Şimdi Ara

Narutoya başlamak istiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar shipuuden de 90 a geldim sonun da :D fakat 91 ile 93-112 arası bölümler fillermış sanırım :S izlemem iyi olur mu yoksa sıkıcı bölümler mi ? ayrıca sanırım 90 dan sonrası nette mkv formatında. uzantısı avi olan bölümleri nerde bulabileceğimi bilenler varsa ve bna pm atarlarsa çok güzel olur. toplu torrent olsa çok daha güzel olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar shipuuden de 90 a geldim sonun da :D fakat 91 ile 93-112 arası bölümler fillermış sanırım :S izlemem iyi olur mu yoksa sıkıcı bölümler mi ? ayrıca sanırım 90 dan sonrası nette mkv formatında. uzantısı avi olan bölümleri nerde bulabileceğimi bilenler varsa ve bna pm atarlarsa çok güzel olur. toplu torrent olsa çok daha güzel olur :D

Naruto'un hiç bir filler bölümünü izleme derim. Yani geç o bölümleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orijinalden alıntı: senbeno

naruto kılıç alamaz neden mi
    çünkü narutonun en fazla kullandığı teknik kage bunşin ve o tekniği yapınca kılıçda klonlanamayacağına göre orjinal olan direk açığa çıkar ve ayrıca kılıç kullananlar genelde hızlı olanlar naruto kullanamaz zaten hoş durmaz

kage bunşinde kılıçların kopyalanmadığını kim söyledi
    ayrıca naruto normal bi kage bunşin yapmıyor.
    ilk bölümde öğrendiği normalde yasak olan bi tekniği kullanıyor hatırlatırım

Siz karıştırdınız. Bunshin No Jutsu normal bir teknik. Bir çok ninja rahat bir şekilde yapıyor. Ama Kage Bunshin No Jutsu ise tıpatıp aynı klonlar oluşturur. Bu klonlar arasında çakra bölüştürülür. Klon yok olduğunda bilgisi ve yorgunluğu asıl ninjaya geçer. Bu yüzden yasak bir tekniktir. Yani kılıcı kopyalayabilirler. Narutonun kunai yada shuriken leri kopyalaması buna örnektir. Pelerine niye laf ettiniz anlamıyorum. Yondaime pelerinle karizmayı katlıyor. Ama Naruto şöyle bir teknik bulabilir. Kuchiyose No Jutsu(Çağırma Tekniği) ile belirli bir süre Kyuubiyi dışarı çıkarabilir. Naruto kyuubinin sırtında. Pelerin takılı. Katana sırtında. Görün karizmayı

bende benzer bişey söyledim zaten
    narutonun yaptığı normal bi klon değil dedim
    kılıçlar kopyalanabiliyor dedim
    pelerine laf eden yok
    sen doğru yerimi alıntı yaptın?

• Arkadaşlar iki büyük sorum olacak :D

İlki 92 deki fillerlara girmeden önce jiraya naruto ya yeni öğrendiği teknik zararlı olduğundan sana yeni bi iki teknik öğreteyim yeni bir yolculuğa çıkıyoruz demişti. Ancak filleri geçtiğimde böyle bir olay geçmedi. Acaba bu fillerın yolunu yapmak için söylenmiş bir sözmüydü? yoksa bu yolculuğu yapıp yeni teknikler öğrendmi naruto?

İkincisi ise 120lerdeydi sanrıım kabuto orochimaru ile birleştiğini söyledi. Hatta hinata byakuganı ile acayip bişiler gördü.Bu işin aslı ne? Orochimaru ölmüştü ama son anda kabuto tarafından mı beden değiştirdi. yoksa öldü de kabuto ondan mı faydalanıyor.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 13 Ekim 2009; 13:23:35 >

• kombo yapmayı öğrendi ya daha ne istion

vücut değiştirme mekanında kabuto orochimarunun bi kısmını bulup kendine enjekte etmişti. orochimarunun tekniklerini kullanmak için. yani kabuto ondan faydalanmaya çalışıyor. ama büyük ihtimal orochimaru, kabutonun vücudunun tamamını ele geçirir.

orochimaru mühür bıraktığı herkesin içine giriyor. mangaları okumaya başladığında göreceksin. anlatmayayım da zevki kaçmasın olayın.

benim sana önerim spoiler almadan izle sen. cevaplarını bulacaksın tüm sorularının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 13 Ekim 2009; 16:40:40 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.