Şimdi Ara

Narutoya başlamak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlamak istiyorsun ama hiç bitmeyeceğinden korkuyorsun dimi. Ben de
  • hocam üye girişi yapman gerekiyor ben zannetmiyorum ki olmasın şimdi baktımda 52 tane seeder görünüyor editliyorum linki
  • arkadaşım iyi hoş da yeni üyeler için güzel bir yaptırımları var search yapamıyorsun :D bana direkt torrent dosyasını indirebiliceğim bi yer önersen daha makbule geçer .
  • www.animefreak.tv

türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
  • Bir soru daha :D Başladım izlemeye böyle eğlenceli felan ama ne zaman ekşınlara başlayacağız :D hangi bölümde başlıyor yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

www.animefreak.tv

türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Bana altyazı geç geliyormuş gibi geldi sizde böyle bir sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Bir soru daha :D Başladım izlemeye böyle eğlenceli felan ama ne zaman ekşınlara başlayacağız :D hangi bölümde başlıyor yani?

Biraz sabret çok geçmeden Kakashi ile birlikte bir göreve çıkçaklar.Direk aksiyon giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Aynen buradaki hemen herkes Naruto'nun uzmanıdır.
    İlk Naruto'yla başlıyorsun. 135 bölüm izliyorsun.(Normalde 220 bölüm, ama diğer bölümler filler'dır. Filler senaryoyla alakasız bölümlerdir. Eğer bu bölümleri izlersen Naruto'dan soğuyabilirsin. Tavsiye etmem.) Sonra Shippuuden'e geçiyorsun.

Yalnız Naruto'yu ilk 135 bölüm izledikten sonra, son 3 5 bölümü de izlemek lazım ki Gaara'nın olayını ve Naruto'nun yolculuğa çıkışını görsün.
    Sonra Shippuuden'e geçince "noluya lan bu velede, 1 dakka ya" ambiyansı olmasın

• http://tailedfox.com/

Narutodan başlayın.Benim önerim fillerlarıda izleyin toplamda 220 bölüm oluyor. Sonra Shippuden'e geçersiniz.O da verdiğim linkte mevcuttur.Tabi siz bilirsiniz direk hikayeden gitmek isterseniz atlayın fillerleri 135'ten direk shippuden'e.Fakat shippuden'i haftada 3 bölüm izleyin yoksa 125 e gelince her hafta sonraki bölümü beklemek zorunda kalırsınız.

Iyi seyirler.

Dipnot : verdiğim linkteki bölümler japonca seslendirme ingilizce altyazıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 14 Eylül 2009; 20:46:23 >
  • Başladım Narutoya. Genelde Rmvb,mkv falan indiririm. 1 bölüm izlerken 3 bölüm hazır oluyor. Daha Naruto bitmeden Shippuden i indiririm herhalde Güzel gidiyor ama Bleach deki heyecanı bulamadım. Katana,kılıç,ok falan bana göre. Ama izliyoruz bakalım. Kyuubide şekil ha Tam şeytan çakal.
  • kota sorunu yoksa kaliteli olanlarını indir bence
    değer
  • Ya aslında fazla fark yok. Dediğim gibi Bleachi 50-60mb mkv indirdim bazı bölümler 170mb avi idi. Fark neredeyse belli olmuyordu. Arada belli oluyor ama görmezden geliyoruz. PC de daha fazla yer olsa aslında
  • sen kaliteli olanlarını bulmuşun demekki
    benim indirdiklerim kötüydü.
    bide ekranın boyutu ile de alakalı
    görüntü büyüyünce kalitede düşüyor.
  • Olaya bak ya 34 e kadar geldik. Övgüyü hep Sasuke alıyor. Naruto kum torbası gibi gelen geçen vuruyor. Bi kırmızı gözlü olduğunda(Spoiler vermek istemiyorum. Anlayan anladı) gaza geliyoruz o kadar. Sakurayıda kaptırdı.Ne zaman gelecek şöyle Narutonun sasukeyi harcıyacağı ,sakuranında "Erkeğim benim" diye narutoya sarılacağı bölümler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Olaya bak ya 34 e kadar geldik. Övgüyü hep Sasuke alıyor. Naruto kum torbası gibi gelen geçen vuruyor. Bi kırmızı gözlü olduğunda(Spoiler vermek istemiyorum. Anlayan anladı) gaza geliyoruz o kadar. Sakurayıda kaptırdı.Ne zaman gelecek şöyle Narutonun sasukeyi harcıyacağı ,sakuranında "Erkeğim benim" diye narutoya sarılacağı bölümler

sarmaya başlamıştır seni.. 135e gel o zaman göreceksin.

övgüyü hep sasuke alıyor demişsin. animenin konusu bu zaten. 2 arkadaşın 10 yıllık hikayesi.
  • Tavsiye : Sakın ingilizce seslendirmelisini izlemeyin iğrenç!! Japonca seslendirmeli ingilizce altyazılı izleyn

www.animefreak.tv (english subbed a tıklayarak izleyebilrsiniz. english dubbed a basmayın :D )
  • quote:

quote:

Olaya bak ya 34 e kadar geldik. Övgüyü hep Sasuke alıyor. Naruto kum torbası gibi gelen geçen vuruyor. Bi kırmızı gözlü olduğunda(Spoiler vermek istemiyorum. Anlayan anladı) gaza geliyoruz o kadar. Sakurayıda kaptırdı.Ne zaman gelecek şöyle Narutonun sasukeyi harcıyacağı ,sakuranında "Erkeğim benim" diye narutoya sarılacağı bölümler

övgüyü hep sasuke alıyor demişsin. animenin konusu bu zaten. 2 arkadaşın 10 yıllık hikayesi.

Ya animenin ismi naruto. Ama ön planda olan sasuke.Sharingan Sasuke vs Kyuubi Naruto bekliyorum.(Sasuke o yarasıyla beraber dövüşecek ama )

• quote:

quote:

quote:

Ya animenin ismi naruto. Ama ön planda olan sasuke.Sharingan Sasuke vs Kyuubi Naruto bekliyorum.(Sasuke o yarasıyla beraber dövüşecek ama )

135. bölüme gelince herşeyi görmüş olucaksın.

• . Bu sahnede gülmekten gözümden yaş geldi.
     Narutoya başlamak istiyorum

• shippuuden' de gör birde asıl Sasuke' yi bu hiçbir şey öyle diyim daha fazla spoiler yapmayalim
    quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.