmayı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Siz karıştırdınız. Bunshin No Jutsu normal bir teknik. Bir çok ninja rahat bir şekilde yapıyor. Ama Kage Bunshin No Jutsu ise tıpatıp aynı klonlar oluşturur. Bu klonlar arasında çakra bölüştürülür. Klon yok olduğunda bilgisi ve yorgunluğu asıl ninjaya geçer. Bu yüzden yasak bir tekniktir. Yani kılıcı kopyalayabilirler. Narutonun kunai yada shuriken leri kopyalaması buna örnektir. Pelerine niye laf ettiniz anlamıyorum. Yondaime pelerinle karizmayı katlıyor. Ama Naruto şöyle bir teknik bulabilir. Kuchiyose No Jutsu(Çağırma Tekniği) ile belirli bir süre Kyuubiyi dışarı çıkarabilir. Naruto kyuubinin sırtında. Pelerin takılı. Katana sırtında. Görün karizmayı

Kyuubi çıkarsa onu kontrol edebileceğini sanmıyorum ya da kyuubi'nin çıktıktan sonra geri mührüne döneceğini.Ama illaki karizma olmak istiyorsa kurbağa patronu henge no jutsu ile Kyuubi'ye çevirir eline de bir tane kusanagi kılıcı verdik mi var mı Naruto'ya yan bakan

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.