Şimdi Ara

Naruto (738. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bitti,dünkü bölüm filler değil.
  • Kabuto gormek guzel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne saçma bölümdü ya... İyice boka sardı anime.
  • Oyunun çıkış tarihi 12 Aralık 2015 olarak belirlenmiş, tahminimce en geç 445-450. bölümde bitirecekler animeyi hatta yılbaşı haftası çıkaracakları bölümü son bölüm olarak düşünüyorum malum geçen sene yılbaşında animenin en büyük olayı tobiyi açıklamışlardı bu senede bitirirler gibime geliyor

• Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    Nerde gördünüz ki hala sonbahar 2015 yazıyor aralığa sarkacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

Nerde gördünüz ki hala sonbahar 2015 yazıyor aralığa sarkacak mı?

Hocam ps4 için 12 Aralık kesin tarih arada çok fark olacağını zannetmiyorum ben,en erken Kasım'ın son haftası ps3,xbox gibi platformlara çıkarırlar.Bilgisayar içinse en geç çıkacağını hepimiz biliyoruz zaten önemli olan bilgisayar için çıkacağı tarih.Bir önceki oyunda da full burst dlcsi ile beraber animede de kabuto olayı anlatılmıştı aynı haftada bilgisayar için çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
  • 18 haziranda anime bir hafta ara verecekmiş.
  • Yeni bölüm gelmiş ama konu bitkin. herkes narutodan nefret etmeye başladı anlaşılan resmen mahvettiler seriyi ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe43

Yeni bölüm gelmiş ama konu bitkin. herkes narutodan nefret etmeye başladı anlaşılan resmen mahvettiler seriyi ^^

Haftaya da filler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Yeni bölüm gelmiş ama konu bitkin. herkes narutodan nefret etmeye başladı anlaşılan resmen mahvettiler seriyi ^^

Haftaya da filler var.

Resmen taşbeyaz geçiyolar. en sevdigim animeler listesindeydi ama bitti yani en nefret ettiğim animeler listesine koydum :P
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Haftaya da filler var.

Resmen taşbeyaz geçiyolar. en sevdigim animeler listesindeydi ama bitti yani en nefret ettiğim animeler listesine koydum :P

Ben de mangasını bitirince naruto bitti benim için.
    Animenin el birliğiyle içine ettiler.
    Nerde o pain ile olan savaşı. Hiç zevk almıyorum artık.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    flashback var, filler değil bölüm..

Genel anlamda bende savaşları özledim, sırf film yüzünden ağırdan almaları deli etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

flashback var, filler değil bölüm..

Genel anlamda bende savaşları özledim, sırf film yüzünden ağırdan almaları deli etti.

1 bölüm boyunca sürünce filler oluyor işte. Banane kakashi nin çocukluğundan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 5 Haziran 2015; 17:52:52 >
  • Böylesine büyük bir savaş varken zırt bırt filler flashback koydular ve savaşdan hiçbir şey anlamadım.. Bittikten sonra tekrar izleyecem filler ve flashbackleri atlayarak.
  • Filler vermemek için bir anime için bir manga bölümü veya daha azını kullanıyor diye OP animeye laf ediyordum ama bunlar daha da beter çıktı.Mangasını zaten okumuştum ama Naruto animesiyle anlamlı oluyordu benim için fakat bitirdiler sağolsunlar.Acayip soğudum artık bu kadar olmaz yahu.Japonya'daki abdiler her şeye rağmen izliyor olacaklar ki şu filler zımbırtısını hala verebiliyorlar.
  • Tam filler bitti, şimdi uzun bir süre olmaz diyordum ki; flashback girdi bu sefer. Haftaya da devam ediyor. Mangayı bitirdim ama animede olayların hangi sırayla olduğunu unuttum arkadaş. Nasıl reyting varsa artık senenin üçte birinde filler veriyorlar.
  • Anime şirketi en az 10 bölümü önceden çizip hazırlıyorlar bu sebeple koyuyorlar izlenmese bile mangası biten bir seri zaten uzatırlar istedikleri gibi artık anlaşmaları ne zaman bitiyorsa artık o tarihe kadar uzatmaya devam. =)
  • Yine yeni yeniden flash back iyiden iyiye soğuttunuz tebrikler...
  • Haydaaaaa yine filler

• en son kaçıncı bölüm var şuan ve yeni bölümler haftada bir mi yayınlanıyor nerden güncel şekilde türkçe takip ederim
  • 
Sayfa: önceki 736737738739740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.