5

Çavuş
26 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese iyi günler kulaklığımın kablosunun ucunda temassızlık var kabloyu hareket ettirince çok kısa süreliğine ses geri geliyor ama bırakınca hemen gidiyor garantisi var D&R dan almıştım bunu garanti değiştirir mi?
Merhaba arkadaşlar bir bilgisayar toplamıştım ancak bazı oyunlarda fan çok zorlanıyor bende ek olarak faln almak istiyorum ses istemiyorum sesten nefret ediyorum tavsiyelerin
i
ze ihtiyacım var bu konu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü
arkadaşlar sorunum şu botlarla oynayabiliyorum cs serverlarına girdiğimde çalışmayı durduruldu hatası alıyorum sorun ne olabilir
Merhaba arkadaşlar bu gün kuyruğu kesilmiş bir köpek gördüm insan olmayan varlıklar tarafından yapılmış belli köpek acı çekiyordu (belediye arandı köpeğe su vs. verildi yakınlarda veteriner yoktu) kesilen kısmın ucunda kan vardı ve onun çevresinde yeşil birşey vardı bunun ne olduğunu çok merak ettim size sormak istedimaranızda bilen var mı acaba
Fifa16 google playda cihazınız uyumlu değil hatası veriyo ama cihazı seçtiğimde yorumlar kısmında bu cihazdanda yorum var yani demekki indiren var bir fikri olan varmı
tuşlu samsung telefonum var iphone 5s e nasıl rehberini aktarabilirim
Asus zenfone 2 kullanıyorum uygulamayı açtığım zaman whaff ödülleri sadece android platformlarda çalışır özür dileriz whaff uygulamasını cihazınızda kullanamazsınız hatası alıyorum ne yapmam gerek
zenfone 2 için kılıf ve koruyucu cam arıyorum alan ve nerden aldığını söyleyecek arkadaşlar var mıdır?
Merhaba arkadaşlar sistem arayüzünde görüntü kalitesi 1080 p ama oyuna girince 576 gibi bişeye düşüyo şuana kdar böyle bir sorun yoktu şimdi ne oldu anlayamadım
Merhaba herkese oyunu bu gün indirmeyi bitirebildim . Bir kaç tane sorum var yardım lütfen

1. Hangi Server da başlamalıyım
2.Hangi Karakteri seçmeliyim
3.Oyunda izlemem gereken görev sırası vs falan var mı
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.902 (Bu ay: 168)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.