Şimdi Ara

Naruto (744. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ahahaha

adamın gözünü cort diye söktü, aldı kendine taktı... böyle bir nakil mantığı var mı yaa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

424

ahahaha

adamın gözünü cort diye söktü, aldı kendine taktı... böyle bir nakil mantığı var mı yaa?

Ölülerin diriltilip getirildiği bir anime de buna mı takıldın. Fantastik animede mantık aramamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    ölülerin dirildiği yüzlerce film ve anime var ama gözün kılıç soketine takılan +40 damage itemi gibi zırt pırt takılıp çıkarıldığı bir yapım pek yok..
  • quote:

ölülerin dirildiği yüzlerce film ve anime var ama gözün kılıç soketine takılan +40 damage itemi gibi zırt pırt takılıp çıkarıldığı bir yapım pek yok..

hocam anime sonucta izanagi ve izanamiye cok sasirmistim bende bide sunyer degistirme tam olucek odun la yer degistirmis yok artik

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

424

ahahaha

Ölülerin diriltilip getirildiği bir anime de buna mı takıldın. Fantastik animede mantık aramamak gerek.

Kurgunun kendi icinde bir mantigi olmasaydi buralara kadar gelmezdi Bu zorunlu bir sey. Kendi icinde mantigi barindirmali.

Bahsedilen sahneyi ben de hatirliyorum da... Sirf dolduralim gitsin mantigiyla yapilmis. Onun yerine rinnegan a ayni gucler verilse kimse niye boyle oldu demezdi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onu Madara rejenerasyon gecirebildigi icin kolaylikla taktigini dusunmustum mangada okudugum zaman
  • TuRKKuRT T kullanıcısına yanıt

önüne gelen cart curt göz çıkarıp taktığı için yazdım, genel bir mevzu bu.. gözü tutup çekmesi, kakashi'nin sivilcesi patlamış kadar tepki vermesi felan, amam güldüm yaa.
  • quote:

önüne gelen cart curt göz çıkarıp taktığı için yazdım, genel bir mevzu bu.. gözü tutup çekmesi, kakashi'nin sivilcesi patlamış kadar tepki vermesi felan, amam güldüm yaa.

shisuide ayni tepkiyi vermisti hocam sanirim. hem ninjalar aci konusunda felanda bir egitimden gecmiyorlarmi? bende oyle kalmis

• quote:

Orijinalden alıntı: kekomania

quote:

shisuide ayni tepkiyi vermisti hocam sanirim. hem ninjalar aci konusunda felanda bir egitimden gecmiyorlarmi? bende oyle kalmis

Eski bölümlerde o kadar kapisma oldu gozunu calmaya calismadi kimse birbirinin cokda kolay cikiyo :D bence biraz daha kafa yormaliydilar ya da su son goz kap kaci olmasa biraz daha iyi olurdu kurgu bence :)

• hocam yav 15 senedir oynuyor 8 senedir izliyorum artik goz degil bacak cikarsalar (bkz:raikagenin kolunu kesmesi) artik normal geliyor. hem abartili olmasida zevkli insanlar zaten filmlerde normal konulari gercek acilari isliyorlar. birakinda ciksin su goz rahatlikla ya

• quote:

Orijinalden alıntı: kekomania

hocam yav 15 senedir oynuyor 8 senedir izliyorum artik goz degil bacak cikarsalar (bkz:raikagenin kolunu kesmesi) artik normal geliyor. hem abartili olmasida zevkli insanlar zaten filmlerde normal konulari gercek acilari isliyorlar. birakinda ciksin su goz rahatlikla ya

Çıksın çıksında biryerlerde düşürüp kaybetmesinler :D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limbo denen jutsunun sırrı ortaya çıkınca çok sıradan bir jutsuymuş be dedirti

Sasukenin rinnegan kutsal ağacın gözüne benziyor ondaki gibi virgül işaretleri mevcut.Sasukenin gücü güzelmiş ya yakındaki adamı yanına ışınla kendini hemen ileriye ışınla madarayı ortadan ikiye böldü gai desen adamın sol tarafı komple yoketti ama madara yıkılmadım ayaktayım diyor.Yok arkadaş bi tane'de tenseigan açmış birini isteriz gözlerin savaşı olsun görsel olarak güzel olur
    Naruto'da hale rasengan çeşiti üretedursun şöyle ötede kenarda oynasın ama...
    En değişik çeşit jutsular madara'da ne varsa madara'da var arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Limbo denen jutsunun sırrı ortaya çıkınca çok sıradan bir jutsuymuş be dedirti

Sasukenin rinnegan kutsal ağacın gözüne benziyor ondaki gibi virgül işaretleri mevcut.Sasukenin gücü güzelmiş ya yakındaki adamı yanına ışınla kendini hemen ileriye ışınla madarayı ortadan ikiye böldü gai desen adamın sol tarafı komple yoketti ama madara yıkılmadım ayaktayım diyor.Yok arkadaş bi tane'de tenseigan açmış birini isteriz gözlerin savaşı olsun görsel olarak güzel olur

Hocam fillerlarda falan da yoktu bu tenseigan. Nerden öğrendiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeSegur

quote:

Naruto The last movie filminde görebilirsiniz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeSegur

quote:

Naruto The last movie filminde görebilirsiniz...

Saolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

herif ne amv yapmış la fazla iyi izleyin beyler tavsiye ederim

amvyi izleyince gene aklıma geldi

guy ne çakmış be gençlik gençlik dediği buymuş herifin

• Gai da ölmeyecek hadi bakalım resmen tüm gerçekçilikten uzak oldu şu anime herkes iyi olsun aman üzülmeyelim mopd yapıyolar heralde gelde otur ağla resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkdexterness -- 20 Ağustos 2015; 3:11:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Gai da ölmeyecek hadi bakalım resmen tüm gerçekçilikten uzak oldu şu anime herkes iyi olsun aman üzülmeyelim mopd yapıyolar heralde gelde otur ağla resmen

bi Jiraya gelemedi gidenlerden pisliğine bıraktılar öyle ölü ölü... Tamam Asuma da var, ama yani yani....
  • Bölüm harikaydı yine. Lan Sasuke ince ol biraz. İyi misin diye sormak bu kadar mı zor? Madara nın ensesi kaldı bir göz açılmayan..

• 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.